С капризите на ФЕВРУАРЧЕТО не е лесно, но и мили спомени трупаме тази есен!(47)

• 32 940
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Merijaan, страхотни снимки!Страхотно изглеждаш! Бързо да оздравяват дребосъците.

# 511
  • София
ДВ!  Crazy Flutter

Първо искама да изпратя цялата си положителна енергия на Камбанчо и Ла Вида, дано всичко приключи със здрави бебета, момичета!  Praynig Praynig

Амели, истината е, че спонтанният аборт се приживява едва когато гушнеш тъй мечтаното дете.  Peace Поне при мен така се случи, като си проимах Макси и го преживях. Пожелавам ти и на теб скоро да ти се случи!  Hug С Макси не сме чакали препоръчаните 6 месеца след аборта - забременях с него на третия месец.  Blush Crazy

Малвинче, айде дано станат нещата с държавната работа, аз лично бих преглътнала евентуално по-ниското възнаграждение за сметка на другите екстри като фиксирано работно време, отпуски, болнични, спазване на КТ и т.н. и т.н. А щом и заплатата те устройва, значи ти пожелавам само късмет!

Макси е сополив, нищо сериозно, ама имаме възможност да го гледаме 4 дни и затова го оставихме вкъщи. Днес купихме мокет с детски мотиви - улици, застлахме целия хол, и ся е една тишина - карат си кротко колите и у нас е мирно и тихо!  hahaha

Hug

П.П. Докато си "лафех" тук с вас, мъжа ми подло и завистливо остави пилето ми за утрешният ми обяд да изгори.  Mr. Green Twisted Evil Mr. Green

Мери, специално отворих Снимката заради теб - еми страхотно изглеждаш пък, евалата мацка!  Айде много такива пътешествия да си направите още!  Hug
Юхи, и аз съм пропуснала какво работиш пък!  Crossing Arms Laughing

Бързо оздравяване на всички болни пожелавам!

Последна редакция: чт, 29 ное 2012, 22:39 от Ника

# 512
Божеее, какви новини! Ла видка, Камбанчо, радвам се, че пчеличката на Ирка ви е помогнала и се моля всичко да се развие добре и по-нататък.  Praynig Разбирам какво ви е... Аз лично имах "кухо яйце" преди да забременея с Алекса, 8 месеца след това заченах отново... Преживях го сравнително леко, с нагласата, че така е трябвало да стане. Опитах се да се отърся от мъката и разочарованието и да гледам напред. Стискам палчета и се моля опасенията и на двете ви да се окажат напразни.  Praynig Praynig Praynig
Пу, и аз съм изтървала за работата на Юху. Ирче, много бързо триеш, бе! Загложди ме сега...  Mr. Green
Мери, ама ти си много фина мацка, бе! Бравос! И снимките са супер. Благодородно завидях.  Mr. Green
Нийката нещо май се опитва да ми киха, да ми се сополиви... Да видим какво ще излезе и ще го лепне ли и каката! Пази Боже!  Praynig
Айде, със здраве да останете и вие, и децата най-вече!

# 513
  • Плевен
Благодаря ви много, момичета, за милите думи.
Сега да споделя още нещо, пък дано ми дадете някой успешен съвет...Малко ме е срам, де.., но от няколко месеца не се чувствам добре, постоянно ме избива на рев, депресии, стряскам се от най-малкото, крещя по децата, абе усещам, че не се справям добре с гледането на децата. С мъжа ми постоянно се караме. Това ходене до Китай ни беше жизнено необходимо (той по принцип от там си внася стока, та аз бях като багаж с него, не че ни е тупнало баш на Китай да почиваме)...белким си пооправим отношенията, та..там наистина бяхме що-годе добре, даже и секс правихме  Embarassed, ама още със стъпването в България и обаждането от яслата, че Тино е болен, и веднага всичко се върна обратно, че да не стана и по-зле...Хем се усещам, че не съм добре, хем не успявам да се контролирам, после пък виновна се чувствам и...направо съм си зле. Хапчета ли да купувам? На какъв доктор да ходя? Дайте ми съвет, че си разсипахме семейството с моите настроения, истерии и нерви... Sad

# 514
Мила Мери, предполагам, че хормоните още те тресат и затова настроенията ти са променливи. разбира се можеш да отидеш на психолог, както и семеен терапевт може да посещавате, но все ми се струва, че това скоро ще отмине и без чужда намеса. Аз лично също имам проблеми със сдържането. Викам и шляпам по-често, отколкото ми се иска. Старая се да се сдържам, но не винаги ми се получава. И ние често се караме, ама бързо ни минава. Ники работи без почивка, до късно, аз все съм сама с децата, ангажирам роднини да ме водят на пазар, по доктори, на консултации. Абе, злободневните проблемни теми на двойка с две малки деца.  Mr. Green С либидото и аз не съм добре последните 3 години, от което Ники е адски недоволен и го мъч горкичкият, ама какво да се прави. Все си викам, че скоро ще ми се наместят чарковете и ще вляза в релси. Ха, дано и при теб да стане така!  Praynig Praynig Praynig

# 515
Мерка, според моето скромно мнение не си за лекарства.
Трябва ти пълноценно време за почивка всеки ден. Час-два егоистични действия правят чудеса - фризьор, маникюр, лигав романтичен филм,  слушане на музика или кафе с приятелка без деца обикновено вършат работа. Peace
Не забравяй, че освен майка, си и жена. Имаш си своите нужди и ако не ги удовлетворяваш... e, да речем, че няма да си пълноценна нито като едното, нито като другото. Wink

Закуска няма днес, че не съм гладна. Laughing

# 516
  • Плевен
Танче, ти позволяваш ли си тези неща, които предлага Котето? Имам нужда и ми се ходи на такива места, но трябва да ангажирам някой да гледа Ина, ако е някой роднина, ще ме гледа малко на една страна, а и всеки си има работа нанякъде, а ако викна жена почасово, ще има коментари от всички...То и сега ги има де, от мъжа ми, от майка ми, че съм егоистка, че мисля само за себе си, а на последно място са децата и т.н...Не е така, знам, че не е така, но наистина имам нужда от време за себе си, да се видя с някой, да почета книга, да побъбря, да пия едно кафе на спокойствие...Но околните не ме разбират, защото те не са вързани в къщи да гледат бебе и са решили, че аз като съм си у нас и си почивам...Започнах да си задавам въпроси от рода на...дали не са прави, дали наистина не съм егоистка...Това също ме побърква. Танюшо, как се справяш с двете? Тино поне ходи на ясла, ама ти...как се оправяш? Аз защо не мога?

# 517
  • До Балкана
Мери, аз отидох на психолог като я закъсах и наистина много ми помогна - дето се казва за това съм учила, но не успях да се справя сама. Не купувай хапчета и т.н. преди да се консултираш. Това твоето си е стрес от двете породени деца, особено като започнат да боледуват едно след друго, как да си добре, как да мислиш за себе си и т.н. Ако някой каже, че това не му влияе ще излъже! Прекрасна си, децата ти също, с малко помощ отвън ще се справиш! Hug

# 518
 Добър ден!  bowuu

Ех, пожелах си преди известно време тук да има само хубави новини и вие изпълнихте желанието ми Hug. Притесненията на Камбанчо и Ла вида не ги приемам за лоши новини, защото, момичета, смятам, че всичко ще се нареди по най-добрия за вас начин. Дори и сега това, което за вас изглежда страшно като изход, ще е за добре Peace.

Малвинке, супер е това за държавната работа! Стискам палци да ти се получи Praynig.

Merijaan, напълно те разбирам/както сигурно и всяка майка тук/, но не знам какво да ти кажа Sad. Всяко състояние трябва да се изживее, след което преминава. Лошото е, че при теб, това с напрежението да гледаш малки две деца евентуално ще премине след 2-3 години Wink. Няма как да ти кажа да се успокоиш и да се владееш, защото аз самата се определям като истеричка, но смятам, че с малко помощ ще успееш. Не знам кой е гледал децата през периода на "командировката" ви, но има ли възможност да ви ги взимат по-често. Така ще си отпочиваш и ще бъдеш по-спокойна. Опитайте разни такива варианти. Не бързай да зачертаваш всичко Peace.

Мойта Елия пък е луда по танците. Ей, все едно циганка го е раждала т`ва дете. Само малко мелодия да чуе и започват луди танци. Задължително ще я запиша на някакви, само още малко да порасне.

И при нас хубави новини- взех си вътрешния изпит по кормуване newsm68. Сега чакам дата за пред ДАИ. Имах някакви гинекологични притеснения, но всичко се оказа наред. Вчера на мъж ми са му предложили по-висока позиция в работата. newsm44
 Хайде продължете вие след мен...

# 519
 Упс, Танчето ме подсети от ФБ ooooh!, съжалявам, че одеве пропуснах:

Честито на всички именици! Със здраве и гордост да си носят имената!

# 520
Балеринче, много се радвам на чудесните новини. Hug
Все така и занапред! Peace

Кой празнува днес? Embarassed

# 521
  • До Балкана
Днес е Андреевден! Да са живи и здрави именниците ни!
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0%BD%D0%B4%D1%80%D0%B5%D0%B … D0%B4%D0%B5%D0%BD

Успех в начинанията пожелавам на всички - работа, къщи, изпити....! fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 522
Ни един не познавам. Rolling Eyes
Честито на празнуващите!  bouquet

# 523
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!  Hug
Мери, добре дошла, бързо оздравяване на дребните и... не си сама  Hug аз ходих на всевъзможни доктори, включително психолог, ама мир и покой тъй и не успях да намеря  Tired Ако откриеш разковничето - казвай  Hug
Забравила съм юзърнейма и паролата за албума, дайте на лични ,моля  Blush

# 524
Честит имен ден на Ади на адашчето и на Анди на Пеперудка!   bouquet
Балеринке, много, много ме зарадва с хубавите новини покрай Ицо. Все така добре да ви върви! Целувки на танцувалната Елия!  Heart Eyes
Малвинка, стискам палци за работата.
Мериян, какво да ти кажа... Това, което си позволявам за себе си, е: танци по около 1,5 ч. 2 пъти седмично, педикюр и кола маска вднъж месечно, фризьор- на 3-4 месеца, сериалче- няколко пъти в седмицата. Имам бабче, което е златно и ми ги гледа децата, докато си свърша процедурите. Не съм излизала на заведение мнооого отдавна. За последните 3 години се броят на пръсти излизанията ми. Не е нмого, но все е нещо. Възползвай се и си открадвай по някой час без угризения!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт