С капризите на ФЕВРУАРЧЕТО не е лесно, но и мили спомени трупаме тази есен!(47)

• 32 936
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте,
Честит Имен Ден на всички празнуващи!
Мери,в никакъв случай не се поддавай на тези приказки,че си егоистка!По-добре разговаряй с мъжа  си и родата спокойно и им обясни как протича един ден за теб в грижи и монотонност и ги накарай да се поставят на твоето място!Те биха ли могли близо 3 години да са ангажирани само с бебета,памперси и манджи и да са вързани за тях.Колкото и да обичаш някой/нещо идва момент кога макар и за 1 час дневно е добре да се откъснеш от него!Според мен най-добре е да наемеш някой за по някой час,дори и да не е всеки ден,ако не искаш да ангажираш близките си,според мен е необходимо да го обсъдиш с мъжа си,а другите какво ще си помислят хич да не ти дреме Wink
Аз съм много благодарна на майка ми,че след като родих ме караше да излизам всеки ден,а тя гледаше дребния,определено това много ме спаси от депресия,защото нон стоп кърменето и цеденето първия месец щяха да ме докарат до лудост Crazy
Може би и един разговор с психолог ще ти е от полза или по-скоро семеен терапевт,за да присъства и половинката ти!
Ла Вида,Камбанчо,стискам палци и силно вярвам,че всичко ще е наред! Hug
Балеринка,честито,все така  хубави новини да ни споделяш Heart Eyes

# 526
  • offshore & overseas
Здравствуйте друзья дорогие (съвсем тематично се опитвам на руский),

Първо да уверя нуждаещите се (la vida, amelie и камбанчо), че силно вярвам, дето всичко при тях ще бъде абсолютно и тотално наред. Praynig Praynig Praynig

Но освен това имате моето погал, погал, погал и много мечки!

балеринке, честит ти взет вътрешен изпит!!

Честит имен ден на нежната Андреа и на Анди на пеперудката, която не се е вествала от 100 години, но във ФБ чат-пат я мяркам, та предполагам са добре. Честит имен ден и на всички, които не съм споменала!!

Мерка, страхотна красавица си ти!! Браво за пътуването и дет, вика Никича, моята пътеводна светлина, още много такива да си направите и да обиколите света и да бъдете много щастливи.

И нещо весело, лъв ми вчера в Одеса са го атакували с козметични оферти на 2 места (нали наближава Коледа). На едното две тетки от Орифлейм, които е заковал със заявлението, че не ползва козметика (за да го остаят на мира) и те разбира се са почнали да кършат ръце, ама наистина ли, ама как така... На второто място, в местния супермаркет, са му предложили, седнете или се подпрете, да не паднете, френска козметика от България. Той е попримигнал, па ги е помолил да повторят, след което ги е уверил, че понеже е българин, ще си вземе, ако реши френска козметика от първоизточника. Joy

Последна редакция: пн, 03 дек 2012, 09:54 от Мяуче

# 527
  • София
Здравейте момичета, малко обедно да ви почерпя за именния ден на Андреа и баща ми Simple Smile

# 528
  • Плевен
Честито на именниците! Аз също не знаех какъв ден сме...
Благодаря ви, задължена съм ви...
Мяуче, много близко ми звучиш...Отдавна съм намерила прилика между моя и твоя мъж...Понякога си представям как го наръгвам с някое ножле...Абе за доктор съм си  Laughing

# 529
  • До Балкана
От това колко малко е ножлето се определя за какъв точно доктор си! Joy

# 530
  • offshore & overseas
Забавлявате се, м? hahaha

# 531
  • Burgas
Минавам да се разпиша живи сме, здрави сме  Simple Smile надявам се и вие сте добре  Simple Smile

Честито на всички, които са имали повод да празнуват!

# 532
  • До Балкана
И в тази връзка.... Whistling

Снимки! Снимки! Снимки!  newsm18 Само с описание на коя актриса и от кой филм не е редно на се измъкнеш! 4470
Ако може драсни ми как точно се казва тази процедура, защото за такъв вид не бях чувала! newsm78

# 533
  • София
Честито на всички именници, да са живи и здарви! Специално ще спомена Андрея на Танчето!

Мерка, изобщо не мисля, че трябва да се чувстваш виновна. Ама никак! Ако има кой да гледа децата - малко чисто егоистични забавления, ще се почувстваш по-добре. Мъжа ми на моменти ме водеше до Мр Бриколаж и това ми беше ега ти и празника  ooooh! А ако закачах и Практикер ехееее  hahaha
Шегата настрана, но бабите започнаха да осъзнават на какво съм подложена едва в момента, в който им се наложи да гледат децата. Не за да си веч СССР-а, а за да ходя на работа. Е вЕрвай ми, станаха много по-мили и не толкова критични към мен.  Peace
Погрешно е схващането, че щом си вкъщи и почиваш. Нищо подобно! Даже е двойно, шото понеже си си вкъщи и допълнителни задачки ти поставят. Ако имаш как - накарай мъжа ти да гледа и двете деца за 1 ден - с други очи ще погледне!  Hug

Ла вида, Камбанчо  Hug Изпращам цялата си позитивна енергия към вас, защото сякаш имате най-голяма нужда! Вярвам, че всичко ще е наред и ви стискам палци!  Hug Hug

Балеринке, за мен е искрена радост да те прочета! Стискам палци за пред ДАИ!  Hug

Хубава вечер и приятен уикенд Simple Smile

# 534
  • София
Честит имен ден на всички празнуващи! Да ви се слави името! Peace

Пуу, Ради, каква снимка сложи само!  Crazy Имам бельо, което покрива по-голяма част от тялото от късите панталонки на мадамата.  Joy Аз татуировки рядко вадя на показ.  Blush Пък и моята татуировка е по-хубава.  Twisted Evil

Балеринке, Диди също кърши трътка, ама си подбира музиката.  Mr. Green Напоследък предпочита ръченица (в яслата много им пускат). А срещнем ли улични музиканти, заминават поне 10 минути.  dancing

Мяуче, направо ме уби с тази френска козметика от България.  doh Иска ми се да бях видяла изражението на лицето на лъв ти.  hahaha

Мери, страхотни снимки!  Peace Колкото до другия въпрос, моите наблюдения показват, че няма универсално решение. Дали едно състояние е за лекар или не, май се преценява от лекар.  Rolling Eyes Вярно, аз имам едно дете, кротко и добро, не боледува много (пу-пу), но това не значи, че не прегарям и аз като вас понякога (нямам на кого да оставя Диди ако се наложи нещо или пък ако искам, никой не помага и в домакинството). С мъжа ми също се караме, но нищо кой знае колко драматично. А и все си мисля, че докато има малко дете непрекъснато, буквално непрекъснато вкъщи, не можем да се държим като младоженци. Работа колкот' щеш, непрекъснато, няма свободни дни, няма почивки.  Rolling EyesНа мен фризьори, козметици и т.н. не ми повдигат духа хич.  Crazy Намирам някак начини да се разтоваря от напрежението - чета книжки (ако Диди заспи и аз не съм припаднала), разходки и правене на маймуна (последните две заедно с дребната). Може да ми се смеете, но когато съм изнервена и съм на границата да закрещя, а Диди е на границата да се тръшне, оставям всичко и почвам да скачам по леглото с нея (отначало се изумява, но бързо се включва) и двете почваме да издаваме някакви нечленоразделни звуци. После се гоним и крием из къщата, гъделичкаме се ииии след 10 минути всичко е забравено.  hahaha

Оф... в днешно време всички сме за психолог.  newsm19
Да бе, ш режа гърлото на мъжа ми и после тряа да го излежавам.  Crossing Arms По-добре да го тормозя до край!  Twisted Evil

Ем кво да работя - нямам професия конкретна (за пред НАП - свободна професия  Sunglasses ), не се изисква образование за туй дето правя, макар да се изискват бързи реакции и известна съобразителност (освен кански усилия и работна дисциплина hahaha). Иначе се занимавам с интернет маркетинг.  bowuu

# 535
Юхуу,много ми хареса подхода ти към дребната в критично-истерични моменти Peace

# 536
  • Плевен
И на мен, ще го пробвам още утре вероятно...
Трябваше по-рано да ви споделя за моите драми...Знаех си, че ще сте ми полезни...

# 537
  • offshore & overseas
Хммм....

Последна редакция: пн, 03 дек 2012, 09:57 от Мяуче

# 538
  • Плевен
Мяу, в сърцето ми удряш направо, въпреки че едва ли там се целиш...Не искам да се чувстваш така, никой не искам да се чувства така. При мен чувството, че съм в блатото също го има. И колкото повече се опитвам да споделям с близките си, толкова повече ме навират навътре. Но мен ме е страх да остана сама с двете деца (в момента съм така, де), ама ме е страх да не би да не се справя...Като тръгнахме за Китай, толкова свободна се чувствах, в колата към София, на летището в Москва..беше ми адски хубаво, че съм без деца...Нямах никакви ангажименти. Нямах пране, чистене на къща...Нищо! Ето за това мисля, че съм егоистка..., а може и да не съм...Е** ли му ма***та...Ама е сложно да си член на семейство, особено член на голямо семейство..

# 539
  • offshore & overseas
Бла-бла-бла-бла Wink

Последна редакция: пн, 03 дек 2012, 09:56 от Мяуче

Общи условия

Активация на акаунт