Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 125

• 109 914
  • 754
  •   1
Отговори
# 45
  • Бургас/Пз
Лично аз следя темата най редовно и съм чела за тоя спайдермен и няма нищо подобно. Моето мнение е да си направите нова тема и там да покажете големите си знания. Може ли толкова злоба и завист.[/color] ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
[/quote]
Мими ,айде сега вземи се върни в предната тема и прочети поста на Рендета и тогава се изказвай дали има или няма подобно нещо. Ако според теб този пост нейн не е заядлив и назидателен и с ужасни обръщения към всички, то не знам тогава кой.Ама наистина е хубаво да четеш, преди да говориш. А и да даваш ъкъл кой да се маха от темата и да си пише в друга , извинявай ама не си ти човекът.

Руми, душицо стига . То човек най като иска да помогне те му се качват на главата.
Копривке, аз не съм от най-старите тук, но като започнах да пиша в темата тук беше далеч по приятно и уютно. Ама на понякога стават и такива работи.
Иренадубай, сигурна съм че никой нямаше предвид теб , а точно размахания пръст на Рендета от предната тема. Ти напоследък е добре че се появяваш така че сега да не изчезнеш и ти.

Последна редакция: нд, 23 сеп 2012, 22:02 от ani_d

# 46
  • София
Понякога, след такава поредица от недоразумения, докато си преценя постинга и почти се отказвам да го пиша...
Има дни, в които просто хората са по-припряни, недоглеждат, но и не подминават. Тези дни, подобно на всички други, отминават. Дано не греша, но чета и пиша в тази тема почти от 5 години и е минало какво ли не. Има хора, които все още пишат от тогава, много нови станаха стари, много нови никога не станаха стари, а някои стари не пишат вече (не че станаха нови:))
Това е. Всеки прави това, което смята за най-добро за него. И повярвайте ми (ако искате, разбира се) - причината за това да направиш/не направиш нещо винаги си и е изцяло в теб самия. Външните фактори са такива, каквито решиш да ги видиш.
Хубава вечер на всички:)

# 47
Вече се извиних и съжлаявам, че съм влязла в темата ви. Тъпи въпроси не съм питала нито съм мрънкала нито съм се сърдила на някой. Благодаря на всички, които са им отговаряли и са се отнасяли с разбиране. Няма да влизам повече тука за да не гоня старите момичета.

# 48
  • ВАРНА морето сините вълни
охххх край нямат тези разправии
наистина е ужасно че много от най-опитните вече не пишат тук - мога спокойно да кажа че съм от старите-и аз отбягвам да поствам но и аз  имам нужда понякога от съвети и напътствия - (предполагам че и с други стари е така) и най-лошото е че не мога да ги получа и то защо -защото някой не му се чете и чака на готово и като не получи това което иска започва с обидите и квалификациите - не искам да обиждам новичките защото има много талантливи момичета ноо наистина мисля че е време да се отделят темите за начинаещи и за напреднали---  моля Ванчето да яхне метлата и да мислим варианти защото така не може да продължава

# 49
Мими мсм,на теб как ти звучи това.На мен лично ми звучи иронично ,от човек със мнооооооооооого опит.
Ако това е добрият тон от новите БЛАГОДАРЯ.
Със какво право искат помощ като не знаят как да се държат.
Сега виждам и писмото на Ангелова,дето си пуснала.
Не ти прави чест.Аз ако бях на нейно място щях да ти го напиша тук а не на лични,а тя пак е поискала да ти го каже лично а ти само го направи публично.
не виждам във думите и никаква обида а чиста и не оспорима истина.

Момичета,Ангелова,Свещичке,Валерия,Ванче,Бубе,Виолетке,Блу и всички които пропускам във яда си моля ви не им обръщайте внимание и се върнете пак във редиците.Как може точно ние да скланяме глава и да се предаваме.Та то без упоритост ,труд и взаимопомощ щяхме ли да стигнем дотук.Нека не позволяваме хубавата тема да отиде по дяволите.Все още има и такива хора които ценят помоща.

# 50
  • Бургас/Пз
Вече се извиних и съжлаявам, че съм влязла в темата ви. Тъпи въпроси не съм питала нито съм мрънкала нито съм се сърдила на някой. Благодаря на всички, които са им отговаряли и са се отнасяли с разбиране. Няма да влизам повече тука за да не гоня старите момичета.
Само няма нужда да се правиш на обидена. Ти беше тази , която си позволи използва епитети като "зла и завистлива" и то абсолютно без никакво право. Ей заради такова държание като твоето, такива като теб ще си останят вечните започнали и никога не продължили да пишат в темата. Все пак всички най напред сме били нови, но по наше желание трупаме години тук, за да отговаряме на следващите,които идват след нас. Ти обаче никога няма да имаш този шанс

# 51
Аз лично пдкрепям идеята да се направи тема за начинаещи и тема за напреднали.
Аман вече!!!
И Мими, не визирам конкретно теб. Ти имаш ли някаква представа изобщо колко се е натрупало?!?
Днес си ти, вчера беше Рендето, онзи ден някоя друга...Винаги има някоя. Премълчаваш в името на добрия тон веднъж, два пъти, спираш да пишеш, после пак започваш защото ти липсва темата и момичетата, после пак се появява някоя, която ти вдига кръвното, казваш и нещо, тя захапва, ти запалваш, всички дружно я насмитат, после всичко утихва за 2 дена. И после се завъртат нещата наново и така месеци, години...
Аман!!!

В случая ти за мен беше капката, която ми преля чашата. Сега е празна и започва да се пълни отначало!

# 52
  • Пловдив
Момичета, ако не спрете  ще се принудя да пиша на модератор.
Сори, че съм рязка, ама темата е за торти, покрития... фигурки...

# 53
Да Пепи, пиши. Има нужда!!!

# 54
  • Vaudreuil Canada
Интересно кой ще отговаря на въпросите на новите ако станат две темите  newsm78

А между другото ЛС затова са лични за да не циркулират публично.

# 55
Шеметке, то за това си има тортена библиотека. На нас кой ни е отговарял едно време? Като не знаят как да се държат и да попитат ще си отговарят сами!

# 56
Аз съм от "новите", но не се чувствам засегната, защото съвестта ми е чиста - не съм обидила никой, не съм се държала невъзпитано, търся и чета предварително и ако не намеря отговор тогава питам тук, не критикувам неща, които не разбирам. Разбирам раздразнението на "старите" в темата, но моля да приемете съвета ми - не обръщайте внимание на подобни постове като на Рендета, подминете ги и те сами ще спрат да се появяват. Това, което правите е велико, хората пари дават, за да учат занаят, а вие помагате с ценни съвети на добра воля. Поклон!

# 57
Аз лично спирам да отговарям публично,само на лични на когото преценя.

# 58
# 59
  • ВАРНА морето сините вълни
Шеметче това е въпрос на обсъждания -все ще се измисли  начин да се отговаря на въпросите им -примерно-така или иначе ще следим начинаещата тема и който има отговор по зададен  общ въпрос ще им отговори -ако имат въпрос към конкретен човет по повод негова торта ще питат примерно на лични
 в този ред на мисли когато през 2006 година ако не се лъжа е създадена темата кой е отговарял на въпросите -май са викали неволята -сегашните са привилегировани и имат тортена библиотека и галерия торти -и пак са недоволни
 еййй Копривче направо ми взе думите от устата
Вал - накара ме да се усмихна тортата ти ми напомни за моята първа торта - не разбрах това кой опит ти е но като начало е добре -сега трябва да бориш целулита -но всичко с времето си

Общи условия

Активация на акаунт