Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 125

• 109 914
  • 754
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте! От доста време се възхищавам на красотите, които сътворявате.Невероятни торти и като визия и като изпълнение.
Ето и две тортички от мен...
За рожденният ден на една моя приятелка.

За моят кръщелник.

# 481
  • ВАРНА морето сините вълни
benomiti - и двете торти са много хубави но очите ми останаха в първата -тези розички на ръка ли ги рисува или с някакво шаблонче

# 482
  • Бургас/Пз
Бети, какво стана с голямата торта???

# 483
еййй Ани какво съвпадение -точно преди десет минути дойдоха да си я вземат -след като казах на госпожата че ще подаря тортата на друго дете и бях решила че няма да и я дам па макар и ние да си я ядем -реши че си я иска и подкара едни молби и извинения-които продължиха два дни а сега като я предавах реши че скоро пак ще ми се обади - тази жена трябва да е луда да си помисли че ще получи втора торта от мен - това е първата торта която завършвам без капка желание -добре че пак искаха с играчки че ако трябваше да правя целия отбор микита със сигурност нямаше да си получи тортата -та ето да ви я покажа-най-омразната ми торта

по тази торта няма нито една моя идея -списъка с изисквания беше дълъг -включително и точките по панделката -тази жена би всичките ми клиенти досега по изисквания -понякога си мисля че някои хора се самозабравят и сякаш купуват апартамент а не торта -вие момичета поподате ли на такива клиенти

# 484
betina33, въпреки неприятностите, тортата е станала чудесна! Хора има всякакви, не го мисли, важното е, че всичко е приключило добре, а и съм сигурна, че всички са я харесали.
На мен за Спайдърмена, с който се борих една седмица, ми казаха, че не я харесали, защото "онова отгоре" никой не го ял  Tired. Кофти ми беше първия ден, като знаеш колко труд и желание си хвърлил, но явно и хората не са много наясно какво искат. Не може на всички да се угоди.

benomiti, обожавам рози! Страхотна е първата торта. И аз да питам как ги направи, с някакъв печат ли са цветовете или си ги рисувала сама?
съчетанието на цветовете е много приятно, браво!

# 485
Мариетка - съжалявам да чуя че и ти си изпитала разочарование - най-лошото е че не знам как да предусещам такива клиенти и да ги отсявам -защото ще се съгласите че и най-малките проблеми създадени от страна на поръчителя  неминуемо се отразяват върху работата
след малко ще се включа с още една тортичка

# 486
Момичета, трогната съм от отзивите за тортата ми, направихте ме щастлива!!!

Искам да попитам как се правят точки по панделка, с шприц ли?

Руми, новините са добри. Покритието не е мръднало до снощи. Аз първо измазах дебело с Май дей-подсладена. Оставих я така през нощта. Сутринта пак добавих един по-тънък пласт за доусъвършенстване, после покрих. Много се радвам, че стана, чаооо, маслооо! Grinning

merry-72, много ти е сладка тортичката, само цветята и пеперудките трябва да са по-тънки. Simple Smile

Ауу, Ани, страхотна, цветна, свежа, опъната детска тортичка!  bouquet

Меченце, хубава ти е тортичката, не се оплаквай. Бласти си една такава, със собствен блясък.Simple Smile

benomiti, как ги прави ситните розички? Тортата е сладка, но не ми харесва отгоре тая цвъчка с надписа, много шарено става, а да не говорим, че точно тоя отровно индустриален зелен цвят ама никак не се връзва с резедавия на розичките.
Кръщелната ти е станала по-добра. Simple Smile

Бети, чудна е станала нежеланата торта. Луди всякакви, не се ядосвай, ама е разкошна, бе!  bouquet

# 487
Здравейте! Ще съм ви много благодарна ако ми дадете някакви рецепти за крем с кондензирано мляко, НО без да се вари предварително. Правила съм само крем Рафаело, но вкъщи кокоса не го долюбваме много  Sad

# 488
  • Пловдив
Ха здравейте от мен! Помните ли ме още? Че аз се вясвам от дъжд на вятър, ама покрай децата нямам много време, а и подхванах тортите, та времето съвсем ми се изпари  ooooh!
Гледам доста интересни торти последните страници.

Мечо, ЧРД на патерица. Аз за своя РД не обичам да украсявам торти, а ти си се справила чудесно. Още повече за малкото време, което имаше.

Ани, много сладка торта на тема Бейби ТВ.

Бети, не се кахъри, хора всякакви.

benomiti, рисуваната торта много ми хареса.

enze, страхотна работа с шоколад. Браво.

... сори, ама не мога да ви изброя всички ,че малкия нещо мрънка.

Ето последните ми торти. Има какво да се желае от тях, но все не ми достига времето.

# 489
шоко - аз правя маскарпоне смесено с кондензирано мляко заквасена сметана и към това добавям разбита сметана за да стане пухкав аа и настъргвам малко лимонова  коричка -вкъщи много го харесват
ето и втората ми торта -и тя си има кусурите но аз си знаех че няма да се справя както трябва
фигурката е играчка която облякох

лелее докато пиша и Пепи пуснала големи красоти - браво на тебе бе жена как успяваш да се справиш и с тортите и с децата -тортите са просто идеални със много хубави цветове -искам да те питам - на синята тортичка с цветенца този канап или както там се води-който е по борда откъде се снабдяваш с него -търсих но не намирам точно такова - а на тортата със забодените звездички -тези клечици какви са виждам че не са за шишчета -друг цвят са или бъркам

# 490
  • Бургас/Пз
Здравейте! Ще съм ви много благодарна ако ми дадете някакви рецепти за крем с кондензирано мляко, НО без да се вари предварително. Правила съм само крем Рафаело, но вкъщи кокоса не го долюбваме много  Sad

Шоко, ето тук съм пуснала две рецепти с кондензирано мляко http://antoaneta77.blogspot.com/2012/09/blog-post_23.html  и тук http://antoaneta77.blogspot.com/2012/09/blog-post_11.html те са почти еднакви, в една има само добавени плодове

# 491
По тортата с розичките всичко е рисувано.И на мен цвъчката с надписа,както enister много точно го определи, не ми хареса, но тябваше да има надпис и така пльоснах го отгоре.

Пепи,страхотни торти.Тази лилавата с цветята ми е фаворит както и тази с цветето от айсинг.

betina33,като гледам колко детайлна е тортата, сигурно  списъка с изискванията е бил като роман на Достоевски.Тортата обаче изглежда супер.

# 492
Добра вечер!
Енистер, черно-бялата торта е много интересна, много ми харесва!
Мечо Пух, честит рожден ден! Малко със закъснение, да си здрава и щастлива  bouquet ! Ммм, вкусна изглежда тортата  chef , освен, че е красива  Simple Smile !
Benomiti, много ми харесаха рисуваните розички и бебето!
Мери72, хубава торта Peace !
Пепи, страхотни фигури и торти! Заекът и вълкът от "Ну, погоди" са страхотни, връщат ме в детството. Всичките ти неща са много изпипани!
Извинете ме, не мога да изброя всички Blush , има много интересни торти!
Пък и не правя много торти, не искам да засегна някого, като не го спомена, или с некомпетентното си мнение Blush ....
Отново благодаря на всички за хубавите думи за нещата ми, уча се Blush   bouquet !
И понеже имам пълна забрана за правене на торти, ми остава да си правя фигурки Blush .
Ето един тантурест кон, който правих нощес, не можах да заспя... А не можах и да го снимам добичето повече Twisted Evil , че взе, че се катурна и се повреди след снимката Sad  Laughing .
Ето го, домашните отсякоха, че такъв дебелшък кон е или пони, или тежковоз Laughing .
(а мен ме 'фана яд, че не го преработих на бик овреме, с това набито тяло чуден бик щеше да стане Laughing )
Айде, стига съм дрънкала/мрънкала, ето го добичето в странна поза Crazy :

Хубава вечер на всички!

Пепи, забравих да попитам - розите на тортата за 80г. от карамел ли са? Страхотни са  bouquet !!!

Последна редакция: нд, 14 окт 2012, 21:19 от enze

# 493
Пепи, страхотни торти, особено юбилейната и тази с цветето от айсинг!  Hug
Бетина, върпеки неволите се е получила много сладурска торта! Не се ядосвай, когато работиш с хора винаги има такива ситуации, хората няма как да ги отсееш, просто трупаш опит. Дано ти е последната случка от подобен характер.  Praynig
merry-72 готина торта, но на мен пеперудите са ми малко дебелички  Simple Smile
Ани, много ми хареса дъгата  Embarassed
Marieta, дивата свиня ти се е получила страхотна!  bouquet
Марулка, много готина Темида!  bouquet
Lux, много интересна тортичка, вярвам че нарочно е с лимонов крем  Laughing черната дантелата истинска ли е?
Мечо пух, страхотни торти, само синият цвят на тортата с кученцето ми идва малко убит, а  птиците определено са ми фаворит!  bouquet

# 494
Привет тортени дами.Влизам за малко преди работа за да не ме забравите.Чета ви ама пустото време все не достига за да седна и да спомена всяла една от вас както трябва.прекрасни неща видях .
Меченце,аз ти честитих другаде но и тук на патерица  ЧРД!Красива и вкусна тортичка се е получило.
Пепи,страхотни торти си качила коя от коя по-хубави.Чудя се просто как успяваш и истински ти се възхищавам.Имам и въпросче към теб,тортите ти 2ки за колко парчета са и какви размери.До сега съм правила 1 а сега за 18 имам двоика и нещо нямам време да ровя и да се ориентирам.трябва да изкарам 25 парчета.
benomiti ,страхотни тортички.Тази със цветята има много готина цветова комбинация.
Бетинка,страхотни торти както винаги.Знаеш ли май само ние с теб сме си научили клиентите да имат милион изисквания.Ей сега за 18 очаквайте от мен още една такава претрупана със детайли торта.Снощи до никое време правих влакчета,тигър,Йори,звездички,кубчета и още куп щуротии .при тая малка торта пак ще е претрупана.
enze ,страхотен кон.На мен много ми харесва и хич не ми се вижда да е тежковоз,а хубав,гледан впрегатен кон.
Мацки нямам време за по вече,трябва да изчезвам.довечера ако не заспя рано рано ще се опитам да продължа.

Общи условия

Активация на акаунт