Голата истина за Евросъюза

• 6 397
  • 75
  •   1
Отговори
# 30

Ами червените внучки? Да не са малко??? Колко такива срещнах това лято да събират подписи за АЕЦ "Белене"......А колко неграмотни се оказаха.......Нямам думи! Неграмотни, обаче нахални и безочливи до мозъка на костите си.......Изпълняват единствено каквото им е разпоредено и не желаят нищо друго да чуят и да научат. Също като партийните и комсомолски секретари едно време. Така, че червените бабички дядовци си имат достойна отмяна. Дори и тук в интернет.
Имат си достойна отмяна, да. В твое лице като изживяващ се досущ като вожд и порицаващ всеки с различно мнение от твоето. Това беше по времето на така обичания от теб комунизъм и явно още не си се отърсил.

Вживявам се в ролята на арбитър, а не на вожд. Правилно си спомняш, че някога само вождовете(партийните и комсомолски секретари) имаха правото да порицават. А уж си твърде млада???
Сега в условията на демокрация всеки има право да критикува всичко, колкото и да не ви харесва това! В онези години, за които тъгувате изпращаха в Белене, Ловеч, Скравена и другаде за подобни прояви.

А твоята роля тук каква е? Да се лигавиш с всеки, който не е на твоето мнение. Впрочем не, който е кривнал от "правата линия"!
Твоето мнение е такова, каквото ти го наредят "ОТГОРЕ"! Ти обичаш комунистическите години. Не преписвай това "качество" на мен. В АОНСО ли си научила тези демагогски техники?

Последна редакция: нд, 23 сеп 2012, 23:28 от vl

# 31
PIGS

Portugal Italy Greece Spain

Има ли нещо странно в Евросъюза?
Да, французите....
 Joy Joy Joy

България и Румъния? Дайте ни малко време и ще ни възпеят и нас ....
 Joy

Точно.

# 32
Да живее анархизмът  и пълната липса на пирамидални стуктури! Sunglasses

# 33
  • Ямбол
По данни на Европейската статистическа служба за 2008 г. 37% от европейските граждани не са могли да си позволят едноседмична лятна почивка, 10% не са могли да си позволят отопление в дома си, а 9% не са могли да си позволят да ядат месо поне три пъти седмично.

Според списание "Der Spiegel"http://www.spiegel.de/reise/aktuell/tourismusumfrage-niedrigverd … ten-a-814101.html, 15 дни почивка през 2011 г. са могли да си позволят само един от десет души в Германия. Само 32% от германците с месечен доход под 1500 евро са били на почивка през годината 5 дни. През 2001 година са могли да си позволят ходене на курорт 34% от населението на Германия. 1991 година тези които са ходили на почивка са съставлявали 45% от населението на Германия.
E, и?
Причината ЕС ли е?

# 34
  • Насред хаоса

Вживявам се в ролята на арбитър, а не на вожд. Правилно си спомняш, че някога само вождовете(партийните и комсомолски секретари) имаха правото да порицават. А уж си твърде млада???
Сега в условията на демокрация всеки има право да критикува всичко, колкото и да не ви харесва това! В онези години, за които тъгувате изпращаха в Белене, Ловеч, Скравена и другаде за подобни прояви.

А твоята роля тук каква е? Да се лигавиш с всеки, който не е на твоето мнение. Впрочем не, който е кривнал от "правата линия"!
Твоето мнение е такова, каквото ти го наредят "ОТГОРЕ"! Ти обичаш комунистическите години. Не преписвай това "качество" на мен. В АОНСО ли си научила тези демагогски техники?

Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Че кой пък те е упълномощил или е поискал от теб да се изживяваш като арбитър или нещо подобно?  Rolling Eyes Обичам комунистическите години, да. Щото бях на 14-15, когато тоя строй падна, та не можах да позакача повечко от него, че да се превърна в нещо подобно на теб. И слава Богу! И едно уточнение - аз НЕ изразявам мнение по темата, защото не ме интересува.   Grinning Така че не разбирам за какво мое мнение говориш, след като не съм изразила такова. Нито пък съм се обърнала с нещо директно към теб.

# 35
Голата истина е, че в Гърция стават чудеса: слепи проглеждат (след проверка), годината има 14 месеца (според гръцките заплати), а най-интересното е, че имат най-много столетници, според получаваните пенсии...
 Wink

# 36
В онези години, за които тъгувате изпращаха в Белене, Ловеч, Скравена и другаде за подобни прояви.
В онези години се наричаха трудово-възпитателни общежития. При демокрацията се наричат Black Sites. Тази дума може да я впишете в речника на новите англицизми в българския език, който грижливо съставяте тук във форума.

Карта на концентрационните лагери при демокрацията

# 37
В онези години, за които тъгувате изпращаха в Белене, Ловеч, Скравена и другаде за подобни прояви.
В онези години се наричаха трудово-възпитателни общежития. При демокрацията се наричат Black Sites. Тази дума може да я впишете в речника на новите англицизми в българския език, който грижливо съставяте тук във форума.

Карта на концентрационните лагери при демокрацията

Общежития??? Толкова хора са загинали там! Това бяха затвори, в които изпращаха дори без съд и присъда!

Не зная каква е тази измислена карта и кой я е съчинил. Ако сега някъде има някакви такива общежития, не зная по какво те приличат на някогашните наши лагери.

# 38

Че кой пък те е упълномощил или е поискал от теб да се изживяваш като арбитър или нещо подобно?  Rolling Eyes Обичам комунистическите години, да. Щото бях на 14-15, когато тоя строй падна, та не можах да позакача повечко от него, че да се превърна в нещо подобно на теб. И слава Богу! И едно уточнение - аз НЕ изразявам мнение по темата, защото не ме интересува.   Grinning Така че не разбирам за какво мое мнение говориш, след като не съм изразила такова. Нито пък съм се обърнала с нещо директно към теб.

Тогава какво търсиш в тази тема???
Не става ясно защо обичаш комунистическите години......Но искаше да препишеш тази обич на мен......Без демагогия не можете да живеете, колко поколения такива се сменихте!

# 39
  • Насред хаоса

Че кой пък те е упълномощил или е поискал от теб да се изживяваш като арбитър или нещо подобно?  Rolling Eyes Обичам комунистическите години, да. Щото бях на 14-15, когато тоя строй падна, та не можах да позакача повечко от него, че да се превърна в нещо подобно на теб. И слава Богу! И едно уточнение - аз НЕ изразявам мнение по темата, защото не ме интересува.   Grinning Така че не разбирам за какво мое мнение говориш, след като не съм изразила такова. Нито пък съм се обърнала с нещо директно към теб.

Тогава какво търсиш в тази тема???
Не става ясно защо обичаш комунистическите години......Но искаше да препишеш тази обич на мен......Без демагогия не можете да живеете, колко поколения такива се сменихте!
Търся, каквото си искам. Демагогствам. И не е нужно да имам одобрението ти, за да го правя. Твоето поколение пък нали не демагогства, спокойно тогава. Обич ще му приписват ...  Joy

# 40
Кой каза, че моето поколение не демагогства??? Колко демагози познавам.....И както разбирам с теб не сме много различни поколения. Някакви си 10г. разлика....

http://www.dnes.bg/obshtestvo/2010/09/08/chestit-9-septemvri-drugari.98370,60

Последна редакция: пн, 24 сеп 2012, 14:02 от vl

# 41
Голата истина е, че в Гърция стават чудеса: слепи проглеждат (след проверка), годината има 14 месеца (според гръцките заплати), а най-интересното е, че имат най-много столетници, според получаваните пенсии...
 Wink

Неведоми са пътищата божии  Joy

# 42
  • Насред хаоса
Кой каза, че моето поколение не демагогства??? Колко демагози познавам.....И както разбирам с теб не сме много различни поколения. Някакви си 10г. разлика....

Късно се сети, аз вече го отпразнувах подобаващо.  Grinning
А аз се чудех откъде у тебе тази способност да демагогстваш и в същото време да обвиняваш другите в демагогстване.
Уф, много взех да я повтарям тази дума и накрая и аз ще стана конкуренция.

# 43

Късно се сети, аз вече го отпразнувах подобаващо.  Grinning
А аз се чудех откъде у тебе тази способност да демагогстваш и в същото време да обвиняваш другите в демагогстване.
Уф, много взех да я повтарям тази дума и накрая и аз ще стана конкуренция.

Оспамихме темата....Ти обясняваше колко си млада, а се оказва че съвсем не  е така. Ти обичаш комунистическите години, а обвиняваш мен в това.....Ти се побърка да обясняваш как цигарите не са вредни дори за бременните цели 100страници в една тема! Ти винаги искаш да имаш последната дума за всичко и да командваш всички.....Да, ама не, както се изразяваше Петко Бочаров!
Оставям на четящите да преценят кой демагогства.
В тази тема аз изказах едно мнение, с което бръкнах в здравето на теб и подобните. Защото вие държите повече на руските интереси, отколкото на българските.

Последна редакция: пн, 24 сеп 2012, 15:05 от vl

# 44
Още едно филмче от същите автори. Този път става въпрос за валутата Евро, която прави Централните Европейски държави богати, а периферните - бедни. (Пак няма във филма голи задници, екшън и сеир;-))

Общи условия

Активация на акаунт