ПрЪвИписТна кУра-бия с Шаршафи на барплоДа и ИМПРИтура на баШТа му в рАцете- 74

• 28 367
  • 740
  •   1
Отговори
# 360
Цитат
немога
Цитат
неочаквах
Цитат
на тагадък
От един и същи пост, за последното не съм сигурна, че е грешно, може така да ми се струва, ако някой знае как се пише- с Ъ или с А, да свирне Wink .
 И аз не схванах къде са грешките, които учителката е подчертала..., дали не е искала да каже, че се пише с Й.... Shocked ...., не е възможно, учителка е все пак...А жътва не се ли пише така Shocked ?
 И аз мисля, че се пише и изговаря притеснявам, притесни...

# 361
  • София
Днес ми върви на чаршафи:
Цитат
здр,не  моето голямо бебе не ходи на градина.какндидаствахме но несме приети.нямаше място в градината.Както и дае.отговорат на вашият вапрос от моя страна,Ами не нему правя забавления ами пускам му децки филмчета като Франклин ,мечо пух и т.н.т.давам  му моливи и тетрадки да си дряска  и играчки разбирасе,излизаме на разходка 2пати за деня.и така.пеем песнички  които се пеят от деца на негова вазраст.и така,Моето голямо бебе е на 2г 11месеца

Мале, това се оказа находище  Shocked

Цитат
здр,на всички мами.аз сам от бургас и новорегистриращасе в вашият саит,,за мами,,.благодаряви предварително чеви има.И мн.се радвам че една друга си помагате  с савети ище ви помоля за савет и на мен.Моето маниче е на 3 год.в бторник на 25.09 ще го оперират от херния в клиниката на маджарув в гр.бургас.чуваласам мн.хубави отзиви за клиниката му и за него самият доктор.но моля някоя маика която скоро е минала по този пат дами пище.опасналие операцията и след упоиката  какво се случва с децата.болили ги много и температура иматли и така на татак? bouquetблагодаряви предварително от сарце .

Не е редно да поствам целия профил, но все пак
Цитат
благодаряви,благодаряви от сарце.
bowuu

# 362
  • някъде по морето
На бас, че никой няма да познае що е то:
Цитат
гъмбикте

Зъбките? Joy

# 363
  • София
Цитат
Ние неможим да се запишем,защото

# 364
Не е редно да поствам целия профил, но все пак...
Като погледнах какви ги е писала потребителката и в други теми направо си е редно.  Mr. Green

# 365
Съжалявам, че ще повторя пак цитата на Атти, но дискусията трябва да се проследи в пълнота, защото и питащата, и отговарящата заслужават нашите овации  bowuu:

Въпрос от авторката
Цитат
Искам да попитам,Правители някой специални занимавки за децата Ви във вкъщи.
Нашият батко не ходи на градина и ми се иска вкъщи да му осигуря същите занимания...

Отговор от съфорумка
Цитат
здр,не  моето голямо бебе не ходи на градина.какндидаствахме но несме приети.нямаше място в градината.Както и дае.отговорат на вашият вапрос от моя страна,Ами не нему правя забавления ами пускам му децки филмчета като Франклин ,мечо пух и т.н.т.давам  му моливи и тетрадки да си дряска  и играчки разбирасе,излизаме на разходка 2пати за деня.и така.пеем песнички  които се пеят от деца на негова вазраст.и така,Моето голямо бебе е на 2г 11месеца

Коментар от авторката
Цитат
Дано следващият път да ви вземат.Ние неможим да се запишем,защото съм със Русенска регистрация,а в интерес на истината само там не живеем.За това искам в къщи да му осигоря някой знания все пак сме кажи-речи 4г..И ние гледаме детско -особено  "Мики маус". франкин и други.Сега има някакви "помагала за детската градина....."за 3,4,5, и тн. години. Някой ако ги знае да каже дали има смисъл изобщо от тях?

# 366
  • линията между противоположните крайности
коментар от ПРОДАВАЛНИК

Потребител-от Шумен-фор_сале_фор_сале изпратими-за-нов- сандвич-тостер вчупен на две парчета с пощенска пратка без право на оглед и когато му се обадих ми заеви че аз съм го тряснала в земята да го вчупя и каквото искам да го правя около него имало само рози)хм хм ВЪЗМОТЕНА СЪМ ОТ ДЪРЖАНИЕТО МУ И НАГЛОСТА МУ-БЛОКИРАМЕ ДА НЯМАМ ДОСТЪП ДО АРТИКУЛИТЕ МУ -като си мисли че ще остане неразкрит мушенника

# 367
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Цитат
алтуристични подбуди

Разбира се, може да е само преплитане на пръстите.  Peace

# 368
Цитат
сместта

И едно, което май е за друго място, за "смешките" ли, не е много смешно newsm78 ...

Цитат
правоъгълен ринг.

Последна редакция: пт, 28 сеп 2012, 20:44 от РеНдета

# 369
# 370
Цитат
Бялата риба я хванах о6те като бях начинаещ .Хванах я на прожина Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing сигурно се е хванала някоя малка рибка на прожината И БЯЛАТА РИБА И Е НАЛЕТЯЛА. Шарана ми беше най кеф да го вадя напраехме с баща ми сиира на язовира

Цитат
имаше около трийсе,четрийсеистотин кила

Цитат
Хванах го преди 3 години на язовир Искар на дано,сравта бе6е попово прасе<коно6тип>,хварлях за бяла риба ама ето на касмет.

Цитат
ама не ходя с ножтувки а само за по 1 ден

Скрит текст:
дави еба майката пишете на български бе тоземци

От един риболовен форум.

# 371
  • София
"Когато извадил всички гвоздеи,той казал на баща си да види,че е извадил всички гвоздеи."Това е  изречение            от преразказ на дъщеря ми-5 клас.Не е добре построено,но не разбирам защо у-ката е подчертала "и'' /то/."Дошло време за жътва."Според мен подчертаните думи са вярно написани.Иначе с малко пунктуационни грешки има 6=.

Не, не... знаеш ли какво е станало според мен. Четейки, учителката е отбелязвала, като правилни буквите в думите. Т.е. преразказът е бил с цел, именно да се наблегне на точно тези думи и букви и тя просто ги е проверила, като си е драсвала върху тях, но не защото са грешни, а просто.. ох, не можах и аз по-сложно да го обясня. Пффф, дано си ме разбрала. Просто понякога и аз като проверявам нещо си отбелязвам с някакъв знак, че е правилно или пък просто неволно си драсвам именно там, където съм си мислела, че мога да сбъркам, а не съм. Спирам, защото ще се оплета в обяснения повече, хахаха Simple Smile

# 372
  • София

ЛЕЛЕ, МАЙКО!! Там няма нито ред без грешка. На мен пък любимо ми е " Във вкъщи"
коментар от ПРОДАВАЛНИК

Потребител-от Шумен-фор_сале_фор_сале изпратими-за-нов- сандвич-тостер вчупен на две парчета с пощенска пратка без право на оглед и когато му се обадих ми заеви че аз съм го тряснала в земята да го вчупя и каквото искам да го правя около него имало само рози)хм хм ВЪЗМОТЕНА СЪМ ОТ ДЪРЖАНИЕТО МУ И НАГЛОСТА МУ-БЛОКИРАМЕ ДА НЯМАМ ДОСТЪП ДО АРТИКУЛИТЕ МУ -като си мисли че ще остане неразкрит мушенника

И "вчупя" е кандидат за заглавие

# 373
коментар от ПРОДАВАЛНИК

Пусни го това за мушенника и в "Смешки от форума".

# 374
За "гъмбикте", наградата за професионален тълкувател на безмислици отива при:

Ей, страшна си значи. Simple Smile

От мен едни
Цитат
редки случай
и
Цитат
такива случай

Общи условия

Активация на акаунт