Гримиране - идеи, продукти и предизвикателства - 15

• 44 934
  • 732
  •   1
Отговори
# 255
  • в 1001-та нощ
на мен тези татута са ми малко странни и плоски  newsm78 имам чувството, че правят двуизмерен ефект, а със сенките на Шанел някак е по-сочно и триизмерно  newsm78

може и да си въобразявам, ще ми е интересно densi и другите момичета от срещата - да споделят как усетиха паралела между двете на живо

някак - след като видях Шанелите - ще ми е трудно да се възторгна по татутата - затова и нещо не се очупвам да ги търся и взема

явно само на мен лилавото ми хареса, иначе като цветове ми харесаха синьото и лилавото и още се чудя  newsm78 може да мина на един оглед в Лили  newsm78

(Момичета - с това не започвам тема скъпо vs. евтино  Peace само коментирам впечатления и какви са ми задръжките  Blush )   bouquet

# 256
Със сигурност татутата седят различно от Шанелите  Wink Те не са толкова блестящи, няма как за стоят еднакво дори само разади това  Flutter А тоупа е напълно матов, той съвсем няма нищо общо с Шанел. Просто с тях се постига друг ефект  Peace

# 257
  • в 1001-та нощ
Веси, твоят грим на срещата беше много хубав с интересна дълбочина, която не знам излиза ли на снимки, снима ли го?

# 258
a.l.e.n.a, двата продукта са корено различни и като цветове, и като усещане, и като нанасяне.
Аз също харесвам много повече Chanel  Heart Eyes и определено предпочитам да си купя един Chanel, вместо 4 цвята Tattoo.
А този тоуп изобщо нямам намерение да го гледам и купувам защото съм сигурно, че ако го нанеса на целия клепач ще ми подчертае сенките под очите и ще изглеждам много уморена с него.

# 259
  • Велико Търново
Влизам да похваля ей това червило Wink- http://parfumi-kozmetika.com/product-2072.html
Цветът е разкошен и дълготраен Peace
Чета с интерес мненията ви за тату-тата,но единственото което ме спира да си купя,е опаковката им Confused хич не обичам да бъркам с пръсти в бурканчета Confused

# 260
За мен татутата се насят по-добре с четка, а и иначе ще се напълнят с бактерии. Нанасянето с пръсти няма  и да е равномерно.

С Шанелите не трябва да се правят абсолютно никакви сравнения. Просто не е коректно и то не заради цената или името. Шанелите са бляскави, вечерни, уникални продукти с иновация в текстурата крем-гел, който пружинира и е супер икономичен.

# 261
Аз пък реших да го купя тоуп-а (дано го намеря в нашия ДМ) точно заради това, че е матов, а Шанел Heart Eyes

# 262
Като говорим за Шанели, за http://www.chanel.com/en_GB/fragrance-beauty/Makeup-Eyeshadows-I … 123638?sku=123641 ли става въпрос при сравнението?  Crazy

Чакаме снимки, така ще стане най-ясно.  Peace

# 263
Веси, твоят грим на срещата беше много хубав с интересна дълбочина, която не знам излиза ли на снимки, снима ли го?

Да, на снимките с миглите не съм го махнала  Mr. Green Но както забелязваш, абсолютно НИЩО от него не се вижда  Mr. Green

За мен татутата се насят по-добре с четка, а и иначе ще се напълнят с бактерии. Нанасянето с пръсти няма  и да е равномерно.

И аз ги нанасям с четка  Peace Не обичам да си мажа ръцете  Crazy

# 264
  • София
И аз ги нанасям с 217 на МАС вече, след като Адри каза, че на четката нищо й няма след тях  Mr. Green

# 265
  • в 1001-та нощ
и аз не обичам с пръсти, защото някак не ми е прецизно  Blush пък обичам да си преливам  - да правя"светлосенки"  Heart Eyes т.е. цветът да затихва или да става по-интензивен  Heart Eyes

Веси, много хубав беше - с какви продукти  Rolling Eyes

сравнението, за което говорих беше по повод това, че някой ги е сравнявал в темата и коментирахме това на срещата - понеже можехме да ги видим на живо

палитрите на UD, с които densi нежно ни/ме застреля от упор, както и сенките на Шанел  - все още се разхождат из мислите ми, като из собствено имение  #Crazy

mamaLina - за тях говорим - densi носеше няколко татута и няколко на шанел  Peace

# 266
И аз нанасям тату-то с четка. Мразя да се мажа с пръсти, а и имам сравнително дълъг маникюр и става една мацаница ужасяваща  ooooh!
Момичета, препоръчайте  ми силно блестящи сенки в златно, да напдобяват Half baked на UD, които да мога да си купя от магазин в София.  Rolling Eyes Явно с палитрата Naked няма да се срещнем скоро.  Tired

# 267
Защо да не се срещнеш, има я в Сефора и в момента за 78 лв. Hug
Злато при Мас като пигмент, със сигурност и като сянка. Сигурно и Инглот имат, но аз не съм голям фен на марката и не съм заглеждала.

Сенките на Шанел са едно от най-добрите неща пускани последните години в грима.

# 268
Веси, много хубав беше - с какви продукти  Rolling Eyes

Единични сенки на ГР, Флормар и Катрис  Wink

Шанелите и на мен много ми харесаха  Heart Eyes Ако хвана някое намаление по Коледа /обикновено все разбирам късно/, може да се обзаведа с едни. На мен още ми се въртят в главата от първата среща брокатените зелени сенки на МАС, които Жаки показа - жестоооки  Flutter

# 269
Ох, не знам... само аз ли очаквах повече от кремообразните сенки на Шанел Rolling Eyes

Цветът е страхотен, самите сенки наистина са с уникална текстура, и както казва Денси - много икономични.

Но не мога и не мога да открия подходящ начин за нанасянето им.  Опитах какви ли не четки и не се получава ефекта, който търся. С пръсти като че ли е най-добре, но пък не обичам да нанасям по този начин каквито и да било сенки - не се получава добро преливане, неудобно е, и, да, донякъде нехигиенично.

Всъщност най-големият недостатък е трайността им, при мен се събират в гънките на клепача за час-два, ако са нанесени без база.

Общи условия

Активация на акаунт