Забраненият плод (Aşk-ı Memnu)- сериалът, който остана в сърцата ни !~ 87

• 56 611
  • 731
  •   1
Отговори
# 300
Милите ми момичета ! Heart Eyes Благодаря ви за посрещането, толкова ви обичам ! Heart Eyes Hug Heart Eyes
Обещавам, че ще разкажа и ще покажа "доказателствен" материал за ваканцията ! Прекарахме наистина чудесно, бяхме страхотна компания, времето беше супер....какво му трябва още на човек !  Hug
Единственото, което не ми хареса, е че свърши бързо  ! Mr. Green Laughing
Днес се опитах сутринта да пробутам гривничката, ама Миро каза, че ултрата на ол-инклузива ми, вече не вървяла,  Laughing та трябваше да запретна ръкави и да започвам !
Дени,  Heart Eyes благодаря ти, слънчо !  Hug Много рев ревах на този епизод, много !
Кралицата, страхотна питка си спретнала, браво на теб !  bouquet Дай Боже всички да сте живи и здрави ! Peace
Лагунииии,  Heart Eyes много ми липсваш, да знаеш !  Hug
Хайде, цунем ви по домова книга и продължавам, че утре съм първа смяна  ! Crazy

# 301
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA

# 302
Кралицата, Hug да ти е живо и здраво детето и цялото ти семейство!  bouquet
Сега намажи питката с мед и обиколи цялата къща с нея- ей така, за здраве и късмет!
Госпожата- hoşgeldiniz!
  bouquet

# 303
[Госпожата- hoşgeldiniz![/b]  bouquet

Хош булдук, Шане !  Hug
Да ти се похваля, че с моят оскъден турски, много добре се справих и много ги радвах комшиите, като ги поздравявах или благодарях на турски ! И се ползвах със специално внимание, съответно ! Wink А се оказа, за моя собствена изненанда, че съм знаела доста турски изрази и думи !  Crazy

# 304

Хош булдук, Шане !  Hug
Да ти се похваля, че с моят оскъден турски, много добре се справих и много ги радвах комшиите, като ги поздравявах или благодарях на турски ! И се ползвах със специално внимание, съответно ! Wink А се оказа, за моя собствена изненанда, че съм знаела доста турски изрази и думи !  Crazy

Аферим сана!  bouquet

# 305

Хош булдук, Шане !  Hug

Аферим сана!  bouquet
bowuu Flutter Blush

# 306
Добро утро и успешна нова седмица !  Hug

Вървял Учителят на Бялата ложа със своите ученици. По пътя срещнал Учителя на Черното братство с неговите ученици! Учителят на Черната ложа поздравил: - Няма Бог! Учителят на Бялата ложа отговорил: - Няма Бог! - и след това всеки продължил по пътя си. Учудени учениците на Бялата ложа попитали Учителя си защо така е отговорил, това противоречало на тяхната вяра. А той им отговорил: - Бог е в хармонията! В споровете и караниците Любовта я няма.

Последна редакция: пн, 15 окт 2012, 07:21 от gospojata

# 307
  • Варна
Момичета, да не би в почивните дни да е имало серии?

Гледам сега и завръщането на Бехлюл от Азърбейджан го няма....

# 308

Тъкмо се чудех аз ли нещо изтървах..не разбрах от къде се появи Бехлюл

# 309

Тъкмо се чудех аз ли нещо изтървах..не разбрах от къде се появи Бехлюл
Явно са сбъркали в НТ. И целувката на балкона я няма! Peace JoyДовечера като повтарят по ДФ дали ще се оправят? Wink

# 310
От половин час се мъча да си спомня какво съм правила в петък вечерта и как съм пропуснала епизода със завръщането и целувката newsm78 Хубаво, че погледнах тук и да видя, че и други се чудят Rolling Eyes Simple Smile А това е толкова хубав епизод! Ако не го повторят довечера, за което се съмнявам, на кой епизод по БТВ би отговорял newsm78

# 311
И аз това се чудех!  Laughing  Понеже не съм наясно със схемите им, викам си в събота и неделя може да са давали...  Thinking  Как ще объркат... ?!  Confused

# 312
Намерих липсващия епизод в vbox като 68 и 69ти на БТВ както са били.

# 313
Намерих липсващия епизод в vbox като 68 и 69ти на БТВ както са били.

Благодаря  bouquet

# 314
Лелелелеле  ooooh!

Болна съм на куче.  Cry Бях за малко на работа и ме пуснаха да си ходя и си викам,супер,тъкмо ще си хвана епизода на обяд.
Помня си в петък къде е свършил и чакам да видя на Бихтер босите крака,ама автобуса ми закъсня и се прибрах с 5 мин. по-късно и си викам-изпуснала съм го.И завръщането и целувката.  Cry ПОзачудих се,че за 5 мин. няма как да дадат всичко това,ама спрях да се тормозя,викам-довечера ще си видя началото.  Crazy

Влизам да ви чета и .....  ooooh!

На времето БТВ ни ощетиха с един епизод,сега пък тия ни режат най-хубавите моменти!  #Crazy Няма оправия.

Общи условия

Активация на акаунт