Магията на изтока - фенове на азиатски филми и сериали - 15

• 66 873
  • 730
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Това е от сайта, който даде  2в1тук. И за мен според историята си е човешка драма.

# 61
Да знаеш, че този, който е писал статията е бил на няколко бири. Laughing Шега, но едва ли човек, който е изгубил работата, дома си и дори мобилния телефон - ще му е много до смях. При японците пише - драма и аз им вярвам. TokyoHive правят гафове.

Ще гледаме, може пък и да стане от драма в комедия или с други думи - трагикомедия. Те и японците не са застраховани от провали, нищо че Кимура ще участва. Той японския народ ще гледа, него не го интересува толкова историята - колкото самия Кимура. Като гледам режисьор ще е човекът направил и онази меко казано странна дорама с Такаши Соримачи - Great Teacher Onizuka от 1998 г., така че да не очакваме много. Поне аз.

# 62
  • MJF
Провокирана от скорошните четива, бавно и славно изгледах The Great Happiness Space: Tale of an Osaka Love Thief.  Впечатлението ми съвпада с това на споделилия ревю в сайта. Филмът е документален все пак.

Хм, тогава да видим кой е knit на Priceless но не виждам  Thinking тук.

# 63
2 в 1, благодаря за новата тема   bouquet

Изтеглих си първи епизод на Rascal sons.Знаете ли освен в смърфовете дали някъде другаде ще се превежда или още е рано да чакам  Rolling Eyes

2 в 1, беше ми писала за още един многосериен сериал,който вече е започнал,но в момента не мога да се сетя за името му.Ако се сещаш-помогни Wink

# 64
romanti4ka, предполагам че питаш за My Daughter Seo Young. Не съм го поглеждала, но за сега отзивите и мненията по форумите са добри.

Иначе от този вид, съботно-неделни семейни драми, следващата седмица ще почва My Love, Madame Butterfly. Няма много информация за него. Бивша топ-актриса, която явно заради някакви скандали се сдобива с доста анти-фенове, се мести да живее при семейството на мъжа си.

В понеделник започва и още една многосерийна драма, но с исторически привкус - Horse Doctor. Шоши, драмата не е от твоите, но пък ще участва един наш любимец - Lee Sang-Woo.

Също в понеделник започва и ето това - Ohlala Couple Joy

Тези, които са се затъжили за Ji Sung ще могат скоро да го гледат в историческия The Great Seer.

Park Yoochun е потвърдил участие в мелодрамата I Miss You, която ще се излъчва от края на октомври. Мъж и жена се влюбват като деца, но се разделят и се срещат отново след години, като всеки от тях пази спомена за тази първа любов. Малкото Слънце и една от Луничките ще се съберат отново на екран след The Moon Embracing The Sun, за да изиграят детските характери.

П.П. Субтитри за Rascal sons, освен на смърфовете, май няма други за сега. Същото е и с My Daughter Seo Young.

# 65
2 в 1,да за него питах  Hug
Благодаря,че ми посочи и други заглавия-ще се ослушвам и оглеждам  Wink

# 66
romanti4ka, теб след малко повече от месец ще те зарадваме с още нещо. Този хубавец, дето се усмихва от подписа ти, ще го гледаш в The King of Dramas Wink. Сериалът ще се излъчва на мястото на Faith.

# 67
romanti4ka, теб след малко повече от месец ще те зарадваме с още нещо. Този хубавец, дето се усмихва от подписа ти, ще го гледаш в The King of Dramas Wink. Сериалът ще се излъчва на мястото на Faith.

Ето това вече се казва новина Simple Smile
Май няма да играе главната роля обаче Rolling Eyes Ще си чакам търпеливо да започне  smile3521

# 68
  • София
Много се радвам, че Park Yoochun ще го гледаме скоро в нова драма, момчето става все по-добро Embarassed
2в1, romanti4ka , не знам как смогвате да се справите с тези многосерини драми, при мен не се получава, може би защото текущите при мен са наистина много.Не ми остава много време за други. Сега съм започнала One Fine Day. Коментарите за него не са от най-хубавите, но аз не се влияя от тях. Започнах го , тъй като сега съм на вълна Nam Gong Min и трябва да изгледам всичко, което е възможно, с него. Пък и играе тоя голям чаровник Gong Yoo. Първите три серии ми бяха интересни, не знам как ще е нататък.

Снощи приключи Haeundae Lovers със щастлив край LaughingЛошия накрая се оказа добър и любовта възтържествува!

Две хубави деца  Embarassed - Сето Коджи и Накамура Юичи!

# 69
И аз винаги ви се възхищавам как смогвате на сериалите,че текущи/излъчени и резюмета и коментари пишете Hug

Сега направих проста сметка и се оказа,че съм изгледала цели 11 сериала Shocked,а в тях влизат Game of Thrones + едно руско и полско с по 12 епзода.Два зарязани в нищото и един с изгледани 2 епизода да чака по-добри(студени) времена.
В сметката не слагам "много" минутния U-Turn с Джи Laughing

# 70
freedoms, ще чакам отзивите ти за One Fine Day. Много пъти съм го заглеждала, но така и не се наканих да го гледам именно заради не особено ласкавите коментари.

Многосерийните драми ги гледам точно, защото нямам текущи. Те, така да се каже, ми запълват времето между новите, които излизат. Като сметнеш един текущ от 16-20 серии се "влачи" 2-3 месеца, а като се съберат накуп всички серии може да се изгледа за седмица. Като събера всичките заглавия запълвам месец и ми остават 1-2 месеца свободни до следващата партида. Тук идва мястото на многосерийните, които понякога се гледат и по-набързо, с мишока, по метода на Шоши  Laughing.
Друг е въпросът, че аз имам повечко свободно време, тъй като децата вече не са около мен и единственото "бебе", за което трябва да се грижа е любимият образ Mr. Green. Така че вечерите ми са напълно на мое разположение Joy.

# 71
  • BG
Не съм преглеждала темата на Аканаши Джин в спирита, но прочетох при рускините, че на 23 септември жена му е родила момиченце, да е живо и здраво и не толкова лудо като татко си Laughing
ПП Мен новината, че Мики отново ще участва в сериал никак не ме радва, не го харесвам това момче, не знам защо. Но пък аз корейско вече отдавна почти не гледам, с изключение на няколко неуспешни опита от моя страна, така че този факт не е чак толква тревожен Laughing
Днес се присетих за Ямапи и харесах много няколко негови фотоси, които разглежда днес и си викам да ви ги метна и на вас.
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 26 сеп 2012, 12:43 от нощен гост

# 72
  • София
2в1, няма проблем да напиша мнение.Но аз винаги намирам по нещо хубаво  в даден сериал и много рядко ми се случва нещо да не ми хареса.Така че не знам до колко мнението ми ще е обективно.  То и моите деца са големи и не са при нас, но както каза и ти, аз гледам много текущи и те доста ми отнемат от времето newsm78 Sad.

# 73
freedoms, аз на снимката виждам трима - Коджи Сето, Юичи Накамура и Аои Накамура. Коджи два пъти, щото той е много специален. Лигльото на кака. Образът му в новия сериал Nemureru Mori no Jukujo, който гледам сега с него ме дразни, но какво да го правя. Слабост.

Той пристигна! Потопи се сега и в река Хугли, която преминава през Калкута и е един от така наречените речни ръкави на Ганг. Вече стигна и до самия Индийски океан. При цялата тази мизерия, на която стана свидетел, болките в корема, отвратителната храна, болести - Мицу успя.

# 74
  • София
Tака е, трима са, моя грешка  Sad. И едни други момчета newsm44.

Радвам се за Мицу, мина през големи препятствия, видя голяма мизерия,  потопи се в река Ганг, гладува, но най-накрая пристигна до последната си дестинация. Видя как мизерно живеят хората, а и ние с него.Така че трябва да ценим и малкото, което имаме! newsm10

Общи условия

Активация на акаунт