Клуб "полицейска съпруга" - тема 4

• 65 179
  • 797
  •   1
Отговори
# 570
ха дано Praynig

прегледах в нета разни статии за тези бонуси, но в повечето пише, че бонуси ще има за администрацията Sad

# 571
Айде и аз в графата 'Самотни Великденски половинки"..........  smile3518

# 572
  • В полите на Пирин планина
Айде и аз в графата 'Самотни Великденски половинки"..........  smile3518

Много гадно. Моята половинка тръгна днес сутринта ... Sad

# 573
Моят идния четвъртък, ще бъде в Елхово....Сервира ми го току що. Аз пък утре заминавам командировка, горките ми бебета - мама изчезва за 3 дни, после тати за 15.....

# 574
Здравейте, и аз да се впиша-ние с дъщеричката ми ще сме сами пък на Гергьов ден и така ще е-ще ходи всеки месец. А понеже ще му е за първи път,ще може ли да кажете доволни ли са мъжете ви от тия квартири в Елхово и като цяло от престоя си там и успяват ли да спестят нещо от тия 300лв.които им дават командировъчни

Последна редакция: пт, 11 апр 2014, 15:35 от tedy7777777

# 575
  • В полите на Пирин планина
Зависи къде ще е - ако е в някоя от къщите за гости е добре, особено, ако има кухня и да може да се приготвя по някой аламинут. Предишния път мъжа ми беше така с още 5 колеги, но в Малко Търново и беше много доволен / и не изхарчи много пари  Mr. Green /. Сега е сам в някакъв мотел в Болярово / това е до Елхово /, че той е шофьор с категории и в това градче е "тъмна Индия" - нито има къде да се яде, нито в мотела има кухня или поне една печка. Кара на сухоядия и много гадно. Там му е за втори път и му е криво ...
В Елхово е сравнително добре, защото поне има къде да иде да яде ...

# 576
Благодаря мила-да, в Елхово ще е Simple Smile

# 577
  • София
Видяхте ли "програмата" на почивните станции  Mr. Green Mr. Green Шест дни пълни и два дена път  Shocked Shocked

# 578
А за базата в Стрелча какво се чува? Не е включена в графиците за тази година... Thinking

# 579
Видяхте ли "програмата" на почивните станции  Mr. Green Mr. Green Шест дни пълни и два дена път  Shocked Shocked

?
Може ли малко подробности, стана ми интересно, макар отдавна да не ги ползвам.
Иначе явно съм оптимист, тазгодишната почивка е резервирана рано, дотук само веднъж променях датите... Mr. Green

# 580
  • София
Стрелча и всички планински станции са със заявка, т.е. не влизат в разпределените карти. Само ако има повече желаещи за там, ще преразпределят картите. Не знам дали го обясних точно, но до 25 този месец трябва да се заяви желание за тези станции и вероятността да се осъществи почивката е огромен за разлика от морските.  Hug Hug Но и тези почивки са по 6 дни  Shocked Shocked

# 581
Mislim da se zapishem za karta za more-Varna.Kurorten kompleks-Tiliq (MVR).Moje li nqkoi da mi dade nqkakva informaciq za tam,snimki ako moje?

# 582
Но и тези почивки са по 6 дни  Shocked Shocked

Може би идеята е да може повече хора да се възползват...знам ли...
Пожелавам на всички да имат поне няколко дни релакс това лято, кой където му харесва!

# 583
  • TX
никак ама никак не съм в течение, мъжо е в отпуск и явно благинките ще ги оттървем
метнете ми на ЛС графиците да се  задействаме

# 584
  • малкия йеросалим
А кога ще започне записването за картите за море?Или вече изпуснахме срока....

Общи условия

Активация на акаунт