Априлки 2013 - тема 5

• 25 164
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Момичета, дайте някакъв лек за болящо гърло, имам и едно бяло топче на едната сливица. От вчера пия чай лайка с мед и лимон, отделно хапвам мед и лимони, смуча Парагрип и Ефизол но нищо не помага, опитах и гарагара със сода но от нея щях да  Sick , ако имате идеи какво може да ми помогне, ще съм ви много благодарна  Hug

Тук колежките се мажат с Нишадър.  Sick

Не, благодаря, това веднъж преди години майка ми ме излъга, повече няма да се мина. Успях най-накрая да го изчопля с клечка за уши бялото топче и преди така съм процедирала, до утре се надявам да съм добре  Simple Smile Продължавам с цитрусите. Толкова плодове не съм яла никога през живота си.

# 406
О да и това може или със сода. Майка ми така ме тормозеше като бях малка и все още позволявах. Увиваше си около пръста бинт ,потапяше го в това, с което ще се мажи гърлото и въпроса е не само да се намажеш ами и да се махне гнойта.  Sick Ако кажа,че не ми се  Sick всеки път ще излъжа.

# 407
Мен също са ме мазали със сода и мед и имаше ефект вярно гадничко си беше ама действа Simple Smile
Много се притеснявам да не са разболея с това непостоянно време
Да ви се оплача яде ми се нещо и незнам какво е просто е ужасно
Днес ходих да ми правят изследвания и чак след 10 дена ще ги взимам  #Crazy Направо ще откача дотогава #Crazy #Crazy

# 408
Sunny:), при мен безотказно действа гаргарата със сода колкото може по-начесто и след това лъжичка мед - до сега винаги ми е минавало за ден. Но щом не ти понася, не знам какво друго да те посъветвам. Може би прополки - чувала съм, че са безвредни и се ползват от бременни  Peace

# 409
Да,и аз дъвчех прополис. Ако има такива бонбони за смукане няма да е лошо. Ох,добре,че ми извадиха сливиците,че се родих просто.

# 410
И аз да споделя,покрай детенце и аз му лепнах вирусчето,че и мен ме боли гърло по точно стяга ми или някак ме дере...сега си взех лукчета и се чудя дали може да се смучат пък... newsm78 аз съвсем се вглабих от както съм бременна това дали може онова дали може Whistling И си направих сутринта мед с лимон и сега сутрин обед вечер по една лъжица мисля да хапвам....

# 411
Аз пък тия дни бях с такъв тежък цистит, че просто незнам как оцелях...Sad
Сега остава и някой такъв вирус да хвана. Покрай цистита ходих при личната и видях доста хора в клиниката, ходещи с маски...явно доста върлува това нещо.

Скъпи мами, вие иматели някакво инфо за д-р Велев от Шейново?

Изчетох няколко теми по въпрос, 98% от мненията са добри за него.... ама все пак ми се ще да чуя и вашето мнение или информация, преди да му се доверя...

# 412
Лукчета от най-обикновените може, така на мен ми каза УНГ-то, когато аз бях болна. Каза, че лечебен ефект нямат, но имат облекчаващ. Обаче на мен ми ставаше гадно от мириса им и не можах да ги смуча, оправих се само с гаргари и чайове. От гаргарите не ми се гадеше, явно си е до организъм.

# 413
Пак ще ви кажа - трахизан, прополки, калциев глюконат и капки за нос фитоназал  Peace безотказно!

за количките - бях с x-lander, сега пак ще е x-lander най-вероятно модел XA

Последна редакция: пн, 24 сеп 2012, 16:40 от aguto

# 414
Моя мъник е с температура от събота, днес вече е по добре, но вчера ми се разказа играта. Гледам колички обсъждате. Аз имах Кангаро Виктория:
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … products_id/21897
Освен че тежи другият и недостатък е че като бебчо почне да седи, не може да гледа към мама. Освен че има бебета, дето си държат мама да е под око, на мен не ми харесваше, това че и зимата го буташ с лице срещу течението.Иначе е маневрена и с хубав кош, за новородени. Сгъва се на пакет и лесно се побира и на предна седалка на спортна кола.  Laughing Сега съм харесала :
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … products_id/29314
Моя приятелка има такава и съм я бутала, лека маневрена е. Коша е малко тънък за новородено, но ние няма да раждаме през зимата, аз съм за 23 април - то си е направо май. Сега държа много на кг. че живеем на баир и как се бута, ако само количката ти тежи 13-15 кг. + бебето. ТАка ще мога да откача и коша с бебето., а колелата, да оставя на горното ниво на двора или в гаража.
Кошница няма да си купувам, ще използвам комбинираното столче на батко от 0 до 18 кг., а той ще се уреди само със седалка от каката ни, тя вече не я ползва, че сме височки.нещо такова имам предвид за столче, моето купувано от гърция преди 12 г.
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/index.php/cPath/9 … 74/sort/2a/page/5
нещо такова имам предвид за столче

# 415
И аз бях харесала Лумината, ако допра до количка. Не че някога съм я пипвала, ама така - на дизайн  Laughing

# 416

Ходих на ЖК при др.Петров в МД, чаках към 1ч., и при него имаше  видимо отекчаващи се студенти  smile3507

#Crazy Олеле! Имаше ли предварително записан час?

Да, имах за 10.00, влязох към 11.00. Отсреща за др. Савчева момичето за 09.30 влезе, аз като излизах.  #Crazy

Не знам дали понеделнишки късмет. В петък съм пак за резултати от кръв, така че ще имам 2-ро впечетление.

Ужас! Дали не сбърках с този Майчин дом?  newsm78... Неприемливо е да се чака толкова и то при положение, че отсъствам от работа.
Другият вариант е, който прилагах миналата година, да се ходи само когато имаш изследване или ехоргаф по каса, а не всеки месец.

# 417
Модела от 2011, които се различава от този на 2012 само по разцветките на тапецерията го иам в продавалника от 70 до 150 лв. Аз май съм се насочила на там, че неми се дават пак много пари за количка, надявам се да бутам за последно преди внуците  Joy

# 418
Това с бъркането в гърлото и махането на гнойта лекар ми е казвал, че не е добре, защото гнойта може да се спусне по трахеята и става по-лошо. По-добре гаргари да се правят и да се смучат някакви прополки и други подобни, но не и да се разбутва с пръст гнойта.

# 419
Сони, аз и в ТК чакам по час - час и половина, но тя не ни дава часове по принцип.
За съседния кабинет почти никога никой не чака, та явно зависи при кого си. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт