Магията на изтока - фенове на азиатски филми и сериали - 15

• 66 879
  • 730
  •   1
Отговори
# 75

Като става въпрос за Бини как бързо се появявате hahaha. I_N Hug.
2в1,заслугата за Бини-прехласването е изцяло твоя HugИ Шоши удари едно рамо в подходящия момент HugСпомням си всичко аз,милея за дните,когато висях пред монитора почти целодневно и изучавах Бини Blush Е как да пропусна рожденият му ден-няма начин Mr. GreenПък и нали сме наборчета-"записах си го в мозъка" (както би казала 5 годишната ми дъщеря) Laughing
Момичета,трябва да ви кажа,че много ми допада начина на уплътняване на вечерите ви PeaceИ аз планирам това да ми се случи след около  20-30 годин обаче Cry Дали темичката ни ще остика до тогава Laughing

# 76
Дали темичката ни ще остика до тогава Laughing
hahaha
Да бъдем реалисти.Всичко зависи от изчисленията на маите.

# 77
Дали темичката ни ще остика до тогава Laughing
hahaha
Да бъдем реалисти.Всичко зависи от изчисленията на маите.
Joy Joy Joy
Сори за спама,ама не сдържах hahaha

# 78
  • MJF
Хм, моя милост тези дни е все по машини без мишок и гледането определено не спори  Thinking. Мда. А киноиндустрията не спи и все нови/ още  заглавия трупам за гледане. В добавка и анимацията ме чака  Thinking Crazy Другата седмица ще съм с мишока ми  Simple Smile и tv.
Прегледах  Haeundae Lovers до края. Чакам преводите на последните 2 епизода. Ако не друго си заслужава заради актьорите и пародията от първата половина. резюме след края.
Drunk да сме живи и здрави , караме по летоброене на темата  Laughing, напредваме на всеки месец-два. Hug
   Thinking их пак ше хвърля око как са шапките с герданите  Laughing  щом любимец се е "наврял"  в тях 2в1Horse Doctor погледнах кои са другите участници.
 Laughing Добре все пак че последния филм на наш Бини го изгледахме преди той да излезе от казарма.

Последна редакция: ср, 26 сеп 2012, 19:55 от 6o6ul4o

# 79
Дишам ви във вратовете с Haeundae Lovers  afwitch. Утре съм ви настигнала smile3530.

А за летоброенето не се притеснявайте dontknow. Има-няма след два месеца ще видим дали сметките на маите са верни  Joy.

# 80
I_N, аз ли да те уча как се прави антиспам.
2в1, не чети Flutter
Скрит текст:
спамиш в рамките на нормалалното (да не те подгони шефа ) и снимка на кореец,японец,Тик ...

В краен случай ще стискаме палци да се прероди Дам Дук и да спаси света, че искам да си дочета "Колелото на времето" и да видя дали Ранд ще спаси  Thinking хммм света Mr. Green

# 81
  • София
One fine day - напредвам бързо, защото противно на повечето мнения, на мен сериала ми харесва и историята ми е интересна.А и актьорите. И тук има лошо и добро момиче. В ролята на добричката е една голяма моя любимка - Sung yu Ri.  Забравих да кажа, че част от действието се развива в един огромен аквариум, много красив, където Nam Goong MinHug. е директор, a Sung Yu Ri -  грижеща се за обитателите на аквариума. Клипче и песен от сериала.

2в1, а харесва ли ти Haeundae Lovers? На мен си ми хареса, имаше 2-3 серии малко по-сериозни, като цяло сериала ме забавляваше Joy

Последна редакция: ср, 26 сеп 2012, 21:53 от freedoms

# 82
Получих просветление - бодхимандала. Също като Буда и Мицу в град Бодх Гая, но без да се налага да посещавам града. Четвърта серия на сериала с Коджи Сето изгледах сега и тя много ми хареса. Докато първите три серии ме приспиваха, то излъчената вчера четвърта ми хареса. На кака какиния, известен и като "на мама сладкия", както го нарича Началството, ме накара днес да се усмихна с героя му. Ех, аз да не го скастря веднъж, а той веднага ме опроверга.
Цуни-гуни то е ясно, че няма да има, тя може да му е майка, но историята стана много интересна, а Коджи показва развитие в героя си.

Тайске ще е редом до Кимура във всеки епизод на Priceless, защото героят му ще е негов приятел и колега, млад стажант, който се възхищава от своя сенпай. Ето това се искаше. Кимура и Тайске заедно на екран.

Това е за днес от мен. Рапорт даден.

# 83
  • MJF
 Thinking Aз ли съм разсеяна или не сте резюмирали скоро Beautiful Rain. Виждам че е готов 11/и епизод.

# 84
Здравейте!
Препоръчаха ми японския сериал Jin, но засега намерих само корейската версия Time Slip Dr. Jin. Дали сте го гледали?

# 85
alys,"Jin" го има в asiatorrents и в rutracker,но не съм гледала нито японската,нито корейската версия,но имаше мацки,които гледаха д-р Джи в тоз му вид

Heart Eyes

# 86
  • DE
Добро утро Дами. Изпихте ли си кафето вече? За хубав и весел ден ви пускам нещо което може да се види много рядко. Съкровищата от FT ISLAND пеят и танцуват Grinning

Благородно завиждам на японската публика. Всички прекрасни концерти които съм гледала са в Япония Sad

# 87
alys, японската версия не съм я гледала, но изгледах корейската. Да си кажа честно не бях особено очарована, въпреки наличието на мои любими актьори и актриси. Прекалено много "натуралистична" медицина смесена с политика и то в Чосонската ера някак си не ми се връзваха в общата картинка. Ако нямаш нищо друго за гледане, можеш да се прежалиш, но не очаквай кой знае какво. А пък и не се знае, на теб може и да ти хареса, ако си падаш по такива сюжети.

Шоши, подхващай Beautiful Rain без да се замисляш. Типичната японска human drama с позитивизма, с простичките взаимоотношения, с човещината и без излишен трагичен драматизъм. Малката госпожичка и баща й бяха уникални. Любовта и привързаността между тях беше толкова истинска и неподправена, че не те оставят безразличен. А разбирането, което показаха околните към ситуацията беше нещо, което ми се струва невъзможно при нас в днешно време. Да не говорим за малкия сладкиш, дето ръсеше едни умнотии... Joy.

Съкровищата от FT Island, както и колегите им от CN Blue винаги ми се струва, че са доста нервни и притеснени, когато не са с инструментите си. Едно, че не са по танците, ами и се чудят какво да правят с крайниците си Joy. Но пак са много сладки, дори и когато трябва да се правят на маймунки заради феновете си Peace.

# 88
  • MJF
Мда,  ще го започна , макар че по принуда на малки порции, а тези заглавия обичам да ги "гълтам" на големи порции. Много симпатично сладкишче.

С  Coffee добър фитнес с FT Island   261uu  Simple Smile
Наш Мицу, като го гледам на снимката e мноooго доволен. Остава му да се топне и в океана. Завиждам му.
Снощи погледнах  Innocent Man  5. Заплетено върви историята и сравнително на бърз ход за сега.

Последна редакция: чт, 27 сеп 2012, 10:17 от 6o6ul4o

# 89
  • BG
На мен пък P.S. man много трудно ми върви, лигав ми е един такъв, даже и Blue Lan не може да ме амбицира да продължа след първи епизод. И Джентълмените зарязах, въобще съм в едно голямо  НЕ ЗНАМ  какво да гледам. Вероятно ще потърся нещо японско, ако са превели всичко серии на Рич мен... е време да обърна внимание и на Огури.

Общи условия

Активация на акаунт