Клуб "полицейска съпруга" - тема 4

• 65 196
  • 797
  •   1
Отговори
# 600
Ох, вие се оплаквате за 4-ри ходения, моя трябва да заминава сега за 6-ти път, и вече в чудо съм се видяла. ooooh! И като гледам просто ще продължи 15 дни на границата, 15дни тук, до края на годината.

# 601
  • В полите на Пирин планина
Не е въпросът в бройките ходения. Принципен е. Не може с идеята да се изперат едни европейски пари да се подлага личния състав на тормоз. И то наистина става дума за редовия полицай. Не знам защо битува мнението, че щом е станал полицай е длъжен едва ли не на всички в обществото и трябва да благодари за заплатата, която това общество благоволява да му плати. Сякаш нощите, насред гората, хвърлени в нищото нямат значение щом е полицай. Длъжен е без екипировка, без елементарно оборудване, дрехи и обувки да се справя както може с положението без да си позволява да мрънка.
Болно ми е, че на Коледа и на Великден трябва да съм сама с децата, че един празник няма "като хората", а все е с телефона в ръка и с едно на ум. И какво? Както казва моят мъж, ако много се впрягаш, най-накрая ще те накажат за награда.  Rolling Eyes

# 602
Вкъщи моя не се оплаква, оплаквам се аз. Писнало ми е да го няма. Но това е положението.  Sad

# 603
То не е само границата - и моя мъж е за трети път там - но има и мнооого други неща. Миналата седмица, когато му се падаха двата почивни дни, първия го викаха за някакъв изпит в КАТ, а втория беше за около 3 часа на работа, пак много неотложно. Следващия му работен ден закъсня пак с около час - два.  Crossing Arms

# 604
щом е станал полицай е длъжен едва ли не на всички в обществото и трябва да благодари за заплатата, която това общество благоволява да му плати.
Любимото ми - аз му плащам заплатата, а той спи по цяла нощ в патрулката..... Rage

# 605
За почивните станции - записването е до 22.04. по места, до 25-ти ако не се лъжа, заявките трябва да са изпратени. Има и 10-дневни смени, но са извън активния сезон - от 09.06 е десетдневна и май след 04.09.

За синдикатите не ми се разбунват излишни спорове, че и доста неща се постигнаха, разбирам и огорчението ви, но наистина без заяждане, просто от любопитство ми стана интересно - мъжете ви всъщност членове ли са на някой от синдикатите и били ли са на протест?

# 606
То не е само границата - и моя мъж е за трети път там - но има и мнооого други неща. Миналата седмица, когато му се падаха двата почивни дни, първия го викаха за някакъв изпит в КАТ, а втория беше за около 3 часа на работа, пак много неотложно. Следващия му работен ден закъсня пак с около час - два.  Crossing Arms

Искате ли малко ирония...........май трябва да си прекръстим форума - Клуб "самотна съпруга"

# 607

Искате ли малко ирония...........май трябва да си прекръстим форума - Клуб "самотна съпруга"
или Клуб "съпруга Героиня"

# 608
- мъжете ви всъщност членове ли са на някой от синдикатите и били ли са на протест?

Моят да! И мисля, че само 1 протест изтърва от създаването на въпросния синдикат, на който съм набрала толкова....

# 609
  • В полите на Пирин планина
И моят е член на "новия" синдикат. Но тук проблемът по-скоро е на държавна политика, отколкото на синдикална дейност  Crossing Arms Излишно се съсредоточава толкова състав на турската граница, а по места нещата са оставени на самотек ...

# 610
Момичета я кажете дали ще има заплати преди Великден или бонуси?

# 611
# 612
И аз се надявах на заплата преди празниците, но моя позната която прави заплатите им ми каза да не се надявам на това. За бонуси тя чу от мен, нямало никаква заповед и за това  Sad

# 613
Хайде хоп, и аз тука!
Как не съм ви видяла до сега?!

Видях, че някой по-горе е писал за почивните бази.
Ние никога не сме ходили, защото офертите от моята служба са по-изгодни.
Последната клюка, която чух е, че щели да ги махат от МВР, защото все едни и същи хора ходели и поддръжката не била рентабилна. За сметка на това щели да дават на всички пари за почивка без значение дали са/ще ходят или не. В този случай нямало да плащат и пътя, дето сега за него искат бележката. Чак не ми се вярва, ама...

А парите за дрехи - с майските заплати.

Последна редакция: ср, 16 апр 2014, 10:57 от delia

# 614
Еее аз така се надявах на парите за дрехи за Великден. Казаха, че дори списъците са дошли вече. Че дори се изкоментира , че можело и някой лев повече да дадат... Sad Естествено аз предварително съм ги похарчила  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт