Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са важните фактори при избора на вградена фурна?
Какво представлява функцията "турбо" на фурните Teka?
Как се почистват телескопните водачи на фурната?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са важните фактори при избора на вградена фурна?
Когато избирате вградена фурна, вземете предвид няколко ключови аспекта като енергийна ефективност, телескопични водачи, брой функции, бутони за избутване на пара, цифров програматор, производителност на марката , гаранция, налични цветове и ценови диапазон. Освен това помислете за капацитета на фурната и допълнителни функции като пиролиза и турбо вентилация.
-
Какво представлява функцията "турбо" на фурните Teka?
-
Как се почистват телескопните водачи на фурната?
-
Какво представлява функцията за пиролитично почистване на фурната?
-
Какви са недостатъците на цифровите дисплеи във фурните?
Пожелавам ти късмет, и дано не се налага да се обръщаш към мен за професионална помощ
Супер доволна съм фурната си, от цена, от студеното и външно стъкло, от това, че при мен няма - чакай да пусна фурната да загрява. Това ми е трета печка- несравнима е. Цената на която я взех също е повече от прилична, предвид марката й.
принципно няма ли възможност фурната да се огледа още в магазина?

Все пак вярвам (и се надявам), че щом е магазин от големите вериги, няма да има проблем с връщането и възстановяването на сумата. Би трябвало тези да ги пуснат като уреди с транспортни дефекти и на доста по-ниска цена. Моята фурна беше мостра и последна бройка, съответно с някакво намаление и въпреки, че беше с безупречен външен вид (оставиха ме да си я огледам подробно), ми свалиха още малко от цената.