Гримиране - идеи, продукти и предизвикателства - 15

• 44 941
  • 732
  •   1
Отговори
# 270
Защо да не се срещнеш, има я в Сефора и в момента за 78 лв. Hug
Злато при Мас като пигмент, със сигурност и като сянка.
Hug Hug Hug Аз пък разбрах, че пускат палитрите само от време на време, много съм руса  Blush. Още днес ще ги потърся. А и МАС ще преслушам  Crazy, мерси!   bouquet

Ох, не знам... само аз ли очаквах повече от кремообразните сенки на Шанел Rolling Eyes
Цветът е страхотен, самите сенки наистина са с уникална текстура
Но не мога и не мога да открия подходящ начин за нанасянето им.  

Аз се чувствам по същия начин с една палитра на Шисейдо и една на Ести Лаудер   Rolling Eyes И си ми събират прах в нас  Rolling Eyes
Ето тези Shiseido:
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 25 сеп 2012, 12:14 от Норе

# 271
Защо си правите експерименти да носите сенки без база  Crazy Аз откакто разбрах, че има такова нещо, не правя грим без база. И нямам проблем със събирането  Sunglasses
Освен това, когато не съумеем да ползваме един продукт, не винаги проблема е в продукта  Laughing Много зависи кой и как го ползва  Wink

# 272
  • София
и аз не обичам кремообразни сенки... за съжаление винаги ми се събират в сгъвката. винаги, независимо от цената. Тези татута обаче са по-... твърди някак. искам да ви попитам има ли в някой магазин тестери, защото в ДМ или Лили, в което гледах нямаше а не обичам да копувам без да бръкна в тестер.

# 273
Ох, не знам... само аз ли очаквах повече от кремообразните сенки на Шанел Rolling Eyes

Цветът е страхотен, самите сенки наистина са с уникална текстура, и както казва Денси - много икономични.

Но не мога и не мога да открия подходящ начин за нанасянето им.  Опитах какви ли не четки и не се получава ефекта, който търся. С пръсти като че ли е най-добре, но пък не обичам да нанасям по този начин каквито и да било сенки - не се получава добро преливане, неудобно е, и, да, донякъде нехигиенично.

Всъщност най-големият недостатък е трайността им, при мен се събират в гънките на клепача за час-два, ако са нанесени без база.
О събират се и още как, но аз винаги ползвам база. Така съм свикнала и го правя винаги. Иначе Шанел винаги нанасям с тяхната си четка.
Жаки, има пускана тук във форума уникална снимка на очи с Епатант на Шанел. Най-добрата снимка и грим, който съм виждала някога тук във форума. Не спах цяла нощ и ги купих с отварянето на магазина сутринта в 10 часа. Mr. Green

Аз не съм виждала тестери на Татутата, което е много тъпо. Но представете си пък какво бъркане ще настъпи в бурканчетата. Twisted Evil

# 274
Защо си правите експерименти да носите сенки без база  Crazy Аз откакто разбрах, че има такова нещо, не правя грим без база. И нямам проблем със събирането  Sunglasses
Освен това, когато не съумеем да ползваме един продукт, не винаги проблема е в продукта  Laughing Много зависи кой и как го ползва  Wink

Веселина, разбира се, че впечатленията за един продукт са изцяло субективни. Аз просто споделям моите.
Принципно нося сенките си без база напоследък и, за съжаление, няма други сенки, които да се събират толкова бързо в сгъвката на клепача от кремообразните на Шанел.
Между другото, именно заради тези сенки днес си поръчах и база. Със сигурност ще им дам шанс да ми харесат истински.

Денси, опитах веднъж с тяхната четка, но ми се стори твърде малка - след 217 на МАС, която използвам непрекъснато и за какво ли не, какво ли няма да ми се стори малко... Ще опитам обаче непременно пак. Може би тогава съм била твърде нетърпелива Blush

# 275
В Лили на Графа вчера имаше тестери на всички татута. В Ремедиумите също ги бяха заредили - и там имаше тестери  Peace

И за да не изоставам и аз се сдобих с една 107-ица от матовите червила на Римел  Mr. Green За съжаление другите цветове ми се сториха безинтересни.

Ще се радвам да споделите триковете си за справяне с червилото по зъбите  Blush Напоследък нося по-тъмни цветове и все ми е малко нервно като тръгна да се усмихвам. Много тъпо, защото по природа съм доста усмихлива  Mr. Green

# 276
  • в 1001-та нощ

да не говорим, че от база до база - за мен има голяма разлика - не бих ползвала всяка с всички сенки, както и не всяка е за всеки клепач ....

и аз винаги ползвам база, до някъде това ме спира да ползвам джъмбо молив за основа  newsm78

# 277
Защо си правите експерименти да носите сенки без база  Crazy Аз откакто разбрах, че има такова нещо, не правя грим без база. И нямам проблем със събирането  Sunglasses
Освен това, когато не съумеем да ползваме един продукт, не винаги проблема е в продукта  Laughing Много зависи кой и как го ползва  Wink
Денси, опитах веднъж с тяхната четка, но ми се стори твърде малка - след 217 на МАС, която използвам непрекъснато и за какво ли не, какво ли няма да ми се стори малко... Ще опитам обаче непременно пак. Може би тогава съм била твърде нетърпелива Blush
Тони, непременно пробвай пак с нея. Hug Боде да и то доста, тя не е добра четка, но си е направена специално да вземе необходимия продукт и да го нанасе без да го замазва и да го прелива. Тези сенки всъщност са направени за самостоятелно носене, не за смесване с други продукти, особено с различна консистенция. Аз съм пробвала много зле се получава. Жаки знам смесва и то по-скоро отгоре добавя друг цвят над шанелените сенки и и се получава, но тя е наистина много добра в грима със страшен опит. Ти с мазен клепач ли си? Аз съм с такъв и дори с база ми се събират в гънките примерно на 6-тия час, което определено е проблем при цена от 58 лв. за бурканче. но пък са тоооолкова красиви, че аз лично им прощавам и мечтая постепенно да ги купя всичките цветове.
Сега ще търся снимката и.

# 278
Денси, непременно ще опитам. Благодаря за споделеното  bouquet
По принцип клепачите ми са нормални. Останалите сенки издържат съвсем прилично до края на работния ден.

Между другото, аз също в момента смесвам сенките на Шанел - и под и над други сенки съм опитвала и смея да твърдя, че се получава.
Всъщност именно нетрайността им ме накара да опитам да ги смесвам с прахообразни - така определено издържат на клепача повече време. Особено когато вече съм нанесла прахообразни сенки и с леко потупване на пръста добавя в средата на клепача върху прахообразните от тези на Шанел. Благодарение на блясъка им се получава красив и ефектен резултат.

Другият вариант, който също опитах, е да нанеса от тях на клепача и само в сгъвката на окото по-тъмен прахообразен цвят. Също се получава интересно.

# 279
и аз винаги ползвам база, до някъде това ме спира да ползвам джъмбо молив за основа  newsm78

Аз и джъмбото го слагам върху база  Mr. Green Няма мърдане, а сенките върху двете са абсолютен бетон  Peace

# 280
  • в 1001-та нощ
Ще пробвам, Веси  Peace

densi, добре, че сподели - аз сигурно също щях да опитам преливки  Blush

за сега всичко, което съм ползвала - успявам да нанеса и прелея, вкл. пигменти, кремообразните на лореал и т.н. - но тук поне ще знам да съм внимателна и ще се възползвам от Вашия опит Wink)) (твоя и на Тони  Heart Eyes )

много ме изкушава и желето, което показа Heart Eyes

# 281
Аз обичам по-монохромен грим и не обичам много преливки, да не говорим за много цветове върху клепача.
Кое желе това безветното на Мас ли? Това е уникален продукт, който със сигурност никога не може да се свърши. Трябва да изтискаш тубата в мивката и само така можеш да намалиш от количеството. Ти видя, че е като лепило. Устата става буквално огромна с него. Но лепне!
Другото липжеле розовото обаче беше лимитка преди доста време. Със сигурност обаче ще го пуснат пак в някоя месечна колекция, но трябва да се дебне.

# 282
на мен тези татута са ми малко странни и плоски  newsm78 имам чувството, че правят двуизмерен ефект, а със сенките на Шанел някак е по-сочно и триизмерно  newsm78

може и да си въобразявам, ще ми е интересно densi и другите момичета от срещата - да споделят как усетиха паралела между двете на живо

някак - след като видях Шанелите - ще ми е трудно да се възторгна по татутата - затова и нещо не се очупвам да ги търся и взема

явно само на мен лилавото ми хареса, иначе като цветове ми харесаха синьото и лилавото и още се чудя  newsm78 може да мина на един оглед в Лили  newsm78

(Момичета - с това не започвам тема скъпо vs. евтино  Peace само коментирам впечатления и какви са ми задръжките  Blush )   bouquet

Усещането ти съвпада с моето, има една невероятна тризмерност, естественост и как да кажа...наистина разхубавяващ ефект в сенките и ружовете на Шанел.
Много пъти съм сравнявала и все се чудя защо, даже си мислех, че си внушавам, но не...това е суровата действителност.
Не знам защо е така, но е така.
И също така ще отбележа, че това не важи за сенките на Герлен, особено за единичните, въпреки красивите опаковки . Аргументирам се с личен опит.

# 283
  • в 1001-та нощ
Аз обичам по-монохромен грим и не обичам много преливки, да не говорим за много цветове върху клепача.
Кое желе това безветното на Мас ли? Това е уникален продукт, който със сигурност никога не може да се свърши. Трябва да изтискаш тубата в мивката и само така можеш да намалиш от количеството. Ти видя, че е като лепило. Устата става буквално огромна с него. Но лепне!
Другото липжеле розовото обаче беше лимитка преди доста време. Със сигурност обаче ще го пуснат пак в някоя месечна колекция, но трябва да се дебне.
Безцветното  Heart Eyes блазни ме с това, че мога да си компилирам всякакви цветови щуротии  Blush Аз затова сега ползвам много моливи и гланцове - защото мога леко да променям основния цвят на червилото  Heart Eyes

densi  Blush трябва да ходиш с табелка "Внимание!!! Комуникацията и въздействието в близък периметър са вдъхновяващи и разоряващи"  Blush

# 284
Питай как се чувства мъжа ми?! Heart Eyes Hug  bouquet Болен мозък съм аз! Mr. Green
Ружовете на Шанел са добри, но са много леки и са само за хора които обичат лек цвят, много естествен завършек или се справят успешно с голямо напластяване. Аз също ги ползвах дълги години, но откакто пипнах руж на Мас, никога повече не бих купила Шанел. Peace

Общи условия

Активация на акаунт