Магията на изтока - фенове на азиатски филми и сериали - 15

• 66 919
  • 730
  •   1
Отговори
# 120
  • BG
Добре rossonera, на теб ще разчитаме за новини около сериала Peace

# 121
  • MJF
Ако не се разпиша съвсем ще загубя нишката а вече съм с моя мишок. Попаднах на заглавие във вестник, че японска актриса ще живее в България  та го прочетох  Simple Smile.  Оказа се, че е съпруга на  футболист , който идва да играе у нас e известна японска актриса според журналиста та сега ще я проверя. Не запомних името й. Имаше снимки и споменати кино и тв заглавия но ... не помня.
Taisuke Akiyoshi е футболиста. Роса Мацуй  e актрисата.

Последна редакция: нд, 30 сеп 2012, 00:41 от 6o6ul4o

# 122
Шошулчо, Тайске Акийоши верно играе в Славия, но не той е съпруг на Роса Като, а Дайске Мацуй. Дайске виждам, че все още не е отбелязан в сайта на Славия (български сайт все пак - нещата стават бавно), но той дойде преди месец в отбора и играе за "белите". Венци Стефанов започна да си прави японски отбор на Овча Купел, но и с него снощи Литекс ги забърсаха с 5:0 в Ловеч.
Ето ти го Дайске Мацуй - тук

Ти си го видяла японеца в сайта на Славия - там е само един Тайске Акийоши и си се подвела. Но имай предвид, че сайтът им не е обновен и Дайске Мацуй просто не е добавен.

Роса Като (Rosa Kato) съм я гледала в не една или две продукции. Лично за мен много симпатична и харесвана актриса. На теб обаче не зная дали ти е попадала някъде. Прегледай й филмографията. Родена е в Неапол, баща й е италианец, майка и е от Япония, така че не се учудвай на европейският и вид и черти.

П.П. Виждам, че неграмотността в българските сайтове се шири навсякъде. Имената на Тaisuke и Daisuke се четат и изписват на български като Тайске и Дайске ("u" не се чете, въпреки че се изписва), но от къде ти толкова ум, в някой от Славия или българските медии, че да разберат как да ги изписват. Пълни неграмотници работят като спортни журналисти и редактори в България. Грешно е изписан Тайске и в сайта на Славия - като Тайсуке, а това не е правилно. И фамилията не е изписана дори правилно - Акийоши, а са го драснали като Акиоши.

Последна редакция: нд, 30 сеп 2012, 09:10 от rossonera

# 123
Роса Като и аз съм я гледала в няколко драми. Сигурна съм, че и Шоши я знае поне от Fuyu no Sakura, а предполагам и от Change.

Присъединявам се към гледащите текущо Arang and the Magistrate. Вчера го почнах и съм леко раздвоена в мнението си за него. Откъм актьорско присъствие и игра нямам забележки. Шин Мин А е абсолютна сладурана и по някакъв начин много ми напомня Лисичката от My Girlfriend is a Gumiho, с тази разлика, че тук и партньорът й ме кефи точно толкова, колкото и тя. Екс-годеникът пък ми е интересен да го видя в историческа роля, след тази в Ojakgyo Brothers. Приятелят-слуга и Шаманката също са изключително колоритни и внасят доста свежест. "Тримата глупаци" не остават по-назад, а и единият от актьорите винаги много успешно пресъздава образа на глуповат досадник. Нефритеният император няма да го коментирам newsm03.
Обаче това прекалено задълбаване с "майката-откачалка" ми идва в повече. Ясно ми е, че нейната история е ключова, но първо, че самата актриса ми е ужасно дразнеща с тези не особено успешни ботоксови устни и второ много от рано се изясниха някои неща на зрителя, докато в същото време остават скрити за героите. Другото е, че прекалено много време се губи в повторения на току-що казани реплики, разходки по полянките и битки между духовете. Признавам си, че тук мишока влиза в действие. Дано нататък нещата да се подобрят откъм сюжет.

# 124
2в1,аз пък го оставих.
Нищо не се случва,ама нищо.В началото бива,на моменти дори e интересно,но в последните епизоди(от тази седмица не съм ги гледала) - нула развитие. ooooh!Споменат нещо,което си предполагал и в останалите 55 минути гледаш как убиват Аранг,как се шляе с окървавени дрехи и как и шият нови +  споменатите спомени и размотаване в горичката,пазара и магистратурата. Голяма част от филма минава в ползване на мишшата Crossing Arms 12 епизода и нищо съществено.

# 125
  • BG
A пък аз колко съм завеяна да ви кажа, онзи ден като ми препоръча 2в1 да гледам Reply to 1997 и аз си викам- тегля го,  дръпнах го аз от замундата ,ама к'во съм гледала не знам той качена само до 8еп. И снощи си викам сега вече може да го почна ( а иначе не се захващам с незавършени с превод сериали) и чак тогава се усетих, че не е целия JoyНищо де, ще изчакам. Напоследък нямам никакво свободно  време за гледане и това много ме изнервя #Cussing out Но си харесах Ma boy, че е само 3 серии и днес смятам да му видя сметката.

# 126
Страхотно изпълнение на Jo Jung Suk (благодарение на Спийди от Спирита thumbsup)

">#![/video]

Песента е на Yoonband - Peppermint candy.

Последна редакция: нд, 30 сеп 2012, 14:16 от 2в1

# 127
BIGBANG - Top Of The World

# 128
Кей поп в България

http://bnt.bg/bg/news/view/83338/null

BIGBANG - Top Of The World

Последна редакция: нд, 30 сеп 2012, 18:15 от Lemy

# 129
  • София
Добре дошла на Lemy и от мен  bouquet Hug! Радвам се, че нашите редици се увеличиха с още един почитател на азиатското newsm10. Много ми хареса песента на BIGBANG, която си постнала Simple Smile.

От вчера съм на Reply 1997 - много готино, свежо и забавно сериалче и с големия сладур Seo In Guk в главната мъжка роля.Хареса ми, че историята показа както фенските страсти, особено на момичетата, така и проследи техния живот, мечти , любов, реализация. Тя беше много бойна мацка, през цялото време ми напомняше на Lee Hong Ki, даже на моменти си мислех дали тя не е по-малката му сестра, но не намерих такава информация. Интересно е заснет филма - действието се развива паралелно - среща на випуска 1997 и живота на шестимата приятели.

# 130
  • DE
Ауу, нов фен на бенгите ли надушвам Heart Eyes, на мен само ми трябва някой да спомене името им и съм там  Mr. Green Добре дошла и от мен. Определено на живо са по впечатляващи

И в Япония слушат балканска музика Shocked

Последна редакция: нд, 30 сеп 2012, 20:58 от дането

# 131
  • MJF
Lemy, привет.
Инфото за Rosa Kato го четох във вестник на път и снощи заради часова разлики будувах та се сетих да проверя след  като ви изчетох. Объркването в българските източници и аз го усетих и се ядосах за неяснотата, припомняйки си за енти път защо не ги чета и се отказах. Но постфактум се сетих че прочетох във вестника, че е участвала в  филм Токио Тауър, а такъв съм гледала, то нали има и сериали и филми с това име  Simple Smile. Та така намерих името  ooooh!. Мда, гледала съм я тази дама.

Аз будувайки изгледах преведените тазседмични епизоди на  Innocent Man.

# 132
Ето ви още нещо Simple Smile

# 133
  • София
PSY вече е на първо място в топ 100 на Великобритания! Браво на него, света пее, танцува и се забавлява в ритъма на неговата Kangnam style! Joy

И още една пародия на песента, то има толкова много де!

Снощи докато не приключа Repy 1997 ,не си легнах ooooh!. Загадката относно кой е съпругът на Ши Уон  до последно ме държа в напрежение. И разбира се, краят много ми хареса. Но...горките корейски мъже, бая си ги тероризират жените Joy bash.
Свалила съм си  Dr. Champ, някой да изкаже мнение?

# 134
Здравейте на всички. Simple Smile
Я аз, за да не изневерявам на себе си. Lemy, добре дошла! Както забелязваш и още доста хора са ти казали това, не можеш ли да кажеш едно "здравейте" на всички? Да споделиш какво те привлече към азиатския свят? Кой беше първият изгледан сериал? Виждам, че харесваш музиката им. За К-поп конкурса, знаехме 2 месеца преди да се осъществи - все пак всички тук сме стари кучета.  Mr. Green Моля те, дай ни разберем, че си мислещ човек, а не да се включваш само с някое съобщение: Кей поп в България; Ето ви още нещо.
Момичета, превода на "Ченге на подиума" е готов, остана да си дам почивка 1-2 дена и да го изгледам, за да "изчистя текста". Simple Smile Само една реплика все още я мисля и не мисля, че ми се получи добре. Ще помогнете ли за варианти? Репликата е: Cuff the hands that this rascal swore with before you let him in. - по принцип превода на английски е много лош. Тук става въпрос, че нашият човек отива да разпитва един заподозрян в стаята за разпит. Точно преди това шефа му се е скарал да не бие заподозрените. И преди да отиде на разпит, тази реплика я казва шефа му. Ще ми дадете ли варианти? Нарочно не пиша моя превод, за да не се подвеждате.

Общи условия

Активация на акаунт