Магията на изтока - фенове на азиатски филми и сериали - 15

• 66 922
  • 730
  •   1
Отговори
# 135
Момичета, превода на "Ченге на подиума" е готов, остана да си дам почивка 1-2 дена и да го изгледам, за да "изчистя текста". Simple Smile
newsm44  smile3508 Mного си бърза Hug

newsm78 Незнаещата пита дали не може да се доукраси това изречение, пълен творчески подход,но все пак със същия смисъл Rolling Eyes

Lemy,здравей и от мен,ние  наистина обичаме да си бъбрим освен да слушаме музика.

# 136
Първи епизод на Jun to Ai с Шу Уатанабе и Мокомичи Хаями излезе. За съжаление само онлайн. Публикувам линк от dailymotion, тук в този профил може всеки ден да следите и за останалите епизодите, които ще се излъчват всеки ден. Ще се качват редовно.
За сваляне епизодите все още не се откриват, ако се появят ще кажа. Епизод първи го описах в темата на Шу, така че за тези, които много искат да го видят заедно с Моко и да разберат какво точно се случи, могат да прочетат и да изгледат след това епизода.

Jun to Ai (2012) Episode 1

# 137
Здравейте на всички. Simple Smile
Я аз, за да не изневерявам на себе си. Lemy, добре дошла! Както забелязваш и още доста хора са ти казали това, не можеш ли да кажеш едно "здравейте" на всички? Да споделиш какво те привлече към азиатския свят? Кой беше първият изгледан сериал? Виждам, че харесваш музиката им. За К-поп конкурса, знаехме 2 месеца преди да се осъществи - все пак всички тук сме стари кучета.  Mr. Green Моля те, дай ни разберем, че си мислещ човек, а не да се включваш само с някое съобщение: Кей поп в България; Ето ви още нещо.
Голяма критика, голямо нещо особено в частта с мислещия човек..... Grinning
Здравейте и от мен, минах набързо, за това не писах много. За сега интересът ми е към музиката, сериали не съм заглеждала още. Хубава седмица ви желая. Grinning

# 138
  • Пловдив
rossonera, благодаря за линкчето към Jun to Ai! Естествено не устоях на предоставената възможност и надзърнах моментално в първи епизод. Как да изтърва тази комбинация - Моко + Шу   Simple Smile.
Изгледах заедно с теб един многосериен сериал. Май ще се присъединя като зрител и за този. Със субтитри, без субтитри ще  гледам. Пък и 15 минути дневно нищо не са, все ще ги отделя.

Lemy, добре дошла и от мен!
Споделяй свободно каквото ти е на сърце. Впечатлила си се значи първо от музиката. Мисля си обаче, че няма да останеш само с нея  Simple Smile.

# 139
Голяма критика, голямо нещо особено в частта с мислещия човек..... Grinning

Без лоши мисли. Simple Smile Хехехех, ще ме опознаеш по нататък. Аз съм "каквото ми е в главата, това ми е на устата" (в случая, "на върха на пръстите"). Добре дошла още веднъж!

# 140
Lemy, добре дошла  Hug
Щом харесваш музиката-филмите и сериалите също ще ти допаднат,поне така си мисля.
Пробвай някой път и кажи какъв е резултата!  Wink

# 141
Ок, благодаря Grinning

# 142
Навлязохме в територията на Везните и много любимци, много нещо.

Вчера беше още един притежател на много сладки трапчинки - Джу Уон Sunglasses

Днес поредната рожденичка. Една любима на доста от нас дама - Ким Сун А Simple Smile

Edit: Като погледнах в Спирита се оказа, че днес имало още един рожденик. Един доста специален мъж и изключителен актьор, незабравимия Чумонг - Сонг Ил Гук

Последна редакция: пн, 01 окт 2012, 18:29 от 2в1

# 143
Мoля, dovede. Щом се радваш да го видиш и го оценяваш, за мен е удоволствие. Забеляза ли как се задави, докато се тъпчеше на масата? И когато с Моко ги даваха в кадрите един до друг. Тия двамата ще бъдат големи образи тук. Всеки ден можеш да си следиш за епизодите в профила, от който пуснах линка. Ще го гледаме всеки ден (без неделя).

Ето ти подарък едно японче от мен. Пеещо японче, което е и отличен млад актьор. От агенцията на Тайши е, само няколко месеца по-голям от него и мога да ти кажа, че тепърва ще се говори за него в Япония. Гледах го тези дни в две продукции, спечели овациите ми. Също като Тайши. Надушвам го отдалеч.

Такуми Китамура

# 144
Да се надяваме на повечко екранно присъствие от страна на братчетата за в бъдеще. А виждам и други познати имена в каста на Jun to Ai.

Да припомня, че днес започват и две нови корейски драми - Ohlala Couple и Horse Doctor.

# 145
  • Пловдив
Всичко видях Laughing. Нашето момче изобщо не се впечатли от речта на сестра си, само се сепна се за момент и продължи да си хапва невъзмутимо Laughing. Каката бори някаква кауза, кара се с бащата, на него тези викове му се отразиха, не друго, ами при преглъщането на храната - задави се момчето  Laughing. Ма то и батко му Моко един такъв безразличен го раздава. Той, че бащата властен е ясно, но братчетата изобщо пък да не застанат зад сестра си Thinking. Според мен това не е само от страх, ами са си хванали един тертип на живеене(спокойствие и силна храна) и изведнъж дошла сестричката и иска да им развали рахата, срама няма Laughing.
Ще следя сериалчето, стана ми интересно как ще се развие. Със сигурност ще включат двамата юнаци повече занапред, с тази упорита кака дето я имат... Ще ги размърда здраво ми се струва.

Мерси още веднъж за линкчето  Hug, ще търся сериите в този профил.

А, забравих, благодарско и за подаръчето. Знам те аз теб, разпознаваш отдалеч младите таланти. Прибавяме значи още един към списъка за следене Grinning.

Последна редакция: пн, 01 окт 2012, 17:20 от dovede

# 146
На мен този ми е любимец - Akanishi Jin:

# 147
Lemy, за съжаление твоят любимец, който съвсем скоро стана татко, няма кой знае колко много роли, в които да му се насладиш. Ако не си ги гледала, можеш да пробваш драмите му Anego, Gokusen 2, Yukan Club или пък филмът Bandage. Иначе сега се снима в американска продукция заедно с Киану Рийвс - 47 Ronin, който се очаква в кината догодина.

Аз се нагърбих с още един текущ - The Thousandth Man, но на него му остават още две серии. Тези сладурковци от Infinite много често взеха да се появяват по драмите и то се справят доста успешно с ролите си. Първо беше L(Myung Soo) в Shut Up Flower Boy Band, след това Hoya в Reply 1997, а сега Woo Hyun и Sung Gyu. Филмчето обаче е забавно и показва малко по-различен поглед върху легендата за Гумихо (деветоопашатата лисица от корейската митология). Тук Лисичката е обсебена от идеята, че ще яде черния дроб само на мъж, който я обича и доброволно се решава да й го даде hahaha. Остават обаче само три месеца до крайния срок от 1000 години и 1 мъж, който нашата героиня трябва да накара да се влюби в нея, за да успее да се превърне в човек. В противен случай тя просто ще изчезне.

Песничка от сериала Simple Smile.

Последна редакция: пн, 01 окт 2012, 21:34 от 2в1

# 148
  • София
2в1The Thousandth Man е много сладурски сериал.Много готини екземпляри има в него, някои от които и ти си показала. Но като казваш "нагърбих" имаш в предвид, че го превеждаш, или гледаш?Дали
Скрит текст:
Kim Eung Suk, тъй като обича  Гумихо, а знае, че е болен, няма да и  даде черния си дроб?Така тя ще  стане човек, но тъй като го обича, ще бъде нещастна Sad. Как ли ще го завършат сценаристите, искам щастлив край за главните. 

# 149
freedoms, гледам го само Mr. Green. Подхванах ги текущите наред Crazy. То като ми отпаднаха няколко, които "уж" щях да гледам и изпаднах в черна дупка.

Tasty Life изобщо не ме грабна, а главната беше голяма досада, така че изобщо не се и мъчих с него.

Saving Mrs. Go Bong Shil пък започна добре, но за съжаление свалянето му се оказа мисия невъзможна. Свалих първите 7-8 епизода, 1-2 от средата и 4-5 от края, но за останалите нямаше никакъв сийд. От това, което успях да изгледам не беше лошо, а и каста наистина си го бива. Общо взето беше драма за втория шанс в живота и за по-напредналото във възрастта поколение. Имаше уникални образи. И по този повод една от случките на които се смях с глас.
Kim Young Ok играе възрастна жена, която има магазинче и непрекъснато се заяжда с героя на Shin Chung Sik, който е бивш военен и се смята за сравнително добре обезпечен. Оказа се, че те двамата на младини са били влюбени един в друг, но тя е била обещана на друг. Решават една нощ да избягат и да се оженят тайно, но нещата не се получили. В последствие тя се омъжила за друг, а той в пристъп на любовна мъка и разочарование постъпил в армията. И сега след 40-50 години откриват, че всичко е станало заради малко недоразумение. Мястото, където той й казал, че ще я чака е някаква планина, но за нещастие имало мотел с подобно име и тя отишла там и чакала цяла нощ в една от стаите, докато той чакал в подножието на планината  hahaha. Всъщност разликата в имената е една буква, но произношението е еднакво. След като се разбраха обаче взеха, че се ожениха на старини Joy.
И нещо, което виждам за пръв път в съвременна корейска драма. Една от ролите се изпълнява от Choi Han Bit - човекът си е направил операция за смяна на пола и от момченце е станал момиченце. И в драмата образът беше същия (между другото беше дете на военния Crazy) и дори се влюби, но за съжаление обектът на любовта й(му) не можа да приеме ситуацията. Честно казано показаха всичко с доста толерантност и без излишни драми, макар че може и да съм изпуснала нещо в липсващите епизоди. Просто това ми беше крайното впечатление.

Golden Time и той не ме впечатли, а и като прочетох, че краят е по корейски "отворен" и се споменава нещо за втори сезон съвсем ме отказаха за момента. Може би някога във времето, но определено сега не съм настроена за такъв тип сериал.

Последна редакция: вт, 02 окт 2012, 00:03 от 2в1

Общи условия

Активация на акаунт