Забраненият плод (Aşk-ı Memnu)- сериалът, който остана в сърцата ни !~ 87

• 56 610
  • 731
  •   1
Отговори
# 480
Наближава любимият ми момент - за тази усмивка на Бихтер, когато вижда Бехлюл съм готова да гледам филма още един милион пъти. Много са сладки в къщата в Рива.  Heart Eyes

# 481
# 482
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA

# 483
Момента сега и песента са ми много любими за съжаление случката след това с Аднан не е приятна... но сега момента е завладяващ...

# 484
Това с изнасилването не беше ли малко прекалено?! Зрял, възпитан, интелигентен, умерен и справедлив, изобщо свестен човек, пи 2 уискита и изнасили жена си  Thinking  Харесва ми, че в турските сериали никой не остава чист като ангел и всеки е с човешки слабости показан, но тук сякаш имаше пропаст между двата образа на героя или аз съм пропуснала защото съм гледала само 10-тина серии.

# 485
  • ES
Ето още един пример какво лекенце е Бехлюл, уж много обича Бихтер, а я подлага на такова унижение и страдание. Не го ли укори поне веднъж Бихтер, не проговори ли егоизма й?

# 486
Бехлюл до края си остана страхливец. Това е цялата истина. Много обичаш Бихтер, но не успя да я хване за ръка и да се махнат надалеч от всички и всичко. Всъщност това са и негови думи казани на гроба й. Жалко!

# 487
# 488
Това къще доста симпатично! Не знам къде и какво е това Рива - квартал ли е, село ли е, местност ли е. Пустош наоколо видях...

# 489
Това къще доста симпатично! Не знам къде и какво е това Рива - квартал ли е, село ли е, местност ли е. Пустош наоколо видях...

Оо тази къща на мен ми е фаворит само да набарам повече пари и съм там... много е скъпо дават ги за събота и неделя ама е много скъпо.   Къщата представлява самостоятелен апартамент от 100 кв. м с две стаи, част от хотел “Легенд”. .. иначе Мястото е диво, на самия бряг на морето, на 40 км извън Истанбул в квартал ”Полонезкьой”... ето малко инфо Simple Smile
http://askimemnu-bg.blogspot.nl/p/blog-page_11.html

# 490
Хм, вярно сериозна цена.

# 491
Хм, вярно сериозна цена.

Ми към 2000 лв на нощувка ако смятам правилно така грубо...  ku-ku bambam

# 492
  • Stuck in a moment
Просто бяха жалки двамата в къщата след като Аднан я насили.
Бехлюл със смешните си опити за закуска и сякаш нищо не е станало, а тя че го търпи и му се надява нещо да направи.

# 493
# 494

-Бехлюл,я ела при леля да те научи на това-онова.....

-Сега нИ може лельо,чета вестник,ако знаеш какъв е зор да подредя буквитееееееее..........Абе,къде е чичо?!?!

Госпожата  Wink

Общи условия

Активация на акаунт