Априлки 2013 - тема 5

• 25 247
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
 lastname ,честити рожденници.Да са ти живи и здрави!  bouquet
Много неща сте обсъждали за половин ден мамчета,докато ви изчета и забравих какво да пиша... Rolling Eyes
Мен от една -две седмици ме боли гърбът...имам чувството че е повече от работата ми,понеже седя на един стол по цял ден!
И аз мисля скоро да ходя на фризьор....и да кажа и на мен ми изпада косата от както съм бременна това се засили....чудя се вече какво да и взема за да я подхраня и малко да намалее това падане!

# 196
Добро утро Simple Smile
Абе момичета за какъв секс говорите?! АЗ се чувствам отвратително и само като си помисля за секс и още повече ми призлява. А и с тези болки които ги имам едва ли е препоръчително. Да му мисли таткото. След има няма 9м. ще правим Simple Smile
Винаги съм си мислела че по време на брем. ще правя секс, уви, не е точно така.

# 197
Добро утро момичета  Hug

да ви почерпя днес тате и сестра ми имат рожден ден, да са ми живи и здрави.

Живи и здрави и много да се обичате и да ТЕ слушат Simple Smile

# 198
  • Варна
lastname Честити ти рожденици! Живи и здрави!
И ние си имаме рожденик в офиса и се черпим!
Вчера планирах да кажа на шефа, да обсъдим кой и как ще ме замества, или ще търсим нов човек, вече едва ли не бях изрепетирала разговора  Embarassed ама той беше като буреносен облак, беше в среща преди това с част от колегите и така ги навика.....че отложих новината за следващата седмица Simple Smile

# 199
Nadeto, успех с казването
то като спомена - има ли някои, който още не е казал на работодателя си ?

# 200
Basten,аз на мойта главна началничка казах в понеделник,всикчи в стаята ни много се зарадваха и сега не спират с това кое било правилно кое не и т.н.Какво стана с прегледа на малкия?

# 201
Nadeto, успех с казването
то като спомена - има ли някои, който още не е казал на работодателя си ?

Аз не съм казала още.
И честно казано мисля да отложа момента максимално. Примерно, докато не ми проличи.  Wink Но може и тогава да отричам.  Mr. Green

Lastname, да са ти живи и здрави рождениците! Много щастливи моменти да имате заедно!

Anka_i,  аз се записах в МД, при доктор Клисурски. Нямам никакви впечатления оттам. Единственото, което знам, е че независимо дали имаш час се чака много. Което е ужасно.  Confused

# 202
Sony_M, а час предварително записва ли си или направо отиде?
С тазо ЖК направо луднах  #Crazy

# 203
Записала съм си час за другата сряда и то защото помолих мацката на регистратурата, защото пътуваме с мъжа ми извън Бг на почивка.
Съветвам те да се обадиш и да си запазиш час:

http://mc.maichindom.com/agkab.phtml

И ще се засичаме там  Simple Smile

# 204
lastname честити ти рожденици да са ти живи и здрави
Момичета как сте с малката нужда до 00

# 205
Ужасно често, през час и половина - два.
Нощем по 2-3 пъти ставам.
Но аз преди издържах дълго, по 3-4 пъти на ден.
И сега се побърквам  Laughing

# 206
  • Варна

Принципно през деня не забелязвам кой знае каква разлика, аз съм си пикла  Embarassed
ама вечер (нощем)....луда ставам, будя се изведнъж и тичам в тоалетната, поне по 3-4 пъти. И съответно се чувствам изморена, не отпочинала.  Tired

# 207
при мене е през 30 мин направо незнам а по-принцип не съм от най-пикливите  Mr. Green

# 208
Basten,аз на мойта главна началничка казах в понеделник,всикчи в стаята ни много се зарадваха и сега не спират с това кое било правилно кое не и т.н.Какво стана с прегледа на малкия?
ами прегледа мина добре
дишането му е чисто, пак ще продължавам да му давам лекарствата както досега
днес ще си е вкъщи и вече надявам се от понеделник да е на градина

записах си час без направление в поликлиниката при Цанкова
за сряда
вече нямам търпение на видя бебчо  Hug

а ти води ли твоя юнак на преглед вчера ?

# 209

Принципно през деня не забелязвам кой знае каква разлика, аз съм си пикла  Embarassed
ама вечер (нощем)....луда ставам, будя се изведнъж и тичам в тоалетната, поне по 3-4 пъти. И съответно се чувствам изморена, не отпочинала.  Tired
ей това сякаш аз съм го писала  Rolling Eyes - споделям същото

Общи условия

Активация на акаунт