Априлки 2013 - тема 5

• 25 268
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
Записала съм си час за другата сряда и то защото помолих мацката на регистратурата, защото пътуваме с мъжа ми извън Бг на почивка.
Съветвам те да се обадиш и да си запазиш час:

http://mc.maichindom.com/agkab.phtml

И ще се засичаме там  Simple Smile

Сони при кой си записа час?

# 211
При Клисурски.
Него ми препоръчаха.

# 212
Здравейте Simple Smile
Уф, аз днес съм с болки в кръста и май и корема ме дърпа Cry Отделно, усещам, че и гърлото започва да ме боли. Една колежка беше болна тази седмица и не си взе болничен, макар че знае, че съм бременна. Излезе, че въпреки, че се чувствам ок, когато някой колега е болен, трябва да губя от заплатата си, но така ще е.... никой на никого не е длъжен. Имам още малко отпуска, но ще си я пазя, за когато ми стане по-тежко и по-студено.

ЖК ще запиша в 3-та градка, при някакъв д-р Михайлов. Моят доктор ми го препоръча и му се обади да го помоли да ме приеме. Принципно при него ще ходя само за изследвания и болнични.

# 213
# 214
Не така, Стаси. Иди в профила си и там го сложи в подписа.
Там горе в синята лента, където пише името ти, цъкаш, пада меню, натискаш профил, отваря се профилът ти, отстрани има менюта, цъкаш на профил и там го слагаш в подписа си.

# 215
  • София
Sony_M,  tiiliaz Вие в МД ли ще раждате, аз да, аз се записах при др. С. Георгиев, може да се засечем Simple Smile

# 216
  • София
Малеее направо с това лежане се побърквам вече. Ужасно ми е, ама като се налага ще лежа. Надявам се до другата седмица да се пооправя, че да мога да излезна малко, защото идва зима и тогава хептен няма да мога да излезна никъде сама.
За сега само кръста продължава да ме наболява - вчера за малко пак ме стегна корема, но мина и до сега "да чукна на дърво" не ме стягал.

Иначе и аз мисля скоро време да отида да се подстрижа, защото имам нужда. За боядисването - аз по принцип се боядисвам с безамонячна и знам, че тя не вреди.
За покупките - ами за сега мисля да поизчакам колкото се може повече време - да разберем със сигурност пола и чак тогава ще купим някои неща.
За количка - все още се чудя, тъй като живот и здраве ще родим април и вече от май ще е малко по топличко и незнам дали ще ми трябва кош ( а и не съм като цяло много запозната с количките ).
Ще поразгледам - прочета и тогава ще купуваме, но това мисля да е около празниците или чак когато се роди малкото човече.
За легло - решили сме да купим кошарка тъй като няма къде да сложим дървено легло ( спалнята ни е малко и няма да има където да го сместим ), а с кошарката ще е по лесно и така винаги ще е с нас.

# 217
Sony_M,  tiiliaz Вие в МД ли ще раждате, аз да, аз се записах при др. С. Георгиев, може да се засечем Simple Smile

Съни и аз съм при С. Георгиев, а до раждането има много време, чакай първо да успея да го задържа, че с тея спазми се плаша.

# 218
  • Перник
Здравейте момичета аз с гаденето нямам проблем но ще остана без коса а и зъбите почнаха да ме болят,венците ми кървят мая до края на бременоста мога да стана плешива  и без зъби  Embarassed

# 219
  • София
Sony_M,  tiiliaz Вие в МД ли ще раждате, аз да, аз се записах при др. С. Георгиев, може да се засечем Simple Smile

Съни и аз съм при С. Георгиев, а до раждането има много време, чакай първо да успея да го задържа, че с тея спазми се плаша.

Имах в предвид на ЖК да се засечем  Grinning , до раждането наистина има многооо време

# 220
Sony_M,  tiiliaz Вие в МД ли ще раждате, аз да, аз се записах при др. С. Георгиев, може да се засечем Simple Smile

Имах в предвид на ЖК да се засечем  Grinning , до раждането наистина има многооо време

Аз мисля да си запиша час за 08.10., а със сигурност ще се засечем някой път. Ще се разберем Simple Smile

# 221

Предварително се извинявам за поредното шпамене с ЖК  Stop

Препоръчаха ли ви го или на случаен принцип го избрахте?
Какво ви е първото впечетление? 

# 222
Много ми хареса информацията на този сайт, та реших да споделя с вас. Има клипчета и описания на български.

http://www.ehd.org/resources_bpd_illustrated.php?page=3&language=13

# 223
  • София

Аз мисля да си запиша час за 08.10., а със сигурност ще се засечем някой път. Ще се разберем Simple Smile

Еее аз съм на 16.10, тогава ще си правя БХС, някой друг път ще е, по принцип ще ходя точно през месец заради болничните.

# 224

Препоръчаха ли ви го или на случаен принцип го избрахте?
Какво ви е първото впечетление?  

[/quote]

Анка, аз четох по форумите и така си го избрах. Нямам много познати и затова се доверих на форумите. Била съм само на един преглед при него. Със записан час бях, чаках около 15 мин, прегледа също беше толкова. Техниката му е стара (или поне на мен така ми изглеждаше), аз бях много притеснена и поизнервена и затова може би нямам добри впечатления. Иначе ми каза кога пак да дойда, поразпита ме доста, назначи ми изследвания, но пак ти казвам аз бях шашната и не се чувствах комфортно. Мнение, обективно, ще мога да дам след като го посетя поне още един път.

Общи условия

Активация на акаунт