. Лошото е, че няма кой да ни чуе, момичета... Това е истината! С чиста съвест министърът говори за невероятните реформи, които се извършват в МВР, а главният секретар се разхожда от телевизия на телевизия, за да разкаже колко работа е свършил, но никъде досега не чух гласа на обикновения полицай... Че кой ще му даде думата на него
. Преди няколко дни му зададоха въпроса /на главния секретар/ не смята ли, че увеличението на битовата престъпност е свързано с това, че полицаите вместо по пътищата и на улицата са пред парламента, а той даде умопомрачителен отговор: "Пред парламента пазят жандармеристи, а те никога не са били по пътищата или на улицата"
. Аз знам на кого да вярвам, защото ми се повдига вече, като наближи петък и трябва да приготвям пак куфарите и да си правя сметка какво по-важно трябва да свърша, докато си е още вкъщи. Но обществото на кого да вярва? Да ви кажа честно около нас има доста хора, които не знаят, че полицаите още са по границата. Не се говори по медиите, бежанците са си ок, откъде да знаят хората каква е истината
. Замислям се всъщност, къде са синдикатите в тази ситуация ...
- някой следи ли ги тези постъпления и разходи, как мислиш
? Относно страницата във ФБ - не, не съм влизала досега. А иначе, не ме интересува кой пише и чете тук, писна ми да се страхувам от това да изразя открито недоволството си от реалността
. Никой, никой, никой не си дава сметка на какво са подложени семействата на полицаите. Говоря само и единствено за обикновените, истински полицаи, а не за канцеларските спецове! Много е лесно отстрани да кажеш - нали са на държавна работа, какво повече искат ... Срамувам се да кажа каква заплата получават за времето, което прекарват в полза на обществото! Срамувам се да погледна снимки от прословутата граница и найлоновите навеси и подобия на палатки! Страх ме е да си помисля дори при двама души в палатка нощем и една камара бежанци насреща кой кого и защо... ! Къде сте, синдикалисти, не е ли време да се обърнете малко и към хората, заради които съществувате като такива? Офф, спирам... Препоръчани теми