Гримиране - идеи, продукти и предизвикателства - 15

• 44 937
  • 732
  •   1
Отговори
# 285
За кои по-точно сенки на Шанел говорите -  epatant, eclosion, eclair  или по принцип, за всички?  newsm78

# 286

Ще се радвам да споделите триковете си за справяне с червилото по зъбите  Blush Напоследък нося по-тъмни цветове и все ми е малко нервно като тръгна да се усмихвам. Много тъпо, защото по природа съм доста усмихлива  Mr. Green

пробвай преди да сложиш червилото да оближеш зъбите. Аз така правя.

# 287
За кои по-точно сенки на Шанел говорите -  epatant, eclosion, eclair  или по принцип, за всички?  newsm78

Chanel Illusion D’Ombre Epatant

# 288

Chanel Illusion D’Ombre Epatant

Мерси за отговора!  bowuu

# 289

Последна седмица за предизвикателство Кукла. Срока е до Неделя включително. За сега няма нито един участник. cry

# 290
  • София
Момичета, във връзка с дискусията от последните страници искам да споделя нещо.
Имам две очни линии на Есенс, и ми направи впечатление, че когато ги нося на работа, много ми се зачервяват очите. Реших, че е от работата с компютъра и осветлението в офиса.
От известно време не ги ползвам и нямам такова усещане.
Мислите ли, че е вид алергична реакция или възпаление някакво.
Като си изчистя вечер грима като че ли не го усещам това неприятно чувство.
Или да пробвам да не ги слагам във водната линия поне. Знаете как нанасям иначе и моливите, и очните линии и на горен и на долен клепач.

И в тази връзка каква е цената на гел очната линия на МАС?
И всъщност тази ли е
http://www.maccosmetics.com/product/shaded/151/898/Products/Eyes … idline/index.tmpl

# 291
  • София
съвсем спокойно може да е възпаление от очната линия... дано се оправиш по - бързо.

# 292
  • София
Не, не, Ваня!
В момента нищо ми няма.
Става ми така само в деня докато съм с нея на очите.
Като се почистя и ми минава това парене.

# 293
Щом те дразни, не я ползвай поне във водната линия. На моите очи им люти от доста неща, но от гел линията на Есенс само на горния клепач - няма проблеми  Peace И да ти кажа, че по-скъпия вариант не е гаранция, че няма да те дразни. Аз имах гел линия на Инглот, която е 3 пъти по-скъпа от Есенс. Но тя ме дразнеше /не много, но все пак неприятно/, докато с тази на Есенс нямам проблем  Wink А е кофти да се случи с по-скъп продукт, който няма да можеш да ползваш  Rolling Eyes

# 294
Мацата, да възможно е. 2 варианта - 1ви има съставка към която реагираш. ПО-малко вероятно е да е алергична реакция, по-вероятно е да е дразнене от съставката, особено някои консерванти използвани около очите предизвикват такива реакции. Втория вариант е да е има колонийка от бактерии в продукта. Според мен някоя от съставките дразни. Ако искаш пусни състава, ако е това да ти посоча коя е да си знаеш да избягваш и в други продукти.

Редакция, след уточнението , да, реагираш към съставка.

# 295
  • София
да, аз затова ти казвам, че може да е от нея. Наистина опитай без да я слагаш във водната линия. Мисля, че ще са ти прекрасни очите и без нея.  Уф, много неприятно това. сума продукти избягвам заради такива опасности и преживелици.

О, гледам повтаряме се с другите мнения.

# 296
  • София
Мис Нели, ето такъв състав намирам в нета

Isododecane, Cyclopentasiloxane, Mica, Trimethylsiloxysilicate, Disteardimonium Hectorite, Cyclohexasiloxane, Propylene Carbonate, Ci 77499 (Iron Oxides).

Това е на черната, моите са Лондон Бейби и кафявата на Сън Клуб, но предполагам, че състава е същия.
Ще погледна като се прибера, но все ми се върти в главата, че по бурканчето не съм видяла досега да е изписан състава.  newsm78
Или трябва да отлепя нещо от дъното, за да го видя.

# 297
Propylene Carbonate е вероятния дразнител в този състав. Пробвай да носиш само на клепача, бе з д а слагаш във вътрешната линия. Ако пак имаш реакция, следи си за него и в други продукти, особено спирала и сенки (по-често се използва в тях). АКо имаш реакция само на вътрешната линия, слеид си пак за него каот съставка в други продукти, които слагаш там.

# 298
И моят запис бил изтрит, но аз съм упорита.  Laughing

Чак сега като бях в Пловдив обърнах внимание на Inglot-ските неща. Впечатлена съм.
Имат и прекрасни вампирски червила.
Freedom system колекцията много ми допада. И също сините им червила.  Heart Eyes

# 299
  • София
Благодаря ти, Мис Нели!
Ще пробвам през уикенда да я нанеса извън водната линия и да видя дали ще го има пак този дискомфорт, че като съм на работа направо полудявам като гледам и в монитора.
Ако ми е добре отвън ще ги нося така, ако не ще хващат пътя, макар че са почти нови.
Досега не съм имала проблем с моливи, спирали, сенки и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт