Клуб "полицейска съпруга" - тема 4

• 65 258
  • 797
  •   1
Отговори
# 375
Благодаря за съветите  Hug той спомена нещо, че там пазели легнали колегите му и дори си мислеше за вариант бризента на палатката или самата палатка  Thinking

Задължително сезал - да имат да си връзват наелони и клони за навес.. Божеее, докъде ни докараха..... smile3515
Нямам думи ...

# 376
  • Талант на 2012,2013 г.
Чета ви, момичета и ми се плаче...

# 377
  • Варна
И на мен, Мари...
Добре, че вече не е в патрула моят мъж, негови приятели от там вече са командировани... Не, че е гаранция, че и той няма да бъде, но поне за сега си стои тук. Друг в въпроса, че все по-често го викат извън работно време.
Нямам думи за условията, които описвате, момичета... Дано се завърнат бързо момчетата ви и да не ги запращат повече!  Hug

# 378
  • Сливен
Я да се запиша и аз при вас - съпруга съм на полицай, имаме две дечица и в момента съм сама с тях, защото ММ е в София на протести, а като се върне и свършат първите 15 дни на границата ще ходи и там. Поне сме си в Сливен и няма да е някъде на хотел и ще се прибира вкъщи.
Стискам палци всичко това да свърши по-скоро без перипетии, инциденти и други такива  Praynig.

# 379
  • Талант на 2012,2013 г.
Аз съм съпруга на починал полицай така да се каже, защото той все още си беше служител, когато почина, но и брат ми е полицай, а както споменах и синът натам дърпа и затова всичко ми е толкова близко. Всичките ви проблеми и тези на мъжете ви... Rolling Eyes

# 380

Добре, че вече не е в патрула моят мъж, негови приятели от там вече са командировани... Не, че е гаранция, че и той няма да бъде, но поне за сега си стои

Моя не е от патрула, но какво вече знаете беше от първите изпратени. Confused

# 381
  • Варна

Добре, че вече не е в патрула моят мъж, негови приятели от там вече са командировани... Не, че е гаранция, че и той няма да бъде, но поне за сега си стои

Моя не е от патрула, но какво вече знаете беше от първите изпратени. Confused

Явно навсякъде е различно. Така ми каза той, че от тяхното районно само патрулни са изпратили за сега.

# 382
Виждам, че си от Варна, доколкото знам от Варна са пратени много малко хора, така ли е наистина? А от по-малките градове с по-малка престъпност пращат повече. Ние сме в много по-малък град, и от тук има изпратени 20 от патрула, и 4-има други. Confused

# 383
Моят е в малко районно - 12 човека патрул и териториални (квартални). Сега отидоха 4, като се върнат други 4 заминават.... Няма кой да работи през деня...

# 384
А за границата е някакъв ужас. Някакъв сириец е бил нападнал полицай. Някои идвали с ножове и пистолети, а полицаите са там без оръжия. В тъмното не се виждало абсолютно нищо. И как да спим спокойно Sad

Не всявайте паника, няма такова нещо. Има един пострадал от командированите, но НЕ от нападение, а при транспортен инцидент. За оръжието също не е вярно, следя темата внимателно и от други източници на информация - никой полицай досега не е казал, че са му взели оръжието.
Има организационни проблеми, които се надявам по-бързо да бъдат решен
Иначе много добре ви разбирам и за провалените планове и за тревогите!  Hug
Има резултат от работата на вашите момчета, чух по новините, че за последната нощ са спрени 100 нелегални емигранти и не са допуснати да влязат в страната. Според мен за последните няколко дни са няколко стотин и това ако не е свършена работа, отдавна трябваше да се направи.  Така че чест и почитания на съпрузите, синовете и братята ви, само който е бил на границата, знае за какво става въпрос и то в такава обстановка omm

# 385
  • Варна
Виждам, че си от Варна, доколкото знам от Варна са пратени много малко хора, така ли е наистина? А от по-малките градове с по-малка престъпност пращат повече. Ние сме в много по-малък град, и от тук има изпратени 20 от патрула, и 4-има други. Confused
По информацията, която имам - 50 човека към момента.

# 386
От тук пращат и от патрула и от кварталните... И по 1 офицер също. Изпратени са 40 човека. Като пратят и за София и съвсем няма кой да работи.
Дано да построят стената по-рано, но едва ли  Praynig

# 387
Според моя мъж скоро стена няма да има, защото се 'миткосвали' по цял ден и нищо не вършели. Той втора седмица кара там и на неговия пост не е пипнато нищо - преди да постъпи той там е изорано, направена е една кална зона от няколко кв. км разтеглено и толкова..... Та с две думи - не правете планове за лятото - не се знае къде ще са мъжете ни и тогава.....

# 388
  • Сливен
От тук пращат и от патрула и от кварталните... И по 1 офицер също. Изпратени са 40 човека. Като пратят и за София и съвсем няма кой да работи.
и от Сливен така пращат - и през ден -два по 10 човека на протестите. Днес ще го мисля цял ден моя, че в София ще е ужас - мач, протест и митинг в подкрепа на БСП  ooooh!

# 389
От тук пращат по 20 за София. Последните командировани са за 3 или 4 дни заради мача и протестите.
Моят мъж започна да гледа по Дискавъри разни предавания за оцеляване на предела. Мисля, че мъжете ни ще са готови да ходят в "Сървайвър"  Mr. Green  Като чета как си строят навеси, палят си огън... Той за сега ще е в групите за след нова година, вероятно на 03.01.
Змимка, а в нета четох, че Орешарски бил казал, че дори предсрочно ще построят стената  #2gunfire Но за къде да бързат, нали денонощно има кой да виси там...  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт