Забраненият плод (Aşk-ı Memnu)- сериалът, който остана в сърцата ни !~ 87

• 56 609
  • 731
  •   1
Отговори
# 600
# 601
iHeartTwinkling,  Hug

# 602
# 603
# 604
Малеееее,много ме е срам от мене си  Embarassed

Седя си и си рева заедно с Бехлюл.Болката,че любимата му е в болница,а той не може да си позволи дори да я види. И изведнъж пустият Къванч почва да крещи,ама колко му глас държи и
Скрит текст:
и почва да почервенява,да му изпъкват едни вени по врата  ooooh! и аз седя и си мисля как ли се очертават едни други вени,на едно друго място  Embarassed
   Laughing

# 605
  • ES
...
Скрит текст:
и почва да почервенява,да му изпъкват едни вени по врата  ooooh! и аз седя и си мисля как ли се очертават едни други вени,на едно друго място  Embarassed
   Laughing

newsm10

# 606
Малеееее,много ме е срам от мене си  Embarassed

Седя си и си рева заедно с Бехлюл.Болката,че любимата му е в болница,а той не може да си позволи дори да я види. И изведнъж пустият Къванч почва да крещи,ама колко му глас държи и
Скрит текст:
и почва да почервенява,да му изпъкват едни вени по врата  ooooh! и аз седя и си мисля как ли се очертават едни други вени,на едно друго място  Embarassed
  Laughing
rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo
Страхотно! Много силно! Разплака ме.

Последна редакция: ср, 31 окт 2012, 10:27 от ABBYY

# 607
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Дени мила моля те я публикувай твоето любимо клипче ... ох не мога да го намеря а как да ти го обесня да се сетиш май беше на песен на Риана ... ама не съм сигурна много е красиво...?Оф дано се сетиш?

# 608
  • България
Здравейте дами! Днес е  Хелоуин,който празнува да му е честит!!!

# 609
Аз не го празнувам ама тук вече по улиците има вещици Simple Smile   Laughing afwitch

Тук сам си каза,че е страхлив ... време му трябвало ...  Confused

Последна редакция: ср, 31 окт 2012, 15:40 от bezymnalydost

# 610

# 611
  • България
Маман Фирдефс е опасна знае как и кога да подпали с думи в определения човек чувствата които носи били те вина, любов и страх,колко верни думи каза на Бех. , а той горкия се срина тотално. Днес Къванч ме накара да изживея наистина болката на Бех.как чупи парфюмите ,как блъсна вратата на стаята си,играта му е невероятно истинска и убедителна .Бихтер милата какво преживява и ще има да преживява самооо макар и наказвайки Бех по този начин той си остава един  голям страхливец . Нихал ,аах Нихал как само ми лазиш по нервичките , тя наистина е едно ,,нахално дете,, както я нарече Бехл.
Цитат
и почва да почервенява,да му изпъкват едни вени по врата  ooooh! и аз седя и си мисля как ли се очертават едни други вени,на едно друго място  Embarassed
Скрит текст:
а колко ли са дълги тия други вени на това друго място Laughing

# 612
korkak

# 613
  • София
Привет  Hug
Снощи беше последната серия която гледах с трепет и желание,от довечера болка тъга,тегаво ще е.
Вярно, снощи като се развика този ми ти Б, мъжа ми подскочи.А тези вени Joy Joy Joy интересни ще са Blush

# 614
Малеееее,много ме е срам от мене си  Embarassed

Скрит текст:
   Laughing

Палавница  Wink
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Скрит текст:
И аз ги "виждам" особено като ми заработи фентъзитУ ,един хелоуин ми става в главата newsm08

Общи условия

Активация на акаунт