Забраненият плод (Aşk-ı Memnu)- сериалът, който остана в сърцата ни !~ 87

• 56 609
  • 731
  •   1
Отговори
# 570
# 571
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA

# 572
bezymnalydost,имай милост!!

# 573
Нещото , което хич не харесвам в Берен са веждите й , ох понякога ми се иска да хвана пинсетата и да ги оскубя Twisted Evil

# 574
  • On the sea
Темата доста се е разгорещила, а аз пак изтървах както и днешната серия. Нямам търпение да стане 23:00, още се чудя как да изгоня мъжо от Тв-то newsm78, че той хич не ги обича моите сериали. Веждите на Берен наистина понякога доста се набиват на око и дразнят ама в този сериал не ми правят чак такова впечатление, може би защото това е единственото не толкова перфектно нещо в нея Thinking, ама дори и така пак продължава да си бъде най-красивата и естествена за мен  bouquet

# 575
О да в Забранения плод  е гримирана и не е чак толкова набиващо се на очи , но в Пепел от рози направо се чудя на тази жена как ги е оставила толкова буйни тез вЕждя

# 576
Сега разбрах защо къщата на Нихат и Пейкер е друга, защотот с новия сезон са ги сменили.. Днес ми се стори по-различна и затова погледнах предните серии

# 577
Завърнах сееееее!  Hug

Компютърчето ми е почтиии в изправност вече,ама има още какво да се желае!  Thinking

Както и да е! Вие как сте? Виждам,че имаме нови попълнения! Добре сте ни дошли!  Hug

И да си мина на въпроса,че се изядох цяла седмица.Преди известно време имахме малко несъответсвие относно диагнозата на баба Фифи и защо е била в Лондон. Аз казах,че проблеми със сърцето и онази вечер точно на тоя момент,в който започна да обеснява на Катя къде е била и защо...бум-изгуби ми се сигнала на телевизията!  ooooh! Та,какво беше обяснението? Защо е била в Лондон?  newsm78

# 578
Бучка на гърдата, ама доброкачествена.

# 579
И веднага с големи деколтета.. явно никой от сценаристите/режисьорите не са го минавали... Трябва си повечеко време докато покажеш пак красивата си гръд. Освен ако не е било само биопсия...

# 580
Нещото , което хич не харесвам в Берен са веждите й , ох понякога ми се иска да хвана пинсетата и да ги оскубя Twisted Evil
Joy Joy Joy Joy Joy
И мен малко ме дразнят, но поне не са от онези ориенталските, изрисуваните.Обаче има перфектен профил.Тя, не може да се каже, че е изключителна красавица, но е толкова различна всеки път, как сменя изражение, визия,все едно е друг човек.Това не може да се научи, трябва да си много добър психолог и талантлив актьор, за да го изиграеш.

# 581
Мисля, че е било само това - и са установили, че е доброкачествена, но наистина с тези дълбоки деколтета... Ама при такава пищна и стегната гръд, особено на тези години - не е за криене Grinning

# 582
Да, не е било биопсия, защото имаше превръзка за смяна..

# 583
Добър вечер ! Hug Изпуснах малко от началото, но съм тук за сюблимните моменти от епизода ! Crazy Никога няма да забравя какъв ужас изпита Бехлюл, когато си мислеше, че губи Бихтер...невероятна игра !

Аз съм от тези, които, въпреки че много харесвам Киво и Берен като двойка, не вярвам да са имали връзка в реалния живот . В началото на снимките на филма, той все още е с Азра, после се появява кака му Мелтем ! Peace
Много ги харесвам като двойка с Азра, много харизма има в излъчването им ! Искрено се надявам да бъдат щастливи заедно !
Не мога да кажа същото за двойката Кенан и Берен ! Не мога да си я представя до това недоразумение, просто !  ooooh!Но, ако са щастливи зедно - кандисвам ! Laughing

Дени,  Heart Eyes много ми липсваше ! Hug

# 584
Никога няма да забравя какъв ужас изпита Бехлюл, когато си мислеше, че губи Бихтер...невероятна игра !
PeaceАз вярвам,че той никога не престана да я обича така силно,дори когато беше с  Нихал.Бихтер беше неговата любов, въпреки, че се опитваше неистово да потисне тези свои чувства.

Последна редакция: вт, 30 окт 2012, 00:48 от ABBYY

Общи условия

Активация на акаунт