Ирландия - пета тема

• 36 463
  • 734
  •   1
Отговори
# 555
Благодаря ви, страхотни сте! Hug
Само че при нас няма такъв избор, да му се не види. Sad
Изберете Kerry за location да видите кво е бедно. Tired

# 556
В Кери ли сим Джу?!  Grinning
Може да е постно откъм курсове, но пък е прекрасно! Първото ми излизане от Дъблин беше The ring of Kerry и имам чудесни спомени!
Ама как ме върна във времето само с едно споменаване на име Hug

# 557
Да, за съжаление, в тия загубени села съм!  Tired

# 558
Благодаря ви, страхотни сте! Hug
Само че при нас няма такъв избор, да му се не види. Sad
Изберете Kerry за location да видите кво е бедно. Tired
Хи-хи щото не си погледнала за Kildare каква е скръб.  Simple Smile

# 559
Ехххх, Нем, аз ако живеех в Килдеър, ехеее...
Курсовете щяха да са ми последния проблем!
Ама айде де!
Мани, че като се сетя, още ме е яд!
Имах възможност да остана там, ама аз не, в Кери ще се връщам!
Пуууууу, оФца с оФца!
Ай ся стой на село, да ти дойде акъла!  Crossing Arms

# 560
Джу, много те моля....аз нищо не съм казала. Поне не и в тази тема. Лем беше.... hahaha
Ей, една буква бе... Hug

И какво, викат Испания. Топло било. Ама заплатите по-мизерни от тука бе. Милото нали му звънкат. Нц. Не давам дума да се издума. Тук много ми хареса.

От линковете с курсовете и работата погледнах за Java Developer. Малко дават, ако е начинаещ - става.
Друго нищо не ми хвана окото.

Някой пита тук за мед. сестра. В Д4 видях http://www.nurseoncall.ie/

# 561
Хахахахахахаха...
Божеее, една буквичка глей кво прави!  Joy
Ама пък виж, добрите хора винаги идват,щом ги споменеш. Wink

Аз нещо се оплетох с тия курсове  Crazy, ще ми трябва време да помисля.
А за Испания - не, мерси.
Грасиас, сеньора, ма не съм толкова "лока", че да се юрна пък сега натам! Joy
То ако и тва направя, тотално ще превъртя!  ooooh!

# 562
  • Cavan, Ireland
ДОбър вечер Simple Smile поизписали сте пак Simple Smile

Джу, при нас има Cavan Institute с много разнообразни курсове, фул и парт тайм, аз почнах миналата година web design но се отказах по средата (искам да поуча фул тайм, но май няма да ми се получи откъм финанси), иначе тук към VEC имаше 5 ниво бизнес английски, за него подадох документи, но не се събра група, то в това село, кво ли се учудвам, съседката пък от ФАС кара втори курс компютри. Защо не провериш в някой от колежите за дистанционно обучение, има курсове, от вкъщи, онлайн. Ако ти е интересно нещо business & management не е лошо, особено ако имаш и някакви познания по компютри.  Hug

Лем, ти си като стрела направо кога сгъна още 12 километра Simple Smile  Hug

Гилти, поирландчи ли се вече Simple Smile  Mr. Green Честито!

Нем, ама там не вали толкова беееее  ooooh!

Камфог, аз съм габровка, нищо, че почти 20 години вече не живея там, като съм в Бг прекарвам времето си предимно там Simple Smile

Аз бях при една приятелка днес, и тя ми показа един албум  си направила, тя си го нареждала и си го гласила, те само и го отпечатали та съм се заиграла сега в www.photobox.ie. Искам да направя албум на Джон на родителите защото те имат 8 деца пръснати по цял свят, а пък на Коледа ще съм с тях, да ги зарадвам с малко снимки дето се вика. Приятелката ми ми обясни, че като се направи регистрация почват след седмица две да пристигат разни оферти за -50% по ниски цени на албумите, та ще изчакам сега докато си играя да намеря снимки и да ги метна там, като ми пуснат оферта го поръчвам. Тя си е направила 100 страници за 30 евро, като цената е по принцип 100 евро, така, че ще видим какво ще стане. Хубава идея за подарък е, ако някой иска да разгледа, имат и картини, календари, визитки и т.н.

Лека нощ и утре пак  Hug

Джу, какво си се разписала по нощите па ти  hahaha

# 563
Джу, вземи след време насам да дойдеш. Или поне до Tullamore да стигнеш. Там има клас от БГ училището от тази година.

Аз Гилти чакам....ама надали ще влезе. То днес си е било емоция. Ако помните бях пускала снимка на залата на Гранд канал театър с една от церемониите...даже я обсъждахме. Предполагам, че сега е било същото.

Дзак, и защо се отказа от web design....какво като е било парт-тайм?

# 564
Знам за Тюламор, Нем, бях там, имам приятели там.
Аз съм тук най- кратко, ма съм понаобикаляла доволно. Mr. Green

Дзак, пиша, бре!
Тамън прочетох У Фейса:
"Всяка вечер си лягам късно и всяка сутрин разбирам, че това е било лоша идея!" Joy

# 565
Джу, там си имала работа или си била на гости при приятели? Извинявай, не разбрах. Там ми хареса на мен като за едно-единствено посещение.

Аз няма начин да си легна преди 12. От преработване преди години си обърках биологичния часовник. Ама никой не ме пита дали искам или не искам да ставам в 7:30.

# 566
Една новоизюпена ирладка ви пише. Mr. Green
Утре ще ви дам подробности и снимки, че е дълго.
Влизам само да си върна думите назад за трафика в Дъблин. И такива като мен дето карат без да знаят. Един час се измъквах от Стивънс Грийн. След церемонията трябваше и шопинг да отбележа.
И какъв дъжд ни валя на връщане, нищо не се виждаше. Наложи се аз да карам и едва съм пъплила с 90км/ч.

# 567
Айде, Гилти, честито!  bouquet
Утре те чакаме с подробен разказ и снимков материал.
За трафика - друг път да знаеш! Ако има нещо - питай първо Нем.  Whistling

Лека вечер ти желая и Наздраве! Wine Glass

# 568
Нем, имам приятели в Тюламор, бях на гости.
Имам и в Килдеър, и там бях.  Laughing
Понаобиколих де.

Гилти, да ти е честито. Hug

Сега лека ви нощ, че аз ставам в 6.30ч.  ooooh!

# 569
Това  за чистенето на къщи и гладенето никога не бих си и помислил да е срамно. По принцип каквато и да е работа  не е срамна. Щом човек си изкарва прехраната с честен труд няма начин да го е срам.
Тук в Разлог когато бях на 14 - 15  години и беше навлязло като обида - сервитьор  Laughing. Колко много им съм се смял на клетите тикви. Доста бързо спряха да обиждат след като разбраха, че един сервитьор в добро заведение изкарва повече пари от родителите им взети заедно  Laughing дето са на хубави държавни служби.
Когато станах куриер и баба ми каза "Е за това ли учи да си шофьор" Laughing.  "Виж ги комшиите едното учи за архитект, а другото на бригади в Англия отиде".   Аз и викам "Знаеш ли баща им какво работи"...."Ми някаква много платена работа някъде по чужбина"....  "Платена е да, щото е международен шофьор Laughing"

Само се чудя на Джуличка кога живее. Ходи на 3 работи общо + семейство + иска курсове да запише + из форуми вилнее.

Относно курсовете.  Ако сертификатите от тези курсове, а и самите курсове се признават по Ирландия, тогава смело се записвай. Сега ако са като в България отбиване на номер и работодателя като види "сертификата" и му стане смешно, смисъл няма.

Общи условия

Активация на акаунт