Магията на изтока - фенове на азиатски филми и сериали - 15

• 66 905
  • 730
  •   1
Отговори
# 510
Приятелче, не съм сигурна и аз дали ще си го причиня това. Още, когато излязоха първите снимки видът на всичките ми се стори абсурден. Да ме прощават корейците с тяхната мания по слабеенето, но онова момче с хубави бузки от Пастата и Гумихото е милион пъти по-красиво и секси от този скелет, който е в момента.
Ето ги на пресконференцията по повод излизането на драмата в Корея. Без коментар  Rolling Eyes.

cr:Chosun

# 511
  • София
Първа серия на MONSTERS  - не разбрах смисъла и, а всички актьори са възприели някакъв странен стил на игра. Определено този сериал не е моят.Жалко за Ямапи и другите Sad.

Full House 2 - къде е онова сладко момче Но Мин У, направо се е загубил.От къде измислиха този стайлинг за него и за другите актьори.Да не говоря за главната, на мен и без това много не ми харесваше с особеното си говорене, но и такава прическа са и измайсторили.А краят с тази целувка ме хвърли в потрес #Cussing out.Жалко и за този сериал.

# 512
Не е за говорене и показване Но Мин У. Шок и ужас. За това сега отивам да се "лекувам" с най-доброто лекарство за мен. Добре, че него не съм видяла все още да го преобличат като жена, да го гримират, но и той си е мъжкарче, дaно и не го видя никога в подобна светлина. Всеки ден в епизодите на Jun to Ai ми идва обаче да му издърпам ушите. Голям егоист и много мързелив е героят му.

2в1, в петък те искам тук с торта, Шошулчо да носи балоните, а от мен е рожденика. Laughing Голям ден е в петък за мен, подготвям се.

# 513
  • MJF
 Crazy от вида на любимци във Full House 2 като гледам. Кой е омаскарил така моя любимец  Park Gi-Woong  ooooh! Crossing Arms. Този сериал е вече заснет а сега само го излъчват, нали така? Ако е така, егати "кефа" им е на тези актьори да презентират нещо вече "старо". Моя любимец изгради такава силна роля в Bridal Mask например. Гледам и едната дама снима скоро главна роля.  Whistling

Кимура го  tv целия ни отбор.

Five Fingers 19 даже го погледнах. Трябваше от този епизод да се включа в гледането, когато започва пърженето на бавен огън на злодеи, такива работи гледам с хъс даже. Mr. Green.
Скрит текст:
Мащехата и доведения брат са ми ясни обаче най -странния образ в това заглавие ми е героинята на Cha Hwa-Yeon. Ясно че е от отбор Злодей, даже там е начело според мен, но е странна героиня, леко нелогична. Thinking

Щом японците  снимат ново в нашия жанр все е добре, защото рано или късно ще го изгледаме с кеф. yes

Ок, вадя балоните, до петък ще разбера за кой са  Thinking

# 514
Raise the Red Lantern Cry
Не е най-пищният,не е и най-красивия филм на Имоу, но  е най-тъжния му.
Докосва толкова много,че дори ми се загуби съня.

Тази картинка е създадена от японският дизайнер от Хирошима Нобуаки Кайахара през 2003 година. Потвърдено е, че това е тест-картинка за зрителното възприятие и упражнение на въображението. Ако човек вижда въртене по часовниковата стрелка, то  той е

Скрит текст:
логик, т.е. при него е по-развито лявото полукълбо, ако е обратното - той е по-скоро интуитивен.
Повечето хора след кратки упражнения са способни да видят въртенето на девойката и в двете посоки.

# 515
  • MJF
От воле виждам дамска фигура въртяща се по часовниковата , обаче сега  search за да видя евентуално другото движение.

Tuon, припомняш ми творчеството на Имоу. За най-тъжен не знам, защото не съм гледала още да речем To Live (1994) . Raise the Red Lantern въпреки, че съм го гледала отдавна, помня добре отдели картини, например покоите на ГГ. Помнят се дълго неговите филми, мда. Точно вчера, преглеждайки един от руските ми сайтове какво са "изплюли" уикенда, видях To Live и се оказа от не гледаните на Имоу и го вписах в листата  за гледане.

Ха,  Thinking сега на второ гледане пък се въртя и в другата посока. Съсредоточила съм се докато съм писала.
Мда и в двете посоки се върти.
Скрит текст:
Ако се загледате в сянката на двата крака в дъното на снимката и после вдигнете поглед към цялата фигура, посоката се променя. Интересно. Tuon, мерси за теста  Hug. Спокойна съм, и двете ми сфери работят  Wink Laughing

Последна редакция: вт, 23 окт 2012, 08:15 от 6o6ul4o

# 516
Тц, при мен не се променя, знам че винаги съм била водена от логиката ама чак пък толкова ли...
Аз изгледах "Богат, беднячка", бреее Огурито откак се ожени още повече се е разхубавил, много го бяха издокарали... дането и на мен тази чанта ми избоде очите, барабар с обувките, ама как може при Армани и Версаче да я заведе... Изгледах набързо и Sprout, върна ме в гимназиалните ми години, много сладурско сериалче. Ама то второстепенния герой голямо хапане на тез устни, ако му пречат толкова да ги фърли насам - няма да ги върна.  Mr. Green

# 517
  • Пловдив
Привет!

Чета ви тук, че не ви е допаднал Monsters. Ямапи може да скача, подскача и преиграва, но аз ще гледам. Донякъде го оправдавам с ролята му на "новобранец", който трябва да се докаже пред детектива Katori Shingo, но все пак не съм дотолкова заслепена. Виждам, че всичко е повече от необходимото, обаче сериала го чаках отдавна и за мен Ямапи си е Ямапи Mr. Green. Фенщината си казва думата.

Днес ще сваля да видя и Pricelеss.

Значи съвсем скоро ще гледаме  Fly With The Gold. rossonera, благодаря за добрата новина Simple Smile.

# 518
Върти си се и в двете посоки фигурата. Първо по часовниковата стрелка, а после сменя посоката.

Подготвени сме за петък. Торта ще има и то истинска, само че у нас Mr. Green.
Шоши, колкото и японски сладури да прибира rossonera под крилото си, един винаги ще е на върха. Надали ще ти трябват повече жокери, за да се досетиш кой е, а пък и снимка ти е сложила Laughing. Везните отстъпват място на скорпионите, а и измежду тях има доста емблематични представители Wink.

# 519
Подготвени сме за петък. Торта ще има и то истинска, само че у нас Mr. Green.
Да идвам ли?  newsm78

Flutter

P.p
Шош, "To Live" e тегав и създава впечатлениеtо за дълъг филм предвид проследяването на период от 40 години,а филма е едва 2 часа. Аз съм останала с усещането, че е доста повече минути Blush.Трудно го изгледах и не искам да си го причинчвам пак.

Последна редакция: вт, 23 окт 2012, 10:25 от Tuon

# 520
Добре дошла Hug.

Октомври и Ноември са ми най-напечените месеци откъм торти  party023.

# 521
Важното е да има има хубави поводи  Hug

Идааааа  newsm01
Предупреждавам, че четвъртако-петъко съм текущ зрител и си държа на порцията newsm78 Ъм .... да кажем - към изключително интересния сюжет. Rolling Eyes

# 522
Върти си се и в двете посоки фигурата. Първо по часовниковата стрелка, а после сменя посоката.
Тъкмо се зачудих в мен ли е повредата, уж надясно се въртеше, а докато изчета спойлера и вдигна поглед тръгна в  другата посока  Blush

Да ви се похвалям минах на тайванско, хвърлих се на Romantic princess след толкова драмосване много добре ми се отрази едно такова весело, неангажиращо и романтично филмче, а и вариантът на Ф4 много ми допадна, макар че мен ако питат можеха да минат и само с Ф2 - Wu Chun и Calvin Chen. Нещо във втория много ми напомня за Тамамори-сан, но  не мога да реша косата ли е или устните  newsm78  Но пък си изгледах целия сериал за има няма 2 дни.

didkapan, тези устни ли?  Laughing
На Monsters  и аз като dovede от фенщина ще си го изгледам, че отдавна не ми се е разхождал по екрана Ямапи, Киму Таку също няма да го пропусна  Heart Eyes

Нещо, на което попаднах, докато търсех субки за новата драма  на Юма Накаяма, недоволни фенки предусещам  Mr. Green
Скрит текст:

# 523
Слагам цялата статия за  оптичните илюзии - тук

# 524
Видях го, видях го... и на мен ми се завъртя надясно. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт