Априлки 2013 - тема 5

• 25 075
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
По-напред се говореше за стерилизаторите за шишета.
Бях си купила един, който е за микровълнова. Без да искам го стопих, като по погрешка бях включила и грила. )))
После си купих течност за студена стерилизация на Чико. Но....ми миришеше после на нея и се отказах да я използвам.
Накрая просто измивах добре шишетата с четка и много гореща вода.

За коремче, аз си имам тлъстинки от преди да забременея и корем. Така че хората все още не се замислят дали съм бременна, просто си изглеждам дебела. )

Вчера на регистратурата в болницата след мен имаше едно бременно маце, някъде в 5ти месец. Ама тя беше толкова кльощава, че само един корем имаше, и отдолу клечки за крака. )
Едва ли имаше повече от 45кг.
Аз толкова съм била последно в 7ми клас. )  Laughing
И аз тогава Laughing
Сеага стартитах от 61, скоро не съм се теглила ooooh!

# 661
  • Пловдив
Ей, с тези килограми... Ще взема да проверя с предната беменност как съм вървяла, но доколкото си спомням - горе-долу по кило на месец, с изключение на 9тия... там качих 5 Rolling Eyes
Забременях 59, влезнах да раждам 74. В родилния дом оставих 6, а с останалите се борих още 9 месеца Mr. Green
накрая на кръщенето на малкия даже бях 58 Mr. Green

Сега стартирах на 61,500, сутринта се мерих - 61,100. пак съм минус, което е добре hahaha
Говорите, че все още не си личало коремчето... Блазе Ви Tired Мен ме питат ще изкарам ли до Коледа или ще раждам Shocked Shocked Shocked

На мен ми излезнаха резултатите от изследванията - както си и предполагах хемоглобина ми е паднал главоломно (а аз се чудя 'що постоянно ми се вие свят Whistling)... В понеделник ще видя какво ще стане, но май пак ще се минава на храни, богати на желязо Sick
Има и добра новина, обаче - стойностите на австралийския антиген са спаднали с 5000 Praynig
не, че пак не са хиляда и отгоре над нормата, но поне не са с хиляди Twisted Evil

...ей, сега се замислих... в понеделник трябваше да съм на лекар, а всъщност тогава вече ще съм в София newsm78 явно, ще се видим по-рано с дребусчо N2 Mr. Green

# 662
 Sad Аз май ще съм самотна мама. Днес се скарах с моя приятел. Направо ми иде да се гръмна :<

# 663
Аз се чудя като си пускам изследванията утре, дали да искам и чернодробните показатели да ми пуснат и да си ги платя.
От години си имам едни проблеми с тях и по принцип са ми леко завишени, а отдавна не съм ги изследвала (има едно 2г).
Отделно, се чудя да отида на ендокринолог. Ама то хубаво ще отида ,на какво ще му кажа? Оплаквания нямам никакви и просто се чудя какво да му обяснявам и разказвам и има ли смисъл?

Понеже ежедневно си се ровя из ибей, сега се сетих да погледна и за електронни термометри. Аз имам един в къщи, но...дава разни отклонения, защото не е някакъв марков.
Та...бих ви препоръчала да си вземете такъв термометър, страшно полезно нещо са. В БГ са някъде м-у 70-120лв, но е много добра инвестиция.

karityyy, мисли си, че това ще е добро за бебето. Не се обвинявай и не се отчайвай. Няма да си единствената, а и съм сигурна, че ще имаш подкрепа от родителите си.

# 664
Аз си купих от пазарчето готова приготвена смес от невен, прополис и пчелен восък.
Ани, от кой пазар си купи тази смес и колко струва?  Hug
На Борово, но не помня 1 или 2 лв беше. Малка пластмасова кутийка, не мога да преценя грамажа, не пише, но е колкото крем за лице или малко повече. Бях го купила за друго, и се сетих да го използвам.  Малко павильонче на пазара до магазин за цветя,  мъж продава ядки, билки, мед.......
karityyy, успокой се, съмнявам се, че е толкова трагично, ще се сдобрите, споко.

# 665
  • София
Аз стартирах на 53 кг. и сега пак съм си толкова. Незнам но нямам никакъв апетит....почти нищо ей така не ми се дояжда и само мисля какво да ям защото гладна няма как да седя.
За мазането с кремове - не обмислям, но по натам сигурно ще си взема нещо.

Оххх да ви кажа, че довечера от 18:30 ч. съм на нефролог да ми види бъбреците, че продължава да ме боли кръста и вечер въобще не мога да спя....въртя се постоянно и се будя.

# 666
Бебе без баща надали ще е добре Sad

# 667

Понякога е по-добре така, отколкото с неподходящ.
Млада си, имаш достатъчно време пред себе си, за да срещнеш точния човек.

˙·٠• АлЕкС •٠·˙, много кофти това. Задължително на лекар, но ти вече си се записала, стискам палци да има изход от ситуацията.

# 668
За килограмите, майка е забременяла около 47кг, и е била над 90 когато е влязла да ме ражда Shocked, но втория път с брат ми качи само 9кг, парен каша духа:)))

karityyy, има много време.... сгеа ти игаят хормоните всичко изглежда черно, аз колко пъти се развеждах наум, докато бях бременна предните пъти...седнете и поговорете, спокойно и без нерви.

˙·٠• АлЕкС •٠·˙  дано всичко е наред Praynig

Мирама, защо искаш да ходиш на ендокринолог? Чернодробните си ги пусни според мен, щом имаш съмнения.

Мен пък на работа днес ми е много нервно и натоварено и така ме заболя корема...ужас. Като се прибера ще пия нош-па...май трябва да си го нося в чантата.

Я, да ви питам какво мислите за амниоцентезата? Обмислям да обсъдя с лекаря си тази процедура, като че ли искам да се презастраховам.

# 669
  • София
Кари,

Аз съм едно дете на разведени родители. Да като малка на празници в училище, концерти и т.н. на всички като идваха родителите, а при мен само майка ми - било ми е кофти, НО никога не съм чувствала липсата на обич и подкрепа от двамата. Всички правеха и правят до момента за мен и ме подкрепят. НО наистина както каза Мира по добре с един родител от колкото с двама нещастни родители и да става свидетел на скандали и какво ли не.
Наистина не е хубаво и си представям какво ти е, но понякога е по добре така. А и не се знае дали няма да се сдобрите и да си оправите отношенията.
Ако не стане - гледай смело напред и мисли за теб и човека в теб. Не се ядосвай, защото всичко това се отразява и на плода.

# 670
Ето ме и мен.бях на преглед,бебе е добре измериха каквото трябва-отговаря на 12 седм и 4 дни-та си поправих и лентичката Laughingвзеха ми кръв и до края на следващата седмица дано са ми готови резултатите.Имам среща с бебо пак на 8.10.
KayRenn -зачитам всяко мнение във форума и също така давам моето-това,че ти не го одобряваш е друг въпрос.
Монче-аз правих амниоцинтеза,ако си решиш-прави я-така ще си по-спокойна.

# 671

Нима е толкова фатално скарването, че граничи със самотно майчинство? Което само по себе си е оксиморон за мен, защото не можеш да си мама и да си самотна.

Може би е добре да изчакаш малко да се успокоите и двамата и да потърсите компромисен, спокоен разговор?

Почти няма житейски ежедневни казуси, които да не могат да се раздробят в нормален разговор, когато двама души се обичат.

# 672
Монче, защо ти е амниоцентеза ако нямаш данни за такава? Знаеш, че има и рискове при тази процедура.
БХС прави ли ,там как са резултатите?

А относно ендокринолог, аз отдавна се каня да ходя, но докато отида и се оказа, че съм бременна.

# 673
Ей, с тези килограми... Ще взема да проверя с предната беменност как съм вървяла, но доколкото си спомням - горе-долу по кило на месец, с изключение на 9тия... там качих 5 Rolling Eyes
Забременях 59, влезнах да раждам 74. В родилния дом оставих 6, а с останалите се борих още 9 месеца Mr. Green
накрая на кръщенето на малкия даже бях 58 Mr. Green

Сега стартирах на 61,500, сутринта се мерих - 61,100. пак съм минус, което е добре hahaha
Говорите, че все още не си личало коремчето... Блазе Ви Tired Мен ме питат ще изкарам ли до Коледа или ще раждам Shocked Shocked Shocked

На мен ми излезнаха резултатите от изследванията - както си и предполагах хемоглобина ми е паднал главоломно (а аз се чудя 'що постоянно ми се вие свят Whistling)... В понеделник ще видя какво ще стане, но май пак ще се минава на храни, богати на желязо Sick
Има и добра новина, обаче - стойностите на австралийския антиген са спаднали с 5000 Praynig
не, че пак не са хиляда и отгоре над нормата, но поне не са с хиляди
Twisted Evil

...ей, сега се замислих... в понеделник трябваше да съм на лекар, а всъщност тогава вече ще съм в София newsm78 явно, ще се видим по-рано с дребусчо N2 Mr. Green

Би лиобяснила по-подробно какво е това?

Кари, не беше ли ти с романтичното предложение за брак, пръстен, скарване в нощта на предложението и т.н?
Спред мен ще се оправите отново, но можеш да погледнеш в раздел "родители отглеждащи сами децата си" за собствено спокойствие, за да видиш колко много мами се справят блестящо с нелеката задача да са самотни майки.

Последна редакция: ср, 26 сеп 2012, 16:35 от alvelina

# 674
Монче аз си нося всичките хапчета в чантата  Mr. Green
Оттичат ли ви краката, моите направо ще се пръснат. Размина ми се нощната смяна за сметка на това съм от 5.00 на работа. Кръста ме боли страхотно, имам чувството че права ще заспя ужас. Май няма да се подлагам вече на такова работно време

Кари, според мен седни и поговори с приятеля си. Едва ли на него му е все едно за теб и бебето. Просто от тук насетне трябва спокойствие и да не се впрягаш толкова много. Представи си, ако беше в ония състояния на адската изнервеност.... Mr. Green Горе главата нещата ще се наредят както са най-добре за теб и бебо  Hug

Общи условия

Активация на акаунт