Априлки 2013 - тема 5

• 25 181
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
и аз ще опитам, дано помогне  Hug

# 391
Ох, ОО ..... И аз имам проблем.Личната ми изписа едни прахчета,но мен след първото ме заболя адски стомаха и се отказах от тях.Отделно,че не съм убедена,че са безвредни. Болката много ниско, с пробождания и аз я имам,даже ходих до личната заради нея. Опасявах се от цистит. Според нея обаче или е от червата ,заради трудното ходене до ОО или се разпъват някакви връзки поради растежа на матката. Сега ще изпия един чай от лайка с мед, хем за стомаха хем да видим дали няма да ми помогне с ОО.Имам и друг вариянт, да изпия една чаша топло прясно мляко, защото имам лактозна интолерантност и със сигурност ще избягам до ОО, но ми се струваа малко драстично...  Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 24 сеп 2012, 13:31 от denise78

# 392

Ходих на ЖК при др.Петров в МД, чаках към 1ч., и при него имаше  видимо отекчаващи се студенти  smile3507

#Crazy Олеле! Имаше ли предварително записан час?

# 393
  • София
Здравейте,

Аз в събота съм на БХС в Фемина при д-р Цолова от 9 ч. Надявам се всичко да е ОК. Ще видя дали ще мога да си запиша и за тогава още или за следващите няколко дни за ФМ, че тогава пропуснах, а онзи ден се сетих, че е хубаво и нея да направя.
Момичета,
За ходенето до WC-то на мене АГ-то ми каза, че не е хубаво повече от 24 часа да задържам фекалии тъй като са много вредни за плода. Предписа ми да си взема сироп Фрутилакс и помага. Не е вреден и може да си го купите, НО все пак е хубаво да се консултирате с вашите наблюдаващи за този проблем и те да ви предпишат каквото сметнат за необходимо.
До колкото ми каза на мен АГ-то този проблем от тук насетне ще продължи до края на бременността и затова е хубаво да се следим и ако не сме ходили до WC-то 1 ден и веднага да пием нещо за да можем да ходим.

# 394
Въпросът ми не е много за тук, но ако някой ми помогне.. ще е супер.
От аптеката си купих насипен чай Ройбос, но на опаковката не пише на колко вода - какво количество вода се слага?! Вчера реших да си приготвя чай, за жалост ми се стори много силен - на 200 мл. вода сложих 1 ч.л. чай. Освен да намяла на 1/2 ч.л.. Ако някой си е правил чай Ройбос - насипен - нека сподели как го приготвя.  Hug
П.С. Прочетох, че чай Ройбос е подходящ за бременни!  Peace

# 395
  • София
Момичета, дайте някакъв лек за болящо гърло, имам и едно бяло топче на едната сливица. От вчера пия чай лайка с мед и лимон, отделно хапвам мед и лимони, смуча Парагрип и Ефизол но нищо не помага, опитах и гарагара със сода но от нея щях да  Sick , ако имате идеи какво може да ми помогне, ще съм ви много благодарна  Hug

# 396
От няколко дни обмислям да си взема слинг шал и с него да си разхождам бебока, но накрая може да се окажа с количка и слинг. Когато дойде момента.. ще разберем как ще ни е най-удобно.
 Hug

аз ще си взема слинг и количка- слинга ще го ползвам като се качваме на Витоша, че иначе няма как с количка горе .
Мен от вчера ме болят много гърдите, от време на време сякаш някой ме" разрязва" от вътре. Някоя друга мама с такъв проблем?

# 397
Момичета майка каза за сладко от рози за ОО. И аз се сетих,че е така,но за съжаление тук няма къде да го намеря.
Sunny отиди до личната да не би да имаш ангина. Щом имаш бяло топче  значи има възспаление. Аз бях така преди да ми извадят сливиците и за съжаление само антибиотици ме оправяха... временно.

# 398
Уф, това за задържане повече от ден е много лошо.. аз задържам по 6-7 дни  ooooh!
на всичкото отгоре сега и повръщах и пак едни напъни, едно чудо... явно всичко излиза доста трудно от мен  Tired
само дано тези напъни не пречат на бебето

# 399
  • София
Уф, това за задържане повече от ден е много лошо.. аз задържам по 6-7 дни  ooooh!
на всичкото отгоре сега и повръщах и пак едни напъни, едно чудо... явно всичко излиза доста трудно от мен  Tired
само дано тези напъни не пречат на бебето

Миличка много внимавай и се следи с тези напъни, защото от тях може да получиш контракции....при мен май точно от това започна да ме боли кръста и после ме стегна вечерта корема.

# 400
Да, и аз сега размишлявах, че след 00 започна да ме наболява корема и сега като повръщах пак ме боли, но отзад, ниско в кръстта... май ще взема да отида до АГ-то... newsm78

# 401
  • София
Да, и аз сега размишлявах, че след 00 започна да ме наболява корема и сега като повръщах пак ме боли, но отзад, ниско в кръстта... май ще взема да отида до АГ-то... newsm78

Отивай на всяка цена и мен така започна - ниско долу кръста да ме боли и сега продължава. НО сега само кръста ме боли и се надявам корема повече да не ме стяга, че хич не е добре.

# 402
  • София
За запек, ако не ви е неприятно има бебешки глицеринови свещички, напълно безвредни, Ния като бебе имаше голям запек и само това и помагаше.

# 403

Ходих на ЖК при др.Петров в МД, чаках към 1ч., и при него имаше  видимо отекчаващи се студенти  smile3507

#Crazy Олеле! Имаше ли предварително записан час?

Да, имах за 10.00, влязох към 11.00. Отсреща за др. Савчева момичето за 09.30 влезе, аз като излизах.  #Crazy

Не знам дали понеделнишки късмет. В петък съм пак за резултати от кръв, така че ще имам 2-ро впечетление.

# 404
Момичета, дайте някакъв лек за болящо гърло, имам и едно бяло топче на едната сливица. От вчера пия чай лайка с мед и лимон, отделно хапвам мед и лимони, смуча Парагрип и Ефизол но нищо не помага, опитах и гарагара със сода но от нея щях да  Sick , ако имате идеи какво може да ми помогне, ще съм ви много благодарна  Hug

Тук колежките се мажат с Нишадър.  Sick

Общи условия

Активация на акаунт