Магията на изтока - фенове на азиатски филми и сериали - 15

• 66 853
  • 730
  •   1
Отговори
# 45
Не мога да не се разпиша днес!Както виждам,вече сте отбелязали подобаващо рождения ден на най-голямата ми азиатска слабост  Heart Eyes По моя календар тази година родените през 1982 ставаме на 30,така че

Честит рожден ден на прекрасния Бини!Да ни радва още дълги години със своето неотразимо присъствие на екрана,вярвам,че има още много какво да видим и на какво да се насладим!

# 46
Е, те т'ва заглавие не влизаше в плановете ми, но тази сладурана в комплект с Ямапи ме убедиха. А като видях в каста и сладкия татко Katori Shingo от Bara no nai Hanaya съвсем оплесках нещата с предстоящия японски сезон Crazy. За сега четири заглавия плюс драмата на Шу и Моко...... #Silly

Щях да се задавя  когато видях по-впечатляващия образ Embarassed
Бива ли такива снимки в обедно време и във вторник Crazy Crossing Arms Ама съм впечатлена Laughing Как се именува,а?
...................

Godfrey Gao е името на младежа. И преди сме го показвали в темата. В момента се снима в The Mortal Instruments: City of Bones. Ще превзема Холивуд явно bowuu.

Като става въпрос за Бини как бързо се появявате hahaha. I_N Hug.

# 47
  • Пловдив
rossonera,  ама откъде са я изнамерили тази сладурана   Joy. Абе аз вчера във фейса прочетох, че ще има приятелка и снимка видях даже, но нито се загледах добре каква е и що е, нито пък прочетох повече, та добре ме изненАда  Laughing.
Ето и снимката на влюбените гълъбчета, но сега като ми я представи и просто, не, не мога...  Laughing.

Скрит текст:

Ето и превю и тук добре са представили "двойката" Laughing. Права си, 100% ще има смях.

Последна редакция: вт, 25 сеп 2012, 15:02 от dovede

# 48
2в1,ама с тази снимка ли е бил споменат/показан?
Не за друго Rolling Eyes,ама щях да си го спомня.

# 49
 Laughing  Laughing  Laughing С точно такава приятелка - никога не съм си го представяла Ямапи на екран. Култови сцени ще има, след като видях кадрите в ресторанта.

Ейй, взех да подминавам новините около Ямапи, т.е не ги следя редовно (наискачаха ми други от младите японски звезди) и сега клипа, който си пуснала, dovede, ме докара до луд смях. Дам, наистина ще е забавен MONSTERS. Двамата от SMAP - Такуя Кимура и Шинго Катори си разделят тази есен двамата ти любимци - единият взима Тайске, другият Ямапи.   Hug

# 50
  • Пловдив
rossonera, видя ли, не е добре да пренебрегваш продукциите с Ямапи. Веднага изскача нещо, което да те провокира да гледаш - като тази пухкавелка например  Laughing.
Клипчето съвсем скоро са го публикували фенките на Томо. Радвам се, че съм успяла да те изненадам приятно, поне веднъж и аз. Също като теб се смях много на сцената в ресторанта и то най-вече защото я свързах с думите ти, които си написала, че нашият човек сигурно ще е мъж "под чехъл".  Laughing
И аз никога не съм мислила, че ще го видя с такава партньорка на екран, но сега само като си ги представя и не мога да спра да се смея   Joy.

Мда, случили са на батковци моите момчета  Party.

# 51
Laughing Недей, недей, ще го сънувам с тази пухкавелка. Перфектната жена за него. Laughing На снимката са като за корица на списание "Идеалната двойка".

Хайде да ги пусна и Кимура и Тайске в Priceless. Да не са само Шинго Катори и Ямапи.

Това е видеото, което и аз видях снощи по японската телевизия, и късно снощи качиха.

Kimura Takuya & Fujigaya Taisuke - Priceless (2012)

Тайске с нова прическа и с костюмче. Голяма симпатяга е. Голяма.

# 52
  • MJF
Поразгледах резюметата и съставите на споменатите японски драми. Не че не съм информирана   Hug но има и за мене  Grinning. Някой ще е и текущ. В Priceless (2012) кой още наш любимец ще сложат  Crazy?!

Прегледах без превод  Haeundae Lovers Episode 14. Клиширана бозичка е този епизод. Изобщо , не че съм изненадана или разочарована  Simple Smile но като мнение това заглавие отива в групата на почналите и продължили добре и рязко " развалени". Но нека свърши.

# 53
Шоши-сан, веднага ти казвам още кой ще участва в Priceless - Наохито Фуджики, който и ти отлично познаваш. freedoms ще трябва да пие много вода, докато гледа епизодите. Laughing В Priceless ще е много "сериозно положението". Мислете му. Аз вече се подготвям.

И отново нещо свързано с Тайске и Ямапи. Излязоха днес пълните кастове и на две дорами с тяхно участие. Ролята на Тайске в Priceless ще е голяма, той е представен като трети герой в дорамата. Така че - пей, сърце. Пей, dovede.

И още една новина относно MONSTERS с Ямапи. В него веднага след любимата Жулиета на Ромео-Ямапи, като един от главните герои е представен Томоя Уарабино. Всички, коитo гледахте Gekikoi с Шу го познавате отлично - той бе най-добрият му приятел, онова вежливо и възпитано момче, което бе винаги насреща със съвет и помощ на своя другар. Аз лично много го харесвам, страхотен е Томоя. Ето още една причина поради, която ще гледам MONSTERS. Край, записах се и няма мира, докато не го изгледам.

Томоя Уарабино

# 54
  • MJF
Ама аз прочетох темата и инфото от теб в Спирита и за това се  Crazy . Kiichi Nakai също е позната и уважавана от мен муцуна. Мда, подготовка ще ни трябва  Laughing.

Ямапи и партньорката като ги видях ми е ясна работата, само ако е само комедия ще избягат от предварително подозираните от мен послания/схема. Голям философ се извъдих, остава да ме опровергаят.  Laughing

# 55
  • София
Да, в Priceless много мои любимци ще видя. И при мен се очертават 5-6 текущи японски, които ми хванаха окото.Освен тези двата, мисля да прослушам Tokyo Zenryoku Shoujo, Kekkon Shinai, Akumu-chan, MONSTERS и може би Osozaki no Himawari, но като гледам повечето ми се струват интересни.Priceless не бях разбрала, че е комедия и тъй като бях прочела по-малко резюме , kydeto ГГ ще изгуби всичко и ще бъде бездомен, помислих си, че ще е нещо по-сериозно. ThinkingНо е добре, че ще е комедия Joy

Истерията PSY  взема все по-големи размери:35: - народа масово танцува и се забавлява newsm68

2в1, не знам, стана някаква грешка, ако може първите два поста да бъдат изтрити.Извинявам се, не разбрах как се получи така Sad.

Последна редакция: ср, 26 сеп 2012, 10:55 от freedoms

# 56
freedoms, от вълнение обърка заглавията. MONSTERS с Ямапи ще е комедия, за него говорихме днес, но Priceless ще е издържан в жанр - човешка драмa.

# 57
  • Пловдив
Паметен ще е този месец октомври Grinning. Чакам, чакам и доволно smile3508 .Радвах се първо заради Ямапи, а сега ми поднасяш и новината за подобаващото участие на Тайске. Пък и прическата са му я барнали екстра  Heart Eyes.

Обаче от тази Жулиета на Ямапи още съм така  Laughing. Няма да ми мине явно днес.

# 58
  • София
То че вълнение - вълнение, но как го превеждаш това -" ‘PRICELESS’ is a heartwarming comedy about a man who is struggling to get back on his feet after reaching the absolute bottom in his life".  Аз, разбира се, не знам добре англйски, но така го разбирам.

# 59
Този източник, от който си взела инфото не съм го чела, аз познавам заглавието като - човешка драма, а и прочитайки историята, не ме остава с впечатления, че много ще се смеем.

Ще видим, очевидно не се знае много за дорамата, а и информациите не са особено надеждни. Имам съвсем различно инфо от това, което ти сега пускаш, а и жанрът в японския сайт е даден като - човешка драма.

Общи условия

Активация на акаунт