Как се грижите?

• 22 631
  • 239
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Да, забелязала съм, че мъжете непрекъснато сравняват Минките с техните ...
И ги говорят едни глупости ... че се разширявали, че пропадали отвън, че увисвали...
А представа си нямат за какво всъщност става въпрос.

# 61
И ги говорят едни глупости ... че се разширявали, че пропадали отвън, че увисвали...
To и аз нямам, да си кажа честно.

# 62
Олеле  Shocked, тази тема е уникална. Здухах се, че не съм сколасала да кръстя оная си работа и изпитвам чувство за вина, че приемам за съвсем нормално мускулатурата в областта на таза ми да се отпуска с напредването на годинките. То физиономията къде 35 изглежда по-различно от на 15, та какво остава за другите части. Е сега ще скочат да ме убеждават, че реждането води до подобни неща, ама аз едва ли ще се впрегна.
Обещавам да хвърлям по едно око на темата, аз може и да не благоговея пред Минка, но съм роб на душата си...

# 63
  • София
To и аз нямам, да си кажа честно.
Ами че въобще няма такова нещо.
Почти де. Няма да си говорим на сериозни теми тук.

# 64
  • Kопенхаген
Потича пяна към нея, да, но гледам бързо да я измия.
Гъбите са вътре, но нали нещо  Rolling Eyes ги предизвиква. Ако я измия със сапун или душ - гел като изляза от банята ще започне да щипе и да сърби. До няколко часа ще се появи засиленото бяло течение, а после секса ще е болезнен. Омагьосания кръг се повтори няколко пъти затова ми е фикс идея да не я мия с нищо /ако е свършил Триклобактера/.

Ето за него - http://apteka.framar.bg/30000121/%D1%82%D1%80%D0%B8%D0%BA%D0%BB% … 200-%D0%BC%D0%BB-

Ще ми е интересно да прочета как и с какво се миете.

Естел, освен това и да добавя друго измиващо средство

http://apteka.framar.bg/30006178/%D1%81%D0%B5%D0%B1%D0%B0-%D0%BC … 0%BB%D0%B8-ph-3-8

# 65
  • Русе/София
И мойта Минка си няма име/всъщност благоверния и казва п....ца/.Грижа се редовно за нея /да е измита къде с интимен,къде с обикновен сапун/,прическа-ами гологлава я държа,и най-важното....редовно обгрижване от страна на Кънчо.

# 66
И мойта Минка си няма име/всъщност благоверния и казва п....ца/.Грижа се редовно за нея /да е измита къде с интимен,къде с обикновен сапун/,прическа-ами гологлава я държа,и най-важното....редовно обгрижване от страна на Кънчо.

какво е п....ца newsm78

къртите с тази минка Mr. Green

особено с описанията за увиснали  Twisted Evil

ако съм мъж, ще побягна с писъци от тук Laughing и жена поне година няма да искам и да помириша  Mr. Green

# 67
  • Русе/София
наименованието на женския орган,но галено  Wink

# 68
  • Насред хаоса

Разширила се друг път. По-скоро кънчо се е смалил, ама кой ще признае.  Mr. Green

# 69

Разширила се друг път. По-скоро кънчо се е смалил, ама кой ще признае.  Mr. Green
Е аз и жени съм чувала да казват, че са се разширили след раждане.

# 70
  • Mediterraneo
Сега, тези жени очевАдно не са ССФ, така че тук няма да откриеш жени, раждали 3-4 пъти, които да са се разширили! Напротив- до откат ще твърдят, че напротив- след толкова раждания дори са се стеснили  Naughty

# 71
Сега, тези жени очевАдно не са ССФ, така че тук няма да откриеш жени, раждали 3-4 пъти, които да са се разширили! Напротив- до откат ще твърдят, че напротив- след толкова раждания дори са се стеснили  Naughty
Само да питам какво е ССФ?

# 72
  • Mediterraneo
средностатистическа форумка

# 73
Напротив- до откат ще твърдят, че напротив- след толкова раждания дори са се стеснили  Naughty
Последният шев обикновено винаги е съпроводен със солидарна усмивка за благоверния и посветен на него.

# 74
  • Насред хаоса

Е аз и жени съм чувала да казват, че са се разширили след раждане.
Laughing Абе вие от бъзик не разбирате ли? И да се е разширила, ще казвате, че кънчо се е смалил и толкоз.  Mr. Green Няма все минка да е виновна, я!

Общи условия

Активация на акаунт