ПрЪвИписТна кУра-бия с Шаршафи на барплоДа и ИМПРИтура на баШТа му в рАцете- 74

• 28 408
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
Иначе ще останете без работа Joy

# 151
Да да, не се уригвам (възпитана съм)  Laughing

# 152
Gerito, понякога е една дума, мила. Май не е проблемът в латиницата newsm78. Редно е да умееш да пишеш на родния си език. Мое мнение Wink

# 153
Отдавна не беше ни посещавала засегната потребителка  Mr. Green, за да ни обясни к'ви сме злобни лели без работа.

Цитат
Здравейте на мен ми предстои да захраня малката тя е на 4м и половина но ми е тъмна Индия първо детенце ми е и незная как да започна Педито казва с зеленчуково но понеже сложихме ваксините колко време да изчакам след тях защото обикновенно е кисела а и те нали до 4 м са двоини Та взела съм 3 малки бурканчета на HIPP Ранни моркови , различни зеленчуци и броколи с ориз С кое от тях да започна и по колко като начало тя не е кърмена а е на АМ още от болницата давала съм сокче а също и вода само с пюретата незнам как да процедирам Мерси предварително.

# 154
  • София
Много ми е чудно вие дали без грешки пишете особено някой от вас.Мен за едни фАстъци все едно кой знае какво е станало не сте ли се замисляли че се получава понякога заради латиницата с която пишем по някога  Rage Rage
Някой от нас ползваме и запетайки дори и на латиница по някога  Mr. Green

# 155
Да трябва да си нямаш друга работа за да следиш КОЙ КЪДЕ КАКВО написал rotfImbo rotfImbo rotfImaoПо някога може да намина ако много ми доскучае обаче

# 156
  • София
@ Гери : По някога и с едни фАстъци ставаш Уригинален Simple Smile

# 157
  • Финландия
Наминавай, наминавай. Ако не - ние ще те отсрамим тук, няма страшно!  Flutter

# 158
Четете четете то друго като гледам не правите тъй че и туй е нещо

# 159
  • Финландия
   'Ми то - ако не друго - с четенето човек може и да се поограмоти и ошлайфа. Стига да не чете "по диагонал" и "през куп - за грош". Дори една маймунка - като я поставиш в непозната ситуация - се оглежда, за да разбере как другите около нея подхождат - и отначало копира, впоследствие се научава. Ама сега - дали хората произлизат от маймуните, дали маймуните са недостижими... Учените все още се колебаят. Но пък една известна реплика на Айнщайн ще си остане винаги валидна. Не че има изглед да е популярна измежду тези, които засяга...

# 160
На мен по принцип това ми е работата - да следя кой как пише. Е, не във форума де, но все пак съм лелка без работа Mr. Green. И, да, пиша без грешки, много внимавам Peace.

В духа на темата да кажа, че един колега ми сподели за тестове, в които масово кандидат-студентите са писали адвукат и прукурор. Чудно.

# 161
  • Mars Hotel
Изпуснала съм 11 страници! Shocked
Отивам да догонвам.

# 162
По някога може да намина ако много ми доскучае обаче

Уригинална - в заглавие, моля!    Joy  Joy  Joy  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 163
Но пък една известна реплика на Айнщайн ще си остане винаги валидна. Не че има изглед да е популярна измежду тези, които засяга...
newsm10

Цитат
и пъщърнак
Joy

# 164
  • София
Момичета, да питам аз : Как е множественото число на поло /като поло яка/, например когато се ползва за вид дреха - "имам кафяво поло". Пола ли е или бъркам?  Embarassed Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт