Гримиране - идеи, продукти и предизвикателства - 15

• 44 933
  • 732
  •   1
Отговори
# 240
  • на кого му пука
А дали вече татуто могат да се поръчат онлайн от БГ?Няма начин при нас скоро да ги има по магазините.

# 241
  • София
Ето и моя първи опит от сутринта.
Внимавах много с количеството, но сега като гледам снимките е можело още. Въпреки, че на живо ми е добре така.
Скрит текст:

Много е дразни тази бебешка коса която имам, и която като снимам не забелязвам, за да сваля малко по-надолу камерата, а после беснея като гледам снимките  ooooh!

# 242
  • София
Мац, пЪрфект  Peace. Утре отнасям едни тоупчета и аз  Heart Eyes. Само дето не разбрах и аз за разликата в имената  ooooh!.

# 243
  • София
Мацата, много хубаво се е получило!  Heart Eyes

# 244
  • София
Много ми харесва Маце! Изобщо няма причина да се дразниш от бебешките косички!

# 245
  • София
мацата супер е

аз да се изкажа за мазните клепачи и минералната база на артдеко - уви не може да ми замени ърбанската  Sad след 3-4 часа част от сенките ми бяха вече в сгъвките 

# 246
Мацата, много е хубаво  Peace Днес и аз го сефтосах  Flutter Но го съчетах с едни нови лилави сенки, които ми бяха любопитни дали стават за нещо. Добре се получи. Ще видим довечера какви снимки ще издокарам и покажа /пак ще се пробвам да слагам мигли  Mr. Green/

# 247
  • София
Аз, най-вероятно вече ставам досадна, но пак да кажа - пробвайте HD базата на NYX! Просто е великолепна, а е 5-6 долара.

# 248
Вече трети път искам да се запиша в темата,а не ми се получава  Sad
Записите винаги се изтриват от модератори, защото са спам.

Маце, страхотно. Heart Eyes Още обаче може да напластиш цвета. Hug

# 249
  • Бургас
Вече трети път искам да се запиша в темата,а не ми се получава  Sad
Записите винаги се изтриват от модератори, защото са спам.

ясно  Peace   благодаря ти!Отскоро и аз се снимам,но нямам какво да покажа,аз от години се гримирам всеки ден по един и същи начин,затова се и записах,много сте ми полезни   bouquet

# 250
Аз, най-вероятно вече ставам досадна, но пак да кажа - пробвайте HD базата на NYX! Просто е великолепна, а е 5-6 долара.

Малко ми трябваше Blush
Току що я поръчах. Благодаря за препоръката Hug

# 251
  • в 1001-та нощ
ще споделиш ли линк  Rolling Eyes аз бях взела една бяла  newsm78

# 252
  • София
{Тони}, мисля, че няма да съжаляваш Heart Eyes

a.l.e.n.a, заповядай  Hug

# 253
  • в 1001-та нощ
Благодаря   bouquet това е съвсем различно от това, което бях взела (бяла база в кутийка  Heart Eyes )

# 254
  • София
Благодаря ви момичета!

Денси, утре ще сложа повечко, любопитно ми е как ще изглежда с по-наситен цвят.

Общи условия

Активация на акаунт