Клуб "полицейска съпруга" - тема 4

• 65 183
  • 797
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Срока е до 24 този месец или беше 25.  newsm78 newsm78

# 586
  • Пловдив
Видяхте ли "програмата" на почивните станции  Mr. Green Mr. Green Шест дни пълни и два дена път  Shocked Shocked

Къде я гледате тази програма, аз не мога да я намеря. Освен това мислех, че нощувките са 7, поне такава е моята информация. Повече инфо, моля!

# 587
  • София
"Програмата" е разпратена по всички служби. Смяната е както следва:  на първия ден се настаняваш след 15 часа, следват шест дни пълни и на седмия освобождаваш стаята до 10 часа. И като пресметнеш имаш шест пълни дни и два дни път. Е май не си струва да биеш път от единия край на БГ до морето  newsm78 newsm78

# 588
  • Пловдив
"Програмата" е разпратена по всички служби. Смяната е както следва:  на първия ден се настаняваш след 15 часа, следват шест дни пълни и на седмия освобождаваш стаята до 10 часа. И като пресметнеш имаш шест пълни дни и два дни път. Е май не си струва да биеш път от единия край на БГ до морето  newsm78 newsm78
Благодаря. Така де, пак са 7 нощувките, но ако се замислиш, ако ще пътуваш от Петрич, та дори и от София да е, до Китен или Созопол, наистина май-май не си заслужава.

# 589
  • София
Ех, къде останаха почивките по 14 дни както едно време.  Crazy Crazy После ги направиха 10 дни, сега уж 7  Shocked Shocked Не само, че не си заслужава, ами пътят ще ти излезе колкото цялата почивка.

# 590
Аз пак да си кажа колко ви завиждам, че имате възможност за отпуска изобщо. В Разград такова нещо не се очертава до догодина.... Тук наистина няма кой да работи (поне в районното на моя). Сега впрегнаха и дежурните да ходят на границата, защото се получаваше, че патрулът се редува - 2 седмици тук, 2 седмици там - да могат да се задържат поне месец при децата си, преди да тръгнат пак.... Офицерите започнаха да дават 24 часови смени, за да покриват нощния патрул, до такава степен НЯМА хора. И на този фон пенсионираха трима без да слагат някой на тяхното място.....За капак моят каза, че сега изисквали от началника му да освободи още един....Защото онзи кретен Йовчев иска съкращения...Чул-недочул малоумника, че МВР е раздуто. И давай да съкращаваме патрул, онези чантаджии да играят Енгри Бърдс в стаите си на спокойствие...... При тази картинка само думата 'отпуска' може да доведе до ескалиране на напрежението там.....  #Crazy

# 591
Нямам думи относно тая граница-само се моля дано скоро построят оградата и целият този кошмар да приключи.

# 592
  • В полите на Пирин планина
Нямам думи относно тая граница-само се моля дано скоро построят оградата и целият този кошмар да приключи.

Оградата ще е само 40 км и циркът/кошмарът и с нея няма да приключи ...

# 593
  • Лутаща се
Mislim da se zapishem za karta za more-Varna.Kurorten kompleks-Tiliq (MVR).Moje li nqkoi da mi dade nqkakva informaciq za tam,snimki ako moje?

Ако имате възможност искайте да ви настанят в т.н. апартаменти - в тях има хладилник и телевизор.
Иначе стаите са доста зле - две легла и гардероб. А дори да си носите ваш телевизор - не може да се хване кой знае какъв канал.
Ако сте в стая с изглед към морето изобщо няма да можете да спите - плажът е съвсем близо и вълните кънтят като се блъскат в скалите. Отделно дето гларусите кацат по терасите и по покрива и не млъкват.
Храната в стола не е кой знае какво и порциите са малки.
Има едно заведение най-в края на плажа - там храната не е зле и цените бяха поносими.

Лично аз повече няма да отида там.
Нито пък ще вляза в морето. Върнах се от там заразена с е - коли (Ешерихия коли (лат. Escherichia coli))от замърсената с фекалии вода. Оказа се, че на този плаж се събират отходните води от околните хотели.

Единственото хубаво нещо е, че станцията е точно до плажа. Не препоръчвам като цяло.

Ето снимка на сградата:

Последна редакция: пн, 14 апр 2014, 15:45 от skarlet71

# 594

Оградата ще е само 40 км и циркът/кошмарът и с нея няма да приключи ...
Е докога ще продължава този цирк - докато се пенсионират ли, направо се подиграват с мъжете ни и нас

# 595
  • В полите на Пирин планина
Честно, не ми се говори  ooooh!
Моят е за 4-ти път по 15 дена от декември насам. Ужасни са за едно семейство тези непрестанни липси на мъжа. Примирили сме се с ненормираното работно време, с невероятните смени и дългите часове извънреден труд, ама и подобни командировки са направо ...

# 596
  • Сливен
И аз да се изкажа за Тилия, моето мнение е коренно противоположно на предишното изказано - за тези цени обслужването е на страхотно ниво. Вярно е, че стаите са малко тесни, но са с хладилник, телевизор, в някои с климатик, мога да кажа че и самите условия са добри. Храната също е на ниво, почистват стаите всеки ден, на предишните 10 дневни смени сменяха поне веднъж спалното бельо  и хавлиите. Това че е близко до плажа също не е за пренебрегване, както сме ние с две деца, даже си е страхотна екстра. Плажът наистина е пренаселен, но проблеми с качеството на водата не сме имали. 4г. подред почиваме там, ходили сме и в неактивния и в активния сезон - тази година пак за там сме се записали, дано успеем да вземем карта. В Сливен не се натискат много за Варна, повечето искат на южното Черноморие и затова успяваме 4 г. да вземем карта за там.

# 597
  • у дома
Честно, не ми се говори  ooooh!
Моят е за 4-ти път по 15 дена от декември насам. Ужасни са за едно семейство тези непрестанни липси на мъжа. Примирили сме се с ненормираното работно време, с невероятните смени и дългите часове извънреден труд, ама и подобни командировки са направо ...

Напълно подкрепям този стон  Cry. Лошото е, че няма кой да ни чуе, момичета... Това е истината! С чиста съвест министърът говори за невероятните реформи, които се извършват в МВР, а главният секретар се разхожда от телевизия на телевизия, за да разкаже колко работа е свършил, но никъде досега не чух гласа на обикновения полицай... Че кой ще му даде думата на него  Naughty. Преди няколко дни му зададоха въпроса /на главния секретар/ не смята ли, че увеличението на битовата престъпност е свързано с това, че полицаите вместо по пътищата и на улицата са пред парламента, а той даде умопомрачителен отговор: "Пред парламента пазят жандармеристи, а те никога не са били по пътищата или на улицата"  Rolling Eyes. Е, хайде сега вие кажете - мъжете ви не пазеха ли протестите, завръщайки се от Елхово  Thinking. Аз знам на кого да вярвам, защото ми се повдига вече, като наближи петък и трябва да приготвям пак куфарите и да си правя сметка какво по-важно трябва да свърша, докато си е още вкъщи. Но обществото на кого да вярва? Да ви кажа честно около нас има доста хора, които не знаят, че полицаите още са по границата. Не се говори по медиите, бежанците са си ок, откъде да знаят хората каква е истината  #2gunfire. Замислям се всъщност, къде са синдикатите в тази ситуация ... newsm78

# 598
Влизала ли си на страницата на един определен синдикат във ФБ (да не казвам кой, че са доста тънкообидни и стават агресивни като ги закачиш, пък знам ли чия съпруга пише в тази тема)....? По време на управлението на ГЕРБ, там новините бяха само и единствено да се плюе Цветанов. Сега, по време на управлението на БСП, новините там са ... само и единствено да се плюе Цветанов....Бях направила скрийншот на една изцепка на техния админ, който псува в статус явно доста подпийнал (беше към полунощ). Разбира се след 10-на минути статусът го нямаше, но моят скрийншот си стои..... Този синдикат е подлога на Йовчев, отписах се от страницата им, поне да не се ядосвам допълнително...Там е забранено да се пише против Йовчев.  Къде са сега, да защитят членовете си? Откога не са писали 1 думичка за охраната на границата? Преди се скъсваха от протести, сега мълчат. Защото видиш ли, сега полицаите са доволни! С високи заплати, спокойствие на работното място.... Пък и са доста тънкообидни като им направиш забележка, преди ги хранех редовно....Спирам, че доста се нервя! Ще взема и аз да направя синдикат, поне някой лев ще влиза в семейния бюджет от членски внос....

Последна редакция: вт, 15 апр 2014, 07:26 от Змимка

# 599
  • у дома
Последното ти изречение е много съществено  Peace - някой следи ли ги тези постъпления и разходи, как мислиш  newsm78? Относно страницата във ФБ - не, не съм влизала досега. А иначе, не ме интересува кой пише и чете тук, писна ми да се страхувам от това да изразя открито недоволството си от реалността  Naughty. Никой, никой, никой не си дава сметка на какво са подложени семействата на полицаите. Говоря само и единствено за обикновените, истински полицаи, а не за канцеларските спецове! Много е лесно отстрани да кажеш - нали са на държавна работа, какво повече искат ... Срамувам се да кажа каква заплата получават за времето, което прекарват в полза на обществото! Срамувам се да погледна снимки от прословутата граница и найлоновите навеси и подобия на палатки! Страх ме е да си помисля дори при двама души в палатка нощем и една камара бежанци насреща кой кого и защо... ! Къде сте, синдикалисти, не е ли време да се обърнете малко и към хората, заради които съществувате като такива? Офф, спирам...

Общи условия

Активация на акаунт