Магията на изтока - фенове на азиатски филми и сериали - 15

• 66 891
  • 730
  •   1
Отговори
# 465
  • MJF
Мда, проблема с японските преводи има решение, трябва "лъмъхъ" да мине през заглавията и готово.
Предлагам Lee Jun Ki да продължи с кино заглавие.
Tuon, каква локация за снимане се оказа  селището Siah Dareh в The Wind Will Carry Us  Crazy. Колоритно, интересно място, оставам си го за гледане на по-спокойно време, че се разсейвам от строежите им.

# 466
2в1,yes,yes,yes Laughing обичам да греша за корейските финали.Аз последните 4 еп. не съм гледала,но при това положение ще ги подметна заедно.
Не обсъждат ли кис-кис на Джун Ги?Ревнувам,нима колегата му се целува по-добре Crossing Arms
Ммм  Crazyнадявам се магистрата да е с целувката,не някой друг.

Шош, сега го пускам филма. Строежи ли са тормоза сега.Не се настоиха тези хора,брех.

Последна редакция: пт, 19 окт 2012, 12:11 от Tuon

# 467
  • MJF
Само аз ли гледам  Innocent Man текущо?  Thinking Остават 8 серии и съм любопитна сценариста как ще донапише историята. Снимането е в стил трилър, не прекаляват много с похвата "говорим и след ен на брой серии доглеждаме останалата част от разговора".
Скрит текст:
По моя сценарий тази история има трагичен край за главния герой. Ликвидация има за една от двете ГГ. Та голяма драма готвя  Mr. Green. Остава  сериалния knit да ме опровергае и най-важно да не забрави да довърши разни само маркирани за сега второстепенни герои.
Погледнах откъсчета от  няколко неща , които не съм гледала с Watabe Atsuro. Понеже ми попадна пред очите за първи път с герой, който ми бе дразнител, след това продължих във втора роля да го гледам пак в неприятен ми герой и от тогава ми стана интересен  Simple Smile. Та в тубата видях записи-моменти от не гледани и не качени олайн негови заглавия.  Laughing има една характерна походка този човек , едновременно като човек пийнал и отнесен от вихъра. Много ми е забавен като го видя в този ход  Laughing.

# 468
Я да ви събудя малко петъчно Twisted Evil

Един мъж, който е известен не само на любителите на азиатското кино след пробива си в Холивуд, в момента се е устремил да догони и задмине рекордът на тазгодишния хит The Thieves с първия си исторически филм Masquerade и да се нареди в групата на най-гледаните корейски филми за всички времена. Да се надяваме, че и ние скоро ще имаме възможността да го гледаме Praynig.

Неговият приятел и колега пък се подготвя за ролята си в нов филм The Messenger. На Хони май му хареса да участва в исторически филми.

"Хубавото момче" обаче, по никакъв начин не отстъпва на батковците и сънбетата си и независимо, че е доста зает със снимките на драмата си Nice Guy, усилено промотира новия си филм A Werewolf Boy, който излиза в края на месеца.

Скрит текст:

И накрая един любимец, който съвсем скоро ще се завърне в цивилния свят. И нали си знаем колко е всеотдаен с каквото и да се занимава, ето го на честването на 62nd Recapture Seoul Anniversary.

снимки: as tagged

Шоши, скоро ще се включа към теб с Innocent Man/Nice Guy Wink.

Tuon, коментират ги бе, но са доста по-благосклонни и като цяло мненията са, че двамцата са "cute" kiss. Харесват ги и ги смятат за подходящи като двойка.
Докато във Faith "моралистите" не могат да преглътнат факта, че мацката е по-големичка и на всичкото отгоре е женена. Та от там идват повечето дрънканици. Не се научиха, че личният и професионалният живот са две отделни неща ooooh!.

Последна редакция: пт, 19 окт 2012, 11:55 от 2в1

# 469
 smile3544smile3544smile3544
2в1  Heart Eyes ама как ги нареди все мои любимци и все продукции,които ме интересуват Hug
Ще се реванширам Grinning

Добре,за миг изревнувах, че не оценяват целувачните способности на момчето Laughing Да,хубава двйка са,макар, че на Лисичката не и ходят тези прически Naughty

Ах,Шоши,ама ме вкара в голям филм с това село (силна дума е село) Siah Dareh.В някаква статия за режисьора споменават, че три негови продукции са снимани в северната част на страната.
В Koker (става ясно,че е на 350-400км. от Техеран)- "Through the Olive Trees" и  "Life and Nothing More",а в  Siah Dareh - "The Wind Will Carry Us",но гугъл не показа такова място, но във филма споменават градовете Hamadan и Kermanshah, които се намират до планината Zagros, която показват във филма,тя обаче се оказва най-голямата планинска верига в Иран и Ирак с дължина 1500км. Shocked
Снимки на планината
1 2 3 4
Селце някъде в подножието на планината, та и нашето ще е някъде там

# 470
  • MJF
Мани, и аз затънах като тръгнах да търся повече за Siah Dareh  Thinking ooooh!. Нищо не намерих. Обаче пейзажа в тези филми ме радва много, зяпам като филм по някой от научнопопулярните канали. Тез хора не е като да нямат планини и чукари  Laughing ама на север климата субтропически, че и на брега на Каспийско море ако се разположим ще ни е интересно да разгледаме наоколо  Laughing. Ще се дегизираме като стой и гледай  Mr. Green.
 Blush кой е войника? гледам но не виждам  Blush.
2в1, ок почакай още малко, че е увлекателно а следват още епизоди.

# 471
Войникът е Hyun Bin  hahaha. Стои на аватарчето на freedoms от доста време Joy.

За Nice Guy ми е ясно, че е интересен. Чета аз коментарите, но от това любопитството ми още повече се засилва. Този път рейтингът явно е оправдан, за разлика от много други драми.
Тез планини хубави, но мен ме пласирайте на някое островче с палми и вечно лято  grinning039 sun.

# 472
2в1,да не сме луди да те пращаме там,нищо,че вече имаме кординати на  селото.

Микронезия  Flutter и ако трябва ще внесем ИКЕ-та и други подобни за спасители Grinning
Скрит текст:

# 473
  • MJF
Всички сме на този остров  Mr. Green. То като гледам снимките за всеки има .  Thinking На мен някой от по-малките, за да ми е под око ИКЕ-то.  Mr. Green
Е той Бини, ама така дегизиран иди го познай, в тези униформи еднакви ми изглеждат. Ако приемем , че това е една от причините на носенето на униформа, то възприятието ми доказва че е вярно  Simple Smile. Сигурно и аз няма да се позная ако се облека така, че и с каска  Simple Smile. freedoms го е хванала така че от воле го разпознавам.
Nice Guy, се получава прилично заглавие заради стила снимане и играта на актьорите. Сценариста, пак ще кажа, се движи по ръба, т.е. всеки момент може да "хвърли" заглавието в рубриката ми "боза". Simple Smile туй да не си  knit на заглавие, което гледам  Blush  newsm66

# 474
  • София
   Здравейте момичета, моля нека всеки,който е от София да се оглежда за този японец.

http://lipsva.com/blog/izdirva_se/12d0d861aa6b4b2/

# 475
  • DE
Цитат
   Здравейте момичета, моля нека всеки,който е от София да се оглежда за този японец.
Що така бе мила, да не се е загубил човечеца newsm78(очевидно е, че не знам кой е Mr. Green)
Една прекрасна версия на Кангнам стайл, децата са страхотни

# 476
Нетърпеливите почитатели на друго от войничетата ни в темата - Рейн, вече могат да му се порадват в R2B: Return To Base. По-търпеливите ще изчакаме субтитри Mr. Green.

Появи се и Pieta на Kim Ki Duk, който тази година спечели "Златният лъв" във Венеция за най-добър филм. Но и за него все още няма субтитри.

...................................

Дано го открият човечеца и да не му се е случило нищо лошо Praynig.

# 477
Аз съм самото търпение

# 478
Аз съм самото търпение

pletka Теб те знаем  icanfly.

Ама пък не са ли сладки hug. "Вампирчето" и хубавата му съпруга thumbsup.

freedoms е късметлийка Wink. Една от последните й корейски тръпки Nam Goong Min май се снима в новата драма на Park Si Hoo и Moon Geun Young - Cheongdamdong Alice, която ще започне след Five fingers.

Ако пък Шоши се навие да гледа Iris 2 ще се порадва на Lee Beom Su, който е приел да изиграе ролята на севернокорейски таен агент. Дано да се оправят недоразуменията около драмата, че нещо се споменават дела за плагиатство и може да бъде отложен във времето. Този сериал, както и "корейското приключение" на rossonera все още са малко под въпрос с датите за излъчване.

# 479
  • София
  Дането, отделил се е от групата и е изчезнал.

Я аз да ви поздравя с новия клип на Block B,много са щури, но края най ми харесва.

Общи условия

Активация на акаунт