Магията на изтока - фенове на азиатски филми и сериали - 15

• 66 898
  • 730
  •   1
Отговори
# 105
romanti4ka, петък е денят, в който му отпускаме края със спаменето, най-вече със снимки на впечатляващи екземпляри  tooth не, че другите дни не го правим, ама в петък поне е официално Joy.

freedoms, мерси за коментара на One fine day. Забелязала съм, че с теб сме от по-всеядните и щом ти е харесал има вероятност и при мен да се получи така Hug.

Seo In Gook си е сладур, а и се оказва добър актьор. Нищо, че до излизането на драмата е бил по-известен като победител в Superstar K.

Скрит текст:

Гледащите текущо Five fingers и May Queen какво ще кажат. Как се развиват? Гледам, че преводите им вървят бързо, което значи че има интерес.

# 106
romanti4ka,случва се това, че петък се глезим Flutter със снимки на всичко живо от Азия.Не, че не го правим и през останалите дни, но петъчните спойлери са по-големи,по-горещи  и се радваме, че последния работен ден.

Crossing Arms2в1 ме изпревари. Hug

Нима някой спами.Него е срам. pletka

# 107
  • София
2в1, аз ги следя и двата сериала и ми харесват - има драма, има интриги, има тайни от миналото, има и хубави актьори.Превода на руски върви сравнително бързо, особено May Queen.

Seo In Gook има и много хубав глас.Предлагам ви негово изпълнение на песента на Рейн Love song newsm10.

# 108
 searchШош,кучo е самоед малко,голямо Heart Eyes и е пухкава топка за гушкане.

Разбрах какво не е наред Park-чо  Crossing Armsне е в работно облекло.

# 109
Наминавам само да постна снимка на най-красивия Нефритен Император - Yoo Seung Ho.

# 110
Виждам , че има фенки, поздрав Grinning

JIN - KAT-TUN love juice

Последна редакция: пт, 28 сеп 2012, 21:43 от Lemy

# 111
Явно ще се подготвям за корейски сериал. Виждам, че е обявен за 2013 г., живот и здраве ще гледам, имам време да се подготвя психически. Корейците правят версия на японската дорама, която съм сигурна, че ще оплескат (те са просто родени майстори в това - да съсипват), но заради Jo In Sung гледам каквото й да е. Така е добре за мен - един-два най-много корейски сериала на година и ми е мирна главата.
2в1, дръж ме в течение на новините около Yoon Shi Yoon, Kim Nam Gil, Jo In Sung и Kim Ki Bum, защото на мен ми е извън силите и възможностите след като чета японските новини всеки ден, да обърна внимание и на корейските свързани с тези актьори.

Гледах откъси от снимките на Priceless по японската телевизия. Кимура до толкова ще я закъса, че ще спи на улицата, "завит" с картони.

Снимка от мен на новият император на Индия и отивам да гледам Казума Сано.

# 112
rossonera, Kim Nam Gil е избрал да се завърне първо на големия екран и е започнал снимките на филм - Backwards Running Man. Да си кажа честно партньорката му никак не ми се нрави. Тя е една от тези, които така и не можах да харесам.

Обаче малко ще те опровергая този път. Последната година изгледах две корейски заглавия римейк на японски драми и корейците се справиха добре. Едното е To The Beautiful You/Hanazakari no Kimitachi e, а другото е Love Again/Dosokai.

Сега не знам как ще е, а и не съм гледала японското заглавие по което ще е този римейк с Jo In Sung, за да мога  да правя сравнения, но... Гледала съм всичките заглавия на режисьора и всичките са ми харесвали. Сценаристката ми е позната с поне две от заглавията си и на двете е работила с този същия режисьор. Което не е гаранция, че и този път няма да ме разочароват, но като чета резюмето на японската версия си мисля, че сценаристката има опит в такива драми и ще се справи. Въпреки, че съм 99% сигурна, че няма да има хубав край.

Lemy, новоизлюпеният татко Джин си има почитателки тук Wink. А ти добре дошла в темата ни Simple Smile.

# 113
Здравейте.  Hug Днес четох,че Mike He ще участва в нов сериал- Bad boy.Не намерих никакво инфо из нета.Вие знаете ли нещо повече?  newsm78

# 114
Здравейте.  Hug Днес четох,че Mike He ще участва в нов сериал- Bad boy.Не намерих никакво инфо из нета.Вие знаете ли нещо повече?  newsm78
За сериал не знам, но тъкмо качиха новия му филм "Bad girls", където ще си партнира с голямата ми "любимка" Ella Chen Peace

Някъде мернах заглавието "Glass mask"  някой следи ли го?

# 115
За сериал не знам, но тъкмо качиха новия му филм "Bad girls", където ще си партнира с голямата ми "любимка" Ella Chen Peace

Някъде мернах заглавието "Glass mask"  някой следи ли го?

Офф пак съм назад и неправилно ви обърках.Не стига,че мислех че е сериал,ами и промених заглавието  Embarassed Извинявайте!Благодаря за линка

# 116
Елеасара, Glass mask е 100+ серийна "daily drama", както ги наричат. Излъчва се през седмицата в ранните часове. Не съм засичала да я превеждат, но те по принцип, за тези драми рядко някой се хваща да прави превод. В soompi правят кратки рекапси на сериите.

Хайде една момичешка група. Стига все момченца сме показвали Laughing.

Edit: Оказва се, че съм дала малко дезинформация. Glass mask се превежда от Смърфовете, но като "private project", т.е. само определени хора като преводачи, редактори и дарители могат да свалят.

Edit 2: Тази вечер са излъчени два епизода на Five Fingers, а утре няма да има заради празничната програма на телевизията.

Последна редакция: сб, 29 сеп 2012, 19:41 от 2в1

# 117
Аригато, другарче-самурайче, за инфото свързано с Kim Nam Gil!

Поздрав от мен с една великолепна японска песен, която днес много ме развълнува, гледайки финалния епизод на Umechan Sensei (2012). За подробности около песента и нейната история в темата на Шухей Номура написах повече.
Само утре съм без Шу на екран и от понеделник всеки ден (без неделя) до 30 март. Ще му се нагледам, сърце не трае вече да го видя това диване. Любимото ми диване.

Kyu Sakamoto - Ue o Muite Arukou (Sukiyaki Song) 1961

Тези трапчинки ще ме довършат...

# 118
  • BG
rossonera, ти хубаво ще се радваш на Щу, ами ние Sad

# 119
нощен_гост, когато качат епизодите ви обещах, че ще пусна линкове. Сериалът все още не е стартирал, написах, че датата е 1 октомври. Рано е. Щом съм казала - ще го направя. Винаги ви давам точната информация. Китайците вече направиха страница в техните сайтове - сериалът ще се качва веднага. Сега друг е въпроса дали и кой ще го превежда, макар че четох желание има.

Ето го Шу на снимки от днес. Това е героят му - Цуйоши Кано. Той ще е изтърсака в семейство Кано, на мама глезльото, така като го гледам - идеално е влязъл в образ. Почива си стабилно. Ще има смях с него и Моко. Батко му може да му хвърля някоя друга тупалка.

Последна редакция: сб, 29 сеп 2012, 22:57 от rossonera

Общи условия

Активация на акаунт