Клуб "полицейска съпруга" - тема 4

• 65 161
  • 797
  •   1
Отговори
# 675
  • Пловдив
За хора извън системата на МО цените са други. И се плаща само нощувка+закуска без обяд и вечеря. Поне така е за планинските бази. А за бунгалата на Обзор - само нощувка, там така или иначе няма храна. На Обзор може да отиде всеки, само да има места. А за любителите на палатки винаги има място. Обаче това само съм чула, тази година, живот и здраве ще видя как е положението в действителност.  Peace

Аз лично съм ходила преди 7 години в базата на МВР в Созопол и останахме много доволни. За двама възрастни и дете на 4 г. платихме 360 лв. за нощувките /в т.нар. апартаменти - две стаи на две нива, в едната имаше диван, ниска маса, гардеробче, барче с телевизор, хладилник, там е и банята с бойлер, което тогава си беше предимство, понеже в стаите имаше режим на топлата вода, по стълби се отива в другата - спалня и гардероб, маса за гладене и ютия, климатик, тераса, пред входа имаше масичка и столчета, вярно доста овехтели, но пък вършеха работа/, а за храна дадохме още 115 лв / за 10 дни закуска, обяд и вечеря  Shocked/. Не помня как беше с бельото, но стаите и баните се почистваха всеки ден, боклукът се изхвърляше всяка сутрин и паркът беше супер чист и поддържан. Плажът е на 15 мин. пеш, моето 4 годишно дете си го извървяваше в двете посоки без проблем, както си изкачваше и стълбите до стаята. Има паркинг за колите на почиващите. Вечер можеш да си се разхождаш из Созопол, градът е прекрасен. Ако пък си останеш в базата, децата могат да тичат на воля, всичко е заградено и няма къде да отидат, нито пък външен човек да влезе. До стола имаше и кафене, а магазинът беше до входа на самата база /за глезотийки като бяло вино или студена биричка/  Laughing

# 676
И докато сме на морска тема:
http://news.ibox.bg/news/id_1442751952

# 677
  • у дома
Е те това е - заговорихме за почивки и напрежението в "отделната" тема / Wink/ утихна  Hug. Виждате ли колко по-добре е да не създаваме конфронтации помежду си - имам предвид "полицейски" и "военни" съпруги  Peace. То се е видяло, че всички сме горе-долу на един хал.  А колкото до линка, който пусна kusmet -  а дано да спре командироването по границата  Praynig.

# 678
  • изгубена някъде
Не знам да се радвам ли, да не се ли радвам. От една командировка на друга  Rolling Eyes
А както не му се чува на времето да се оправя, каква почивка ще караме незнам  Laughing

# 679
Момичета, само да Ви кажа, че има разпределение на картите вече, поне за София, СПС. Ние имаме за Созопол от 20 до 27.06, но понеже ни е твърде рано и няма как да вземем отпуска тогава - искахме за тези дати но месец по - късно, ще я откажем Sad, така че проверете си нещата.

Последна редакция: пт, 25 апр 2014, 16:52 от e.damyanova

# 680
Здравейте  Simple Smile имам въпрос относно прословутата граница, понеже за първи път стягам багажа на мъжа ми за Елхово и ви моля за съвет- слагате ли нещо по специфично, освен дрехи,тоалетни принадлежности и хапчета? Благодаря предварително и весел и усмихнат ден   bouquet

# 681
  • В полите на Пирин планина
Зависи къде ще е в Елхово - хотел ли, къща някаква ли?
Ако е в къща и с цел икономии може и някаква храна / буркани разни, боб  Mr. Green /.

Повечко бельо и дрехи за смяна, че ако прасне някакъв дъжд. Резервни кубинки, също.

Също и здравната книжка / за всеки случай /.

# 682
Благодаря мила,записвам си  Simple Smile, в частни квартири са в града

# 683
  • В полите на Пирин планина
Благодаря мила,записвам си  Simple Smile, в частни квартири са в града

Моля  Peace

# 684
И задължително приспособления за палатки от типа брадвичка, въжета, наелон, сезал...От този тип. Палатките са взели-дали и зеят отвсякъде. При дъжд ще са по-сухи ако стоят отвън, отколкото ако са вътре, затова трябва да има с какво да 'ремонтира' при нужда....

# 685
Благодаря ви момичета   bouquet

# 686
  • София
Хей, весели празници на всички  Hug Hug

# 687
  • изгубена някъде
Весели празници и от мен  на всички newsm35  Laughing

# 688
  • у дома
Весели празници и от мен! Дано поне в един от всичките празнични дни да сте заедно с половинките си и да се забавлявате  Hug!

# 689
Дано, но днес изпратихме нашият тати и сега.......пфу  Weary

Общи условия

Активация на акаунт