ЗАНИМАНИЯ С ДЕТЕ НАД ГОДИНКА

• 20 101
  • 729
  •   1
Отговори
# 690

За досаждането: последно в гръб хвана едно момче на 20-22г. за крака та чак подскочи, върви обяснявай, че е било детето  Mr. Green

Велико!  hahaha

О, Мели, Кица е същата фръцня. Тя да преследва някого - да, но ако някой прояви внимание към нея, прави устнички на кокоше дупе и почва да гледа високомерно. Нааай-много да се усмихне благосклонно.

Тони, няма страшно щом е минало през системата.  Hug Помня една приятелка как ме беше предупредила за бананите. Тя за първи път като дала банан на щерка си, си изкарала акъла като видяла черни червейчета в акото. Носила ги на лекар, и детето водила, там я успокоили, че са бананови семенца.  Laughing

За подаръци мислим бебешки лаптоп (мъжът ми каза, че имало, аз не знаех), защото очевидно много я тегли и ми пречи да си върша работата на компютъра. Мислехме и за люлеещо се конче, но ще видим. Не знам дали няма да ѝ писне много бързо, а е доста обемна играчка. Елха ще украсим само с нечупливи играчки.  Mr. Green

# 691
О, Мели, Кица е същата фръцня. Тя да преследва някого - да, но ако някой прояви внимание към нея, прави устнички на кокоше дупе и почва да гледа високомерно. Нааай-много да се усмихне благосклонно.

Пуци, нищо чудно! Все пак е близнаци Wink

За елхата - още не сме я сложили. Аз не исках заради малкия. Мъжът ми държи да я отворим пак заради него. А не знам колко нечупливи играчки имаме, май само гирляндите. Повече се плаша, че ще я дръпне и ще я свлече цялата.
За подарък - мислех да му вземем шейна. Вчера цял ден се разхождахме из центъра, крака не ми останаха 7 часа (щото нали, малкият движи една крачка напред, две назад и настрани, разсейвайки се с всяко гълъбче, минаващо куче, коте или човек). Нищо обаче не ми хареса, всичките са ниски, едни тънки пластмаси никакви, или от тези старите с желязо с дърво, дето са хубави, но високи и по-неустойчиви. Честно казано от всичко видяно досега, най-много ми хареса шейната, дето Магнет бе харесала за Жожо. Та в крайна сметка, купихте ли му я?

Последна редакция: сб, 01 дек 2012, 11:45 от sacra cor

# 692
Ми нали сте слънчеви и дружелюбни, какво е това?  Mr. Green

Ние имаме някакви стари, стари немски играчки, които са от някакво пластмасово фолио, разноцветно, тях ще сложа, че си кътам много старите стъклени. Искам и една жива клонка да сложим, да ми мирише на празници, но сигурно ще е в последния момент - на Кица баща ѝ много се тревожи да не глътне някоя игличка.  Laughing

# 693
А, да. Има няколко пластмасви, ама бая посмачкани. И от тези, дето отвън са обшити с лъскав конец. И от Кока-кола имам 3 с някви човечета, дето като ги стиснеш, се пулят. Малко по-постна ще е тая година елхата, ама такова е то с малкото човече...
За дружелюбни, такива сме си... ама си падаме малко въртиопашки..Факт..!

Последна редакция: сб, 01 дек 2012, 14:11 от sacra cor

# 694
 Twisted Evil Ще види тя въртиопашество.

Постна, постна, но да има. И лампички нависоко, по корнизите.  Grinning

# 695
Да,и аз замислям лампички по корниза и няколко играчки и дядо Коледа на етажерката.Елхата едва ли ще й намеря място нависоко,ще го мисля.

Днес си направихме чудесна разходка в центъра.Имаше слънчице,сега има и Немски коледен базар,та хапнахме вурстчета и кексче eatПослушахме и немски коледни песни.
Мамите от Пловдив ако могат да се разходят,много е приятно.

# 696
Ние се разходихме вече, но не стигнахме чак до коледния базар. Времето е прекрасно и както го дават валежно, че чак със сняг другата седмица, не ми се мисли направо.

Най-новата лудория на Поли е да се пъха под леглото на кака си. Вчера, като се завря отдолу не мога да я извадя половин час. Мъчи се да излезе сама и не може, удря си главата, реве та се къса и по-навътре влиза. Няма как да я достигна, че да я извадя. Бяхме само за клипче.

Колкото до коледната украса, тази година съм решила да не изваждам елхата, защото няма къде да я сложа на достатъчно високо място, че да е я достигне. Ще сложа на пътната врата венеца, който всяка година слагам и най-много малко гирлянди и нечупливи играчки да закача тук-там.

Не съм решила още и какви подаръци ще купувам, за Поли мисля някакъв конструктор да взема, но има още време, ще видим. А колкото до каката, там нещата стават сложни.

# 697
Здравейте - ние изкарахме добре на бебешкото парти, Дидко се набесня на воля. аз не можас да седна, но то си е така по принцип Simple Smile.
Lucky дано всичко мине по вода с първите дни в яслата.

# 698
  • Cyprus, Пловдив
Девил, мерси, чул те Господ  Hug
Палома, как е Мимето? Мина ли й оченцето?  Hug
В момента пека сладките на Магнет, дано да ми се получат  Party
Днес бях на още едно интервю за работа, но този път нещата няма да се получат, защото не съм пушач  Crazy ooooh! Ще се гръмна вече... ooooh!

# 699

Днес бях на още едно интервю за работа, но този път нещата няма да се получат, защото не съм пушач  Crazy ooooh! Ще се гръмна вече... ooooh!

Ъ?  Shocked

Момичета, Кица два дни не е акала, почвам да се притеснявам. Какви мерки да взимам - днес я храних с броколи, пи айран, на вечеря пак ѝ смесих манджата с кисело мляко. Не се сещам за друго разхлабващо.  newsm78

# 700
  • София
Пуциии,киселото мляко не разхлабва Rolling Eyes Ако и утре не ака,дай й пюренце от сливи или круши примерно..
Дарка ще чакам отзиви и фото на сладките Grinning

Ще ви дочета после,сега влизам,имам задачки в нас...

# 701
  • UK
 Пробвай утре за закуска да и дадеш малко киви. Повече течности, кисело / прясно мляко. Открих един сок  на Бебевита от грозде, кара Ани да ака поне 4 пъти на ден.
 Лъки и аз ти пожелавам безпроблемно адаптиране на теб и на Янис. Странна работа е било това интервю.

В къщи сигурно няма да украсяваме елха. Ще е много скромна украсата.
 Подаръци за сега няма купуваме, не можем да си позволим,нито един лев да похарчим докато не се установим. После ще купуваме, добре че сега детето не разбира и не иска.
 Някой беше споменал детски лаптоп, съседчето има и Ани много си играе с него, малко съжалих , че преди време баща и искаше да и купи, а пък аз мислех че  е малка. Ани има люлеещо се конче, но и е доста голямо и е командировано в мазето.

# 702
  • Cyprus, Пловдив
Пуц, броколито не е разхлабващо, а газообразуващо  Peace Освен споменатото при нас действа тиква, спанак ... кивито на Янис му идва прекалено кисело явно, не го харесва  Rolling Eyes
Мама на Ани, ние също ще сме без украса, от подаръци ще минем скромно  Confused 
Магнет, разделих си сместа за 2 тави, едната вече я изядохме, дори и Янис опита, но не успях да го спра  Rolling Eyes а другата ще я изпека утре. Снимки може да не покажа, но станаха много вкусни  Party
Относно интервюто - условията не бяха лоши като цяло, но фирмата се занимава с продажба на електронни цигари  Wink И жената, която ме интервюираше си каза, че във фирмата им едва ли не било наложително да се пуши, за да бъдеш адекватен, когато говориш с клиенти  Crazy

# 703
  • София
На бързо само - Пуци, Митко много го разхлабва пюре от праскови или кайсии. В много краен случай можеш да да дадеш Лактулоза (май така се пишеше)

# 704
Мерси на всички!   bouquet

Магнет, може да няма подчертано разхлабващо действие киселото мляко, но със сигурност помага на перисталтиката, по себе си знам.  Laughing За броколито съм чела някъде, че разхлабва, газовете настрана. На обяд яде тиква, а киви не мога да ѝ пробутам нито прясно, нито на сок, нито даже в сладкиш, всякак пробвах. Бях забравила за пюрето от сливи и изобщо не се сетих да поръчам днес на мъжа ми като ходи на голям пазар. Утре няма откъде да намеря, да му се не види. Вода пие нормално, не е да отказва... Уф, утре ще закусва овесени ядки, дано вземе да свърши вече работа, че с времето се влошава ситуацията, знам.  Confused

Мели, хич и не ща да стигам до медикаменти, ама хич.

Даре, това е пълно безумие, егати идиотите. Пушачът презира електронните цигари, за бога!

Общи условия

Активация на акаунт