Забраненият плод (Aşk-ı Memnu)- сериалът, който остана в сърцата ни !~ 87

• 56 604
  • 731
  •   1
Отговори
# 150
Как може дори и в такъв момент Дениз да бъде защитавана?  ooooh!
В случая тя си е виновна, изобщо не е жертва.
И изкараха Бихтер виновна.. за пореден път.

# 151
Да си Октомври...

Октомври е небе с безброй звезди.
Оранжеви листа. И кестени.
Октомври пише приказки. Или мълчи.
И е ужасно повече от есен...

Октомври е носталгия. Тъга.
Усмивка. Радост. Ябълки. И грозде.
Октомври, всъщност, е жена.
Която омагьосва с поглед.

Октомври е въздишка. Топъл чай.
Октомври е поле от хризантеми.
Мъглива нежност...Нежност до безкрай.

Октомври и през май живее в мене...

Caribiana

# 152
Как може дори и в такъв момент Дениз да бъде защитавана?  ooooh!
В случая тя си е виновна, изобщо не е жертва.
И изкараха Бихтер виновна.. за пореден път.

И аз това казвам!!!  Simple Smile

# 153

#Crazy #Crazy #Crazy #Silly #Silly

-Вай,вай,грозно,грозно....та да не го погледнеш чак...да ти се отще от мъж  Outta Joint Outta Joint Outta Joint

# 154
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA

-Вай,вай,грозно,грозно....та да не го погледнеш чак...да ти се отще от мъж  Outta Joint Outta Joint Outta Joint

аААА не говори така много е хубав ... аз страшно много го харесвам сега  Blush

# 155

аААА не говори така много е хубав ... аз страшно много го харесвам сега  Blush

Скрит текст:
Ирония джанъм,как да не го харесвам,като го засънувам чак не ми се ще да се събуждам,а като отворя очи и вида до болка позната физиономия на милото ми иде пак да заспя /добре че го командироваха за 1 месец,аз да си сънувам на воля без стрес от събуждането и да бленувам за Киво.../

# 156

Мила , в първия момент си помислих, че говориш сериозно.  Embarassed

Въпреки че Къванч отслабна и то мноого, той винаги ще си бъде красив и аз си го харесвам и такъв.  Heart Eyes
Но все пак няма да е лошо да качи малко килца де.  Laughing

# 157
Sarita~ , добре дошла при нас !   bouquet Тук е прекрасно , това е най-хубавата и спокойна тема , откакто аз се записах де, преди това са бушували страсти , ама то нормално    Whistling Исках да те попитам може ли да взема гифчето , което си постнала , много красив момент ?! Blush

Аз ще се опитам тази вечер да изгледам епизода , но не обещавам , че така ми се спииии  smile3524

# 158

На третата минута чуйте как само й  прознася името .

# 159

Славенка Heart Eyes, джанъм, този ли грозник сънуваш и бленуваш ? Mr. Green Ми то направо кошмари посред бял ден да видиш, значи ! Joy Joy Joy
Пък като играе....едно дефилиране пада....да ти падне шапката  ! hahaha hahaha hahaha

# 160

Славенка Heart Eyes, джанъм, този ли грозник сънуваш и бленуваш ? Mr. Green Ми то направо кошмари посред бял ден да видиш, значи ! Joy Joy Joy
Пък като играе....едно дефилиране пада....да ти падне шапката  ! hahaha hahaha hahaha

Embarassed Embarassed Embarassed
Ами от манИкен какво да очакваш джанъм,само да мята бедър,Къванч и талант,абсурд Sick Sick

# 161

Slawena , Heart Eyes тя и емоционаланата му палитра слабичка, не може да предаде различни чувства,  а и хич не го бива да играе с очи ! А бе, жив да го ожалиш, завалията !  ooooh!

# 162
  • ES
И сега Бехлюл защо се сърди, че не отиде Бихтер при него в ателието да се понатискат? И смени тактиката, опъна кордата да види дали се е закачила рибката. Извинявайте, че не споделям възвишената любов на Бехлюл, която виждате, защото за мен си е мерак, голям, измъчващ, изгарящ го мерак.

# 163
Добро утро, дружки !  Hug Хубав вторник ви пожелавам !   bouquet

gery_to , няма защо да се извиняваш !  Peace Това са твоите чувства и усещания, не можем всички да виждаме едно и също ! За мен Бехлюл се оттегли, опита се да се оттегли, защото чувството за вина започна да го гризе, защото усеща, че няма да може да живее ден след ден в тази къща и да гледа жената, която обича до лудост, в прегръдките на друг ! Има страст, да, има изгарящо желание, но той обича тази жена ! Може би сама ще се убедиш - предстои един от любимите ми моменти - в хотела ! Ако беше само страст и мерак, той нямаше да има никакви скрупули, но далеч не е само това !  Peace

Снощи Фирдевс пусна поредната си доза отрова, с която заразява всичко около себе си ! Мъчно ми е за Бихтер, защо не може да и се опълчи, да я махне от живота си...

Дениз много успешно се възползва от позициите, които си е извоювала в къщата, направо си се държи като господарка на имението !  ooooh!

# 164
  • Stuck in a moment
Госпожата, страхотни стихотворения пускаш.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт