Кое АМ избрахте за вашето бебче #3

• 45 853
  • 754
  •   1
Отговори
# 585
  • В море от любов
При мен това се случи с Аптамила. Тукашния ми се разтваряше след много усилия в тръскане и разбиване и накрая по шишето все едно е ял каша, докато този от UK, нямам никакви проблеми с него, ще кажеш, че е друго мляко.

# 586
Явно наистина формулите са различни, защото гледам в сайта на Хип България, че в 1цата има омега 3 и омега 6 (упоменати са и двете), а в 2 ката само омега 3.
Нишесте има и българската и германската формула - ето те сами си го казват, че има скорбяла, а скорбялата е нишесте.
Е хубаво, де това значи ли, че българските бебета пак са друга категория от немските?
Майки като Блонди, които имат възможност да дават по- качествената формула са късметлийки, а ние тук?
Помня, че преди време казаха, че пюретата им за Бг не се правят в същата фабрика като тези за западна Европа, сега пък и млеката им различни - съжалявам, ама при цените, които държат в Бг искам и аз същата формула Laughing
Това обяснение с препоръките нещо издиша - то си има закони и наредби за тая работа - надали ако д -р Петрова рече, че не и се харесва една формула, производителя ще я смени Rolling Eyes

# 587
  • В море от любов
Slide, знаеш как става.  Hug
Ако искаш ще ти взема, ''брата'' след две седмици се пребира от Лондон, така, че няма проблем.

# 588
  • София
При мен това се случи с Аптамила. Тукашния ми се разтваряше след много усилия в тръскане и разбиване и накрая по шишето все едно е ял каша, докато този от UK, нямам никакви проблеми с него, ще кажеш, че е друго мляко.

Нямам такъв проблем с това мляко, винаги се разтваря чудесно на всяка Т Simple Smile
Колкото до разликите с немския продукт и тукашния, не смятам, че другия е по-добър или немските бебета са по-облагодетелствани. И понеже ми стана интересно отворих немския вариант на Хип в пдф, а при бг изобщо не излиза, не знам дали е случайно Simple Smile

# 589
За английския Аптамил съм съгласна и аз, че няма нищо общо с тукашния ММ ми беше донесъл една кутия и малката се чувстваше добре с него за разлика от тукашния и на вкус и по-различен и по-лесно се разтваря, само че кутията свърши, а неговия приятел, който още е там се прави на ударен и не иска да купи още кутии и да ни ги изпрати въпреки, че ние ще му прехвърлим парите веднага щом го вземе.

# 590
И аз мисля, че и БГ варианат си е добър. На тази двойка, с големи бувки отпред пише  без нишесте, така че явно и в немския вариант няма. Тук взимам 900гр в метална обща кутия за 14е. Мисля, че към 27лв е 800гр в България, така ли е? Значи излиза даже по-скъпо  Thinking

Като чета съдържанието между 1 и 2 не намирам никакви разлики (за разлика от другите млека), освен в увеличено количество на някои витамини и минерали. Не съдържа обикновено сухо мляко, както другите например, което мисля, че е добре  Simple Smile

Милумил, който взимам в Германия например, както и Аптамила преди (сега не знам) е на гранулки. В БГ май е прахообразен  Simple Smile

# 591
хумана-евтина,качествена и бебита я харесва Simple Smile

# 592
  • София
Пробвах лечебната Хумана по препоръка на ЛЛ, беб дори не искаше да я помирише, нито на мляко, нито на каша. Направо се потрисаше  Grinning Така че явно си е до детето  Peace

# 593
  • тук
Ами те Хумана и Хип се правят в едни и същи заводи Simple Smile Хип правят АМ отскоро и понеже нямат завод произвеждат в тези на Хумана, така че сравнението не е случайно  Simple Smile

# 594
  • София
Аз си купувам Хип Комбиотик от България и нямам абсолютно никакви проблеми с разтворимостта...На риба може да ви мирише заради Омега 3...важно е обаче на бебо да му харесва Grinning

# 595
Ами те Хумана и Хип се правят в едни и същи заводи Simple Smile Хип правят АМ отскоро и понеже нямат завод произвеждат в тези на Хумана, така че сравнението не е случайно  Simple Smile
Наистина ли? Това значи ли, че само го пакетират в техни опаковки? Надявам се, че не ги правят по една и съща рецепта обаче! Не че съм давала Хумана, за мен е мляко без кой знае какви качества, но пък Хип имат претенции за хай Rolling Eyes

# 596
  • тук
Наистина ли? Това значи ли, че само го пакетират в техни опаковки? Надявам се, че не ги правят по една и съща рецепта обаче! Не че съм давала Хумана, за мен е мляко без кой знае какви качества, но пък Хип имат претенции за хай Rolling Eyes

Е, рецептите не са еднакви. Хумана наистина е базова формула. Хип имат собствени разработки, те известно време влагаха и добър пробиотик (преди БиоГая да им прекратят договора), но е факт, че претенциите им идват в повече, за компания, която произвежда на ишлеме Simple Smile

# 597
Не съм съгласна,че Хумана не притежава качества,но всеки решава за себе си..Мисля,че щом имат 60 годишен опит ,по-добра реклама от това... Wink

# 598
претенциите им идват в повече, за компания, която произвежда на ишлеме Simple Smile

Joy Joy Joy

Само да попитам - кои претенции? На кого и към кого?  Thinking

# 599
Здравейте момичета,
аз се бях спряла на Лактана Био, но като чета мнениета в темата, все повече се разколебавам.  newsm78

Вие какво ще посъветвате?

Общи условия

Активация на акаунт