Ирландия - пета тема

• 36 463
  • 734
  •   1
Отговори
# 570
Една новоизюпена ирладка ви пише. Mr. Green
Утре ще ви дам подробности и снимки, че е дълго.
Влизам само да си върна думите назад за трафика в Дъблин. И такива като мен дето карат без да знаят. Един час се измъквах от Стивънс Грийн. След церемонията трябваше и шопинг да отбележа.
И какъв дъжд ни валя на връщане, нищо не се виждаше. Наложи се аз да карам и едва съм пъплила с 90км/ч.

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing  Това ме разби направо

Иначе честито

# 571
  • Cavan, Ireland
Нем, нямам нерви, разбрах ще в нчалото как стават нещата и после се почна едно мъдрене и висене на компа, нервите не ми стигат за такава работа, и за една точка и запетая не ти излизат нещата, ако успееш да си намериш грешката хубаво...аз така няколко пъти супер малки грешки едвам ми ги намери учителя....аз чак се изнервях докато той търси...не е мойто нещо дизайна  Simple Smile

Гилти, честито   bouquet  Hug

Чоси, няма срамно тука, аз съм същата, ако някой по магазините или фабриките нискоквалифициран труд ми каже, че взима 12 евро на час, колкото аз си правя когато им гладя в нас...ще си хвърля ютията  hahaha

# 572
Нем, нямам нерви, разбрах ще в нчалото как стават нещата и после се почна едно мъдрене и висене на компа, нервите не ми стигат за такава работа, и за една точка и запетая не ти излизат нещата, ако успееш да си намериш грешката хубаво...аз така няколко пъти супер малки грешки едвам ми ги намери учителя....аз чак се изнервях докато той търси...не е мойто нещо дизайна  Simple Smile

Това сериозно ли е? Е, не! Че кой пише код на ръка днес?  ooooh!

Лека нощ на всички.  smile3524

# 573
Гилти, честито гражданство!   bouquet С нетърпение очаквам разказа и снимковият материал!  Hug
Дзак, много хубаво го замислила това с албума.  Peace Страхотен подарък! Аз бих била очарована от такъв подарък.  Heart Eyes
Джу, теб кой вятър те отвя на оня край? Може и да си разказвала ама не помня. Можехме да сме съседки.  Hug
Чоси, ти що не спиш? Sunglasses
Дзак, има да си мечтаят по фабриките за 12 евро.  Confused Много, много паднаха ставките.

# 574
Тамън прочетох У Фейса:
"Всяка вечер си лягам късно и всяка сутрин разбирам, че това е било лоша идея!" Joy
А-а-а това трябва да си го закача някъде, че какво правя, какво струвам, но преди 1 часа не си лягам.  ooooh! А сутрин като една видна поспаланка, едвам се излюпвам.  Blush

# 575
Добро утро! Simple Smile
Лем, не съм разказвала, не ми се и говори за това, че още ме е яд сигурно никога няма да си го простя!  ooooh!

Чоси, какъв живот, братче, аз нямам време да се обърна, като робот съм - бачкане, бачкане, бачкане... Sad
Иначе, курсовете мисля, че вършат работа, то иначе си прав - няма смисъл.

Хайде, хубав ден на всички! Hug

# 576
Добро утро. Simple Smile
Как сте?
Днес се очертава един слънчев и усмихнат октомврийски ден край морето.
Гилти, честито.  bouquetВсичко най - добро ти желая.
Аз приключих с работните комуникации on line за днес и ще се мотая до обед, после детето, а довечера на работа.
Желая ви спорен и усмихнат ден. Simple Smile

# 577
  • England
Заговорихте за фабрики и се сетих,че не откривам нито една обява за работник във фабрика,а вече един месец следя сайтовете за работа.Дори не разбирам в коя категория да търся newsm78
А курсовете по английски към FAS целогодишно ли се провеждат и заплащат ли се?Мъжът ми мисли задължително да ходи на такъв курс,а и аз се замислям,ако има за по-напреднали.
В България днес е над 30 градуса,а до края на седмицата го дават около 25.Как е в Дъблин,казвате зимните якета да обличаме,нали?

# 578
Цитат на: немирница link=topic=679684.msg23262093#msg23262093 date=1350335860

Някой пита тук за мед. сестра. В Д4 видях [url=http://www.nurseoncall.ie/

Аз! Супер сайт, много Благодаря Нем  bouquet

Зарадва ме, че имах нужда след едно много ранно сутрешно (почти нощно! ) суетене около спукана тръба и наводнени съседи.
Върна ми надеждата, че може пък и сама да се справя Simple Smile

Хубав Ден Момичета! sun

# 579
Привет и от мен!Влизам много на бързо....Момичета има ли някоя от вас,която лекува децата си с хомеопатия?Интересува ме как процедирате,когато се наложи да се постави ваксина на децата,които са в училищна възраст?При отказ на родителите да сложат ваксина какво следва....

Последна редакция: вт, 16 окт 2012, 10:44 от ~Lana~

# 580
  • Cavan, Ireland
Аз казах за работата вече, но пак ще повторя, пратила съм може би вече над 30 автобиографии, хотели ресторанти, барове, магазини, фабрики, гъбарници, каквото се сетите, никой не ми се  е обадил за това време, може би високо квалифициран труд се намира по лесно. Или нашият район е такъв, и е по трудно.

Но това с чистенето ми е много писнало определено вече...и аз съм малко луда глава, един ден ако ми писне още повече, стягам куфарите и търся следваща дестинация Simple Smile

# 581

Но това с чистенето ми е много писнало определено вече...и аз съм малко луда глава, един ден ако ми писне още повече, стягам куфарите и търся следваща дестинация Simple Smile

Дзак,това все едно аз съм го писала Peace

# 582
...При отказ на родителите да сложат ваксина какво следва....

Нищо.
Тъкмо вчера попълних поредните формуляри, че отказвам.

# 583
Добро утро.
Тук времето днес е мързеливо дъждовно.

Дзак, дистинация къде? В или извън Ейре? Ако беше изкарала курса по уеб дизайн, ехеееееее....Сериозно. Заплатите тук за ИТ са най-високи в Европа. Аз що съм тук. Е, не че само това....но определено е голям плюс.  Mr. Green

~Lana~ , ползвам хомеопатия от аптеката, не сме посещавали класически хомеопат никога...Идвайки тук децата престанаха да боледуват. Най-много един сопол. На чист въздух, хубава храна и вода.... Wink
За ваксините - те са препоръчителни. Аз направих таблица въз основа на БГ книжката за ваксините и на двамата ми юнака и я занесох на GPто тук и в Primary Healthcare.
От училище получих бележка, да попълня ваксините от лекар. Писах писмо /имаше адрес на HSE/, че ваксината за 4-5 г /когато тръгват на училище/ няма да я бия. В БГ се бие по-късно. Май беше MMR. И приложих разпечатани тяхната таблица и нашата таблица.
Аз като съм почнала с БГ календара, да имат да взимат да им слагам допълнителни такива по друг календар. Лятото при GPто в БГ си правя прегледи, ходя си по лекари профилактично. Тук само в оптика съм стъпала. Тукашното GP не ме е виждало очите от 1 година. 70 евро ми е прегледа. Айде де...то не че било нужно де.

Джу, ти за малкото ли попълва документи?

Ей, как я обичам таз страна - препоръчително е. Ако искаш - безплатни са ваксините.

# 584
Здравейте!
Аз още малко и направо щях да изпусна тази тема, толкова много пишете! Simple Smile

Гилти, честито ирландско гражданство! Добра награда за упорития ти труд! Пожелавам ти още много хубави награди!

Аз вече забравих какво щях да пиша.
В центъра на Дъблин се спазват бус лентите по мое наблюдение. По тях вървят автобусите и такситата, а в неделя всички карат там. Но определено супер рядко се вижда някой да кара в тези ленти.

Дзак и на мен ми допада идеята за албума, трогващи са такъв тип подаръци.

Джу, няма ли как да се преместиш от ваше село? Или тъкмо си се устроила, имаш работа, децата са свикнали... но пък ако не се чувстваш добре не е ли по- добре по- рано да се преместиш?

Моята пак е болна. Гнойна ангина.  Crazy През седмица е болна от както се върнахме. Вчера изведнъж й гнояса всичко. Обадих се в медицинския център и ми казаха че имат свободен час за днес в 17 часа. Казах им, че е спешно, но ми повториха, че нямат свободни часове. Звънях на още два центъра, в единия ми предложиха час за сряда.  #2gunfire Много се ядосах, хванах количката и отидох в нашия си медицински център. Казах им, че цялото гърло е в гной и най- вероятно се нуждае от антибиотик, ако чакам до утре е по- добре направо в болницата да я водя. Прегледаха я и като й видяха гърлото "Аууууу ама то е много зле, много зле!". И така.. почувствах се безпомощна и сякаш на никой не му пукаше. Sad

Някой дава ли нещо за подсилване на имунитета на дечица? До сега залагах на фрешове, много плодове, не ми се искаше да прибягвам до химии, но много боледува нещо. Забравих да я питам вчера лекарката, че на бързо отидох.

Общи условия

Активация на акаунт