Магията на изтока - фенове на азиатски филми и сериали - 15

• 66 883
  • 730
  •   1
Отговори
# 90
Tuon и 2в1, много ви благодаря! Златни сте! Ще дръпна 3 серии от японската версия и ако не ми хареса..., ще премина на нещо друго. Лек ден!   bouquet

# 91
нощен гост, защо не пробваш Reply to 1997. Не е лошо сериалчето, забавно е и е без разни трагедии.
Rich Man Poor Woman е преведен изцяло на английски, а на бг още малко му остава.

# 92
  • BG
нощен гост, защо не пробваш Reply to 1997. Не е лошо сериалчето, забавно е и е без разни трагедии.
Rich Man Poor Woman е преведен изцяло на английски, а на бг още малко му остава.
Абе мислих си за него и ще взема наистина да му тегля един поглед Peace щом и ти го препоръчваш, благодаря ти 2в1, че се отзова на моя отчаян вопъл Mr. Green

# 93
 newsm44 Доживях да видя к-поп клип по бг телевизия hahaha. PSY и неговия Кангнам стайл най-после превзе и нашият ефир и то обозначен като VIP Track hahaha.

Edit:
Tuon, поздрав за теб Hug.

Последна редакция: чт, 27 сеп 2012, 21:44 от 2в1

# 94
2в1 Нормално  е да е ВИП, след като е номер 1 в youtube, навсякъде се говори за него и цял свят учи прословутия танц. За жалост ще си останем само с Гангнам стайл.

Аз вчера изоставих  тези сладури за да гледам Go show с Big Bang. Съвсем случайно се натъкнах на тях докато рових в youtube. Беше изключително забавно. Голямата изненада за мен беше ТОП, бях останала в впечатление, че е сериозен, а се оказа обратното. С него се забавлявах най-много, момчето е роден комик, а как му се радваше водещата...  Много ме впечатли и суши танцът на Теянг. 
Линк за тези които искат да го гледат, с англ. субтитри е - http://www.youtube.com/watch?v=pltYFCJErKU&feature=BFa&l … L4CB58E906C90BADE

Последна редакция: пт, 28 сеп 2012, 07:37 от karamelia

# 95
Hug
Ах,Park!Aх,сладък кучо!Aх, как искам и двамата да ги гънчам.
Може ли някой да ме светне белия пухчо каква е порода Praynig.Знам, че има кучкари в темата. Grinning

Песента е приятна.

# 96
  • MJF
 Laughing Мъжките муцуни не ги разпознавам но дамската от воле я познах на   Bigbang on Go Show, тя ми е от симпатичните кор.актриси.
Аз от групата на кучкарите,  но не знам този малък пухчо какъв е  Thinking.
Гангнам стайл я чух в българския радиоефир преди 3-4 седмици.

# 97
  • Bilbao España
Привет на всички  Hug!2в1 новата тема е страхотна както винаги  Wink Извинете ме за изчезването,но всичко при мене е нагоре с краката  Mr. Green въпреки всичко успях да изгледам 49 Days,Take Care of the Young Lady,Take Care of the Young Lady и Paradise Ranch.49 Days влезе направо в моят топ 10 докато останалите са в графа стават за губене на време  Laughing В момента се наслаждавам на Бини в Worlds Within  Heart Eyes Лек и успешен ден на всички  Hug
Поздравче с един мой любимец изпълняващ кавър на FT Island

">#![/video]

# 98
Малко новинки.

Joo Won току-що приключи с нелеката роля в "Bridal Mask" и вече е подписал участие в нова драма. Този път това ще е романтичната комедия Secret Agent War базирана на популярния филм Level 7 Civil Servant, при нас известен под името My Girlfriend is an Agent с участието на Ким Ха Нъл и Канг Джи Хуан. Премиерата е предвидена за Януари 2013.

rossonera да се готви за корейска драма Mr. Green. Един от любимците й Jo In Sung е потвърдил участието си в драмата Wind Blows in Winter като негова партньорка ще бъде изключително красивата и талантлива Song Hye Kyo. Сериалът ще е римейк на японския Ai Nante Irane Yo, Natsu, който има и своето филмово интерпретиране от корейците - Love Me Not.

Отново се очертава доста интересно начало на новата година  откъм заглавия и звездни участия. Kwon Sang Woo и Soo Ae в Queen of Ambition, Jang Hyuk и Lee Da Hae в IRIS 2, Park Si Hoo и Moon Geun Young в Cheongdamdong Alice, а сега и това завръщане на Jo In Sung и Song Hye Kyo на малкия екран  thumbsup.

За ТОП отдавна се говори, че изобщо не е този сдържан, сериозен и дистанциран образ, каквото впечатление създава като част от Big Bang. Всъщност момчето било много забавно и обичало да се шегува и това се вижда в участията им по разни шоу програми, където малко от малко се оттърсват от образа си на звезди и показват донякъде истинската си същност.

Edit: Този уикенд в Корея празнуват един от най-големите си празници Chuseok. Така че тези, които гледат текущо да имат в предвид, че качването на драмите може и да се позабави.

Последна редакция: пт, 28 сеп 2012, 11:47 от 2в1

# 99
  • BG
Привет и от мен.2в1, мерси за новостите, Song Hye Kyo май отдавна не е участвала в драми или поне аз не съм засичала името и, ще бъде интересно да я видим отново, много красива жена е, пък и талантлива. Аз нямам какво ново да кажа, изтеглила съм Reply to 1997,дано през почивните дни да ми остане време да го почна. И да не е само така празни приказки поста ми ви пускам Runner, новата песен от първия японски албум на Show Luo( вижте колко съм добра, няма да ви мъча с мандарин Wink) Тъй че слушайте смело,  който иска  де Laughing

# 100
Здравейте  Hug имам питанка.От доста време се чудя дали да почна един сериал : Vampire Prosecutor. Откакто го гледах в Can love become money Yun Jung Hoon ми е слабост,но се колебая заради  криминалната нишка в сериала.Ако можете,който го е гледал да каже някоя друга дума за него  Simple Smile

# 101
romanti4ka, Vampire Prosecutor е нещо като "От местопрестъплението", само че прокурорът, който разследва случаите е вампир и малко по-специалните му способности му помагат да разрешава случаите. Няма ужасии или нещо подобно, не повече отколкото в криминален сериал. В момента тече втори сезон, тъй като първия се оказа неочаквано голям хит.

А вампирчето Yun Jung Hoon си ми е слабост и на мен Wink, Tuon ще го потвърди ppp Laughing.

първи сезон                                                              втори сезон

както и колегите му Grinning

# 102
Потвърждавам Twisted Evil

Скрит текст:
Heart Eyes

Taка  Whistlingвсе пак си е петък и ... Whistling

# 103
2 в 1 и на мен си ми е слабост той и затова се колебая.Не съм по тия криминални неща,по принцип не ми допадат много,нооо заради него ще се прежаля.Почвам го(сериала де  Laughing ) и после ще кажа мнението си. Wink

Tuon , извинявай за въпроса,може и да сте обсъждали в темата,но какво като е петък,какво се случва ? Simple Smile

# 104
  • София
romanti4ka, смело го започвай, много е готин и  интересен, а четиримата разследващи са големи сладури.Сега си свалих трите преведени серии от втория сезон, и на мен Yun Jung Hoon
си ми е слабост.

Аз изгледах One fine day и мога да каже, че на мен лично ми хареса.
Скрит текст:
Не знам дали в действителността може да съществува такава голяма любов. И тук Nam Goog Min, въпреки, че героя му беше мил, красив, интелигентен и грижовен, пак беше губещия и Тя избра да обича доведения си брат, въпреки всички обстоятелства, които направиха любовта им невъзможна и хората около тях - нещастни Sad.Аз лично не оправдавам такава любов.

И един сладур,  когото сега ще гледам в Reply 1997

Скрит текст:

Lee Hyun,  който октомври влиза в казармата. Sad

Последна редакция: пт, 28 сеп 2012, 16:43 от freedoms

Общи условия

Активация на акаунт