Априлки 2013 - тема 5

• 25 152
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
Познавам няколко бебета, (някои вече малки дечица), които не са имали колички и вярвай ми - не страдат въобще от това Simple Smile

Е аз не казвам, че бебетата ще страдат. А че за мен лично е неудобно и не бих се лишила от количка.

maminka23, не са само предположения до 16г.с.
В 12г.с. вече има яснота какъв е пола на бебето (тоест има различими полови белези) но малко лекари успяват да ги видят.

# 436
  • Пловдив
  Peace
права си, грешката е моя   bouquet

Аз също не бих се отказала от количката Mr. Green Особено удобна е, когато седнем някъде на кафе/ресторант, а дребусчо вътре да си спинка Heart Eyes Сега и със забраната за тютюнопушенето, ще може да се сяда и вътре Mr. Green

# 437
sweet_maniche, аз просто не мога да си представя по-голямо бебе в този слинг (говорим вече за 6-8-10м).
Аз съм се разхождала и стояла с щерката на вън с часове. Ако не е била в количка не виждам гърба ми, аз, пък и детето как ще издържи 3-4-5ч. примерно.

# 438
  • Пловдив
Оооо, издържат и много повече Hug
И вярвай ми - на тях им е супер удобно Simple Smile Дребуса като докопа слинга, редовно ми го носи, за да сме излизали така, макар, че не съм го слагала от лятото... Simple Smile

# 439
sweet_maniche, възможно е. )
Но аз не бих си го причинила...)

# 440
Аз ще ползвам слинга един два пъти месечно като ходим на походи , иначе не си представям непрекъснато да съм с него- предполагам, че ще ми тежи Simple Smile

# 441
maminka23, не са само предположения до 16г.с.
В 12г.с. вече има яснота какъв е пола на бебето (тоест има различими полови белези) но малко лекари успяват да ги видят.
Аз точно това казах.  Hug
преди това също има възможност да се разпознае - зависи от това при кого си правиш ехографа, с какъв апарат и как е застанало бебето.
Дори дадох пример с мен - в 12г.с. ми казаха, че ще е момче, но на ФМ ще се види по-ясно.

# 442
здравейте на всички  Simple Smile

някой от вас има ли с таласемия да сподели дали пие нещо в повече освен стандартните неща?  newsm78
открих някакви неща по въпроса по подфорумите, но са леко старички...

# 443
  • Sofia, Bulgaria

Аз:) На мен АГ ми препоръча да отида и ходих при Велковски. Хубаво е да се отиде, защото едва ли АГ е запознат толкова със сърцето и разните там неща. Тази година мисля пак да отида. Томова също е добра, но при нея всичко обикновено е запазено месец напред...Така че ако ще ходите при нея, няма да е лошо да си запазите час от сега:)
На мен ми се вижда безумно без количка...Ако няма да нося никакъв друг багаж, да, но иначе...Аз пълня количката до горе и пак забравям по нещо, а иначе...

# 444
 Rolling Eyes Сега се сетих нещо- ние няма ли да си правим форумска среща на Априлките   jumpuu

# 445
  • Варна
Здравейте, чак сега влизам.
Днес местихме офиса ooooh! скапах се. Сега не стига, че от преди ме боли седалищния нерв, ами сега и целия кръст:(. Пих нош-па и се мазах с арника... дано ме отпусне.

И да споделя опита си от вчера  - изядох половин пакет сушени сливи (много ги обичам Embarassed) предната вечер и вчера преди обед още малко, плюс по принцип си пия топла вода постоянно, заради хроничния цистит.
Аз нямам проблеми с тоалетната, поне 1 път на ден, но вчера е няма такова ходене - не разтройство, просто ходих сутрин, към обяд, следобед и за последно в 23ч вечерта. Имах чувството, че каквото и да хапна за 2-3 часа е смляно и готово за изхвърляне.
Та може и това да пробвате, за да тръгнат нещата.

# 446
  • Sofia, Bulgaria
Rolling Eyes Сега се сетих нещо- ние няма ли да си правим форумска среща на Априлките   jumpuu
newsm10 Стига времето да е хубаво, ще се запознаете с един мартенски бебок Mr. Green

# 447
То и с пресни сливи става. ) В момента все още има такива.

karityyy, то това обикновено е осъществимо за софиянки. ) останалите само гледат снимки след това. )

# 448
Eто ме с дълга коса. Тя моята е рядка и не и стои кой знае колко прекрасно да е дълга, ама аз си я обичах  Laughing
Скрит текст:
Сега е колкото тук
Скрит текст:
.....Определено изглеждаш много по-добре с късата коса!!!Лично мнение newsm53

# 449
Мерси  Hug От тая зима с един приятел делим фотостудио и в началото се скъсах от снимки  Laughing
Та си мисля, че и това играе роля, светлини, пози, ала-бала.

Днес изкарах много кофти ден, направо на всяка крачка ми иде да изпоприпадам. Накарах милото да си купим апарат за кръвно, той ме бъзика, че сме щели да си играем на чичо доктор  Laughing Излезе 100 на 70, което е нормално за мен, ама на, кофти ми беше.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт