Като ви чета, май на всички нас плановете се объркват...на фона на заплащането всичко звучи направо безумно.

. Между другото, май навсякъде вече се знае, че командировките са поне до края на 2014...
/ на държава, в която полицаи и военни, призвани да пазят обществото и държавата отвътре и отвън са на това "дередже"... Какво излиза
- и при нас зле, и при вас зле, а хората извън системата си мислят, че сме ок... Освен да си пожелаем да са ни живи и здрави мъжете и да се молим за по-кадърни министри.
А в понеделник отива командировка-не знам къде...Бясна съм
Това на нищо не прилича вече.Аман от работа в име родину.....Семействата ни отидоха по дяволите......
. Едно време Румен Петков благодареше на съпругите на полицаите в традиционните си празнични речи, а на мен ми идваше да вия от гняв
. Дали си заслужават всичките тези компромиси в името на службата
. Разбира се, че не, но понякога нямаме избор. И си търпим, и си търпим - бежанци, мачове, протести, ниски заплати, и ние вкъщи все сами... Мислех, че при военните е по-добре /то отстрани винаги е лесно
/, но явно и те си кукуват у дома, докато мъжете изпълняват поредната малоумна заповед...
Препоръчани теми