Време ни е за промяна-том двадесет и пет

• 16 036
  • 734
  •   1
Отговори
# 705
  • СОФИЯ
я да питам кифлите аз.

тъй като съм една модерна особа, днес се сдобих с нов лак и с разни красоти (2 шишенца с ню ню топченца) дето се лепят по лака. тъй, до тук добре - едното връз другото. а сега дайте идея как да го направя и най-вече, как да не ульоскам цялата къща в топченца

ох не  rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao
сестро чекай и аз да четем, че туй нЯщо не съм ползвала ..... аз нокти тц, тц ... ям си ги  hahaha hahaha hahaha
то пред постния ориз на ЛоМдончанката и аз бих предпочела да вечерям нокти rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 706
кат ти изсъхне лака има едно лепило и с него се лепят. или преди да изсъхне има един инстумент, ма не трябва да ти треперят ръцете- вземаш топче по топче и слагаш внимателно. слагаш отгоре безцветния и чакаш чинно докат не изсъхне.

# 707
  • СОФИЯ
НОВА ТЕМА моля  Peace Peace Peace

# 708
Не се спотайвам бе, нищо не съм почнала. Нападнала ме е много работа в работата и Сатурновата дупка, та не съм от най-комуникативните тия седмици.

Иначе за протокола пишете, че и аз съм в цикъл и другата седмица ще ме опрашват в Щеревата клиника.

# 709
  • София
кат ти изсъхне лака има едно лепило и с него се лепят. или преди да изсъхне има един инстумент, ма не трябва да ти треперят ръцете- вземаш топче по топче и слагаш внимателно. слагаш отгоре безцветния и чакаш чинно докат не изсъхне.
ми и аз тва обясних, ма дали ша ни разбере... newsm78
Фефи, ааа Инсе ли, аз що бях запомнила, че Ин-витро почвате- нещо ми изневерява паметта newsm78 newsm78

# 710
  • СОФИЯ

леле сестро ти ша станеш много ШИК  Peace Peace Peace

# 711
a_leks, viconta (+ 12 Скрит/и) и 3 Гости преглежда(т) тази тема

бай брадър пасти да яде  hahaha hahaha hahaha

# 712
eхооооо пак полудяхте
 hahaha hahaha hahaha няма включване от вас  Mr. Green

Каке да отговоря не съм на Елонвата обикновена си стимулацийка  hahaha hahaha hahaha и почвам на 2 ри ден а на 6я първи преглед и до сега си бах така newsm78

Вико кви са тез топчета сега  hahaha hahaha hahaha

# 713
  • СОФИЯ
Не се спотайвам бе, нищо не съм почнала. Нападнала ме е много работа в работата и Сатурновата дупка, та не съм от най-комуникативните тия седмици.

Иначе за протокола пишете, че и аз съм в цикъл и другата седмица ще ме опрашват в Щеревата клиника.

Писара да отбележи това моля  Peace Peace Peace

фифенце  Hug Hug Hug

# 714

#Shocked #Shocked #Shocked #Shocked значи арт ще си ходя щото ми треперят ръцете, а това с топче по топче ............. то дорде ги нацвъкам ще му изтече годността на лака. ще импровизирам някак си  Thinking Thinking Thinking

сестро, хроникьор звучи по модерно ма, инак си представям мастилницата, гъска с оскубан задник и калиграфисване

# 715
Аз като ти казах да си останеш със синия, ти си се запънала като костилка на дупе, тоя та тоя, с топченцата Whistling Whistling Whistling

# 716
ма фърки, то синия си е хубав, ама и връз него мога да турна от тез убавини. ща си бодна и няколко пайетки и камичета и ще съм фешън

# 717
  • СОФИЯ
a_leks, viconta (+ 12 Скрит/и) и 3 Гости преглежда(т) тази тема

бай брадър пасти да яде  hahaha hahaha hahaha

Фелито те така е душице  hahaha hahaha hahaha
Сестро по бърже цъцкай, че верно ше му мине годността на лака  hahaha hahaha

Лелееее доста ще се забременяват тия дни  hahaha hahaha

# 718
  • СОФИЯ
ма фърки, то синия си е хубав, ама и връз него мога да турна от тез убавини. ща си бодна и няколко пайетки и камичета и ще съм фешън

мани сестро недей ..... соске манга фуц не те ща  Naughty Naughty Naughty

# 719

Вико, ти да не се преквалифицираш? Simple Smile ще идваме после при тебе на маникюр! Аз такива сложнотии не си и помислям да пробвам.

Общи условия

Активация на акаунт