Забраненият плод (Aşk-ı Memnu)- сериалът, който остана в сърцата ни !~ 87

• 56 616
  • 731
  •   1
Отговори
# 360
Добро утро и усмихнат ден ви пожелавам ! Hug

Снощните сцени мога да ги гледам и днеска и нощеска - нищо, че ги знам наизуст ! Crazy
Обаждането по телефона - спря му дъхът направо !
А да не говорим, когато се видяха пред банята - любима сцена ! Та те направо се изпиха с очи, толкова желание имаше и у двамата, толкова страст и емоции.... Crazy Бехлюл беше много сладък така засрамен ! Laughing

# 361
# 362
Несрин и капитан Ръза са ми много симпатични!  Laughing  Heart Eyes

# 363
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Този момент в хотела... толкова са притеснени и двамата... сякаш са ученици... и силната прегрътка  Sunglasses Каквато само Бехлюл ли я може.... Интересна е тази сцена и много добре я играят и двамата  Peace

Тя си разкопчава ризата... той си сваля тениската... хич не им е лесно и на двамата  Laughing

# 364
Ама и те място намериха..., за любов... Вярно, в хотела някак враждебна атмосферата и долнопробно, то не че по ъглите да се крият много престижно и уютно... Ох, аз изтръпнах чак! Кой ги видя, майката Фирдевс, нали?

# 365
иии разбира се

# 366
Ама и те място намериха..., за любов... Вярно, в хотела някак враждебна атмосферата и долнопробно, то не че по ъглите да се крият много престижно и уютно... Ох, аз изтръпнах чак! Кой ги видя, майката Фирдевс, нали?

Не Бешир ги видя...  Peace

# 367

# 368
Абе, на Къванч косата му за едни реклами време порастна със 7-8см!  Thinking 
Хм, Бешир! Съсипаха го това момче! Не, че цялата къща не се досеща вече. Аднан последен ще разбере, предполагам, поне за сега е най- сляп.

# 369
  • ES
Аднан май за такива работи хич "не чува петлите". Като му каза мадмоазел, че Нихат е влюбена в Бехлюл, се опули като, че ли му казват нещо невероятно. Да му се чуди човек как се е влюбил в Бихтер. А мадмоазел като е толкова интуитивна как не е успяла да предугади желанията на Аднан и да му се хареса, като толкова много го е обичала.

# 370
  • София !
Абе, на Къванч косата му за едни реклами време порастна със 7-8см!  Thinking  

И аз забелязах  Crazy , ама като на филм  rotfImbo

# 371

# 372
Много ми харесват дребните акценти на режисурата - ръката на Бихтер с венчалната халка, когато го прегръща, Бехлюл - зад градинската порта - като решетка на клетка, каквато е и тяхната ситуация....
Аз съм гледала филма поне 3 пъти и тъй като зная кога и какво става, сега само се наслаждавам на играта на актьорите и по-точно на жестове, мимика, движения на тялото. За пръв път гледах Къванч в Перла и честно казано не ми направи особено впечатление - млад, красив, манекен. Но тук ми харесва много, мисля, че се справя изключително добре. Макар че и само красотата му стига Laughing

# 373
Много ми харесват дребните акценти на режисурата - ръката на Бихтер с венчалната халка, когато го прегръща, Бехлюл - зад градинската порта - като решетка на клетка, каквато е и тяхната ситуация....
Аз съм гледала филма поне 3 пъти и тъй като зная кога и какво става, сега само се наслаждавам на играта на актьорите и по-точно на жестове, мимика, движения на тялото. За пръв път гледах Къванч в Перла и честно казано не ми направи особено впечатление - млад, красив, манекен. Но тук ми харесва много, мисля, че се справя изключително добре. Макар че и само красотата му стига Laughing

Споделям мнението ти напълно с едно допълнение в новия си сериал Киво разгърна на сто процента таланта си там играе още по зашеметяващо... несравнимо дори. Peace
Скрит текст:

# 374
Милички, косата на Киво порастна за едни реклами време, защото от там са започнали да снимат втори сезон. Ама ние стигнахме ли до оранжерията?

Общи условия

Активация на акаунт