Магията на изтока - фенове на азиатски филми и сериали - 15

• 66 897
  • 730
  •   1
Отговори
# 495
  • DE
Изгледан "Богаташ, беднячка". Прекрасен сериал, където главнияИЯЕ беше толкова магнетичен, че затаявах дъг на сцените с него. Главната беше такава сладурана, че няма как да не и симпатизираш. Удоволствие да гледаш равностойни партньори на екрана, макар че признавам имах съмнения в началото дали ГГ ще отговори на присъствието на Шун на екран. Имаха страхотна химия или аз както яз я наримам "магия". Гледайте удоволствието е гарантирано.
Само възразявам, че постоянно ни навираха в очите чудесната чанта "Армани", как може така да ни дразнят нас средно-статистическите зрители с такива прекрасни вещи :lol2: що въздишки отнесе тая чанта.....

Изгледах и "Reply 1997", честно казано не ме впечатли толкова, че да го изгледам целия. От 1 до 8 гледах и след това направо на последния. Много разтягане на локуми, можеха да спестят доста епизоди. Отново страхотен главен и не толкова ГГ. Поне си признаха, че и корейците имат връзки още от гимназията, спят един с друг без да са женени и дори  правят деца Laughing и се целуват нормално.

За чудесен ден и нова седмица една страхотна дама, нещо много взех да ги харесвам тези корейки newsm78

# 496
Ами, то една част от филмите и не само азиатските трябва да започнат с  "Вимание!!! Продуктово позициониране" Mr. Green

Като видя или чуя Lipton се сещам за "Live with fashion" ,там  при всяка сцена се показваше артикул на марката.

# 497
дането, ти си въздишала по чантата, а пък аз по двете маси, за които се надлъгваха Милионерчето и Готвачката Joy.

Днес започва Full House 2 и в Корея. Ще се излъчва по кабелна телевизия и в малко странно време от 12.30 на обяд dontknow. Вики ще го превеждат.

Като видя и чуя Lipton се сещам само за едно  newsm56.

# 498
  • MJF
Eeee 2в1 какво е това прескачане  Crazy, то направо все едно до тук нищо  Laughing. Абе манджа с грозде е туй заглавие. Сега ще ме накара да го погледна пак  Mr. Green.

Любувах се на златната ни есен тези дни и не съм гледала нищо, обаче дано загубилия се турист е намерен, а просто инфото не е актуализирано.

freedoms
, не си бляла  Hug. Аз му казвам "редактирала си"  Simple Smile, самата аз съм спец по въпроса  Laughing
Скрит текст:
Изхода е операция и колкото по-скоро по-добре, защото иначе може сраствания и др. странични и потенциални ефекти. Но Мару се оправда с възможните странични ефекти при операцията и това , че има да свърши неотложни неща. Според мен той несъмнено е влюбен в ГГ но не е склонен да признае този факт и пред себе си , защото е реалист и знае че  има твърде много "но"...и от неговото минало, и от общото им минало +  бизнес интересите  които се въртят около ГГ. За дребната душица-другата ГГ, съм подготвила самоунищожение или поне психически срив , граничещ с психиатрично състояние за да има логика.  Mr. Green

Tuon
,
Скрит текст:
хич не си мисли че втори път ще подмина все пак Ширин след твоето резюме. Ще се настроя и изгледам.

# 499
Шош,почувствах се гузно Blush,че ти разказах пиесата. Ще ти се догледа,да знаеш. Blush

Скрит текст:
После да не ме  #2gunfire че съм те подстрекавала да го гледаш Laughing
Обаче ще разпознаеш (освен Бинош) и Taraneh Alidoosti (Ели от About Elly ), Golshifteh Farahani  и Leila Hatami (A Separation )

2в1,чайче,а Twisted Evil с или без захар Coffee

Скрит текст:

Mr. Green

# 500

Четиримата главни в предстоящия I Miss You. Yoo Seung Ho поема ролята на "втория". Това дете не се спря тази година, от роля в роля минава. Втората главна обаче нещо не ми е позната Thinking, макар че съм гледала Super Rookie.

Tuon, кой ти мисли за чай Whistling Innocent.

Последна редакция: пн, 22 окт 2012, 12:49 от 2в1

# 501
  • София
2в1, не  виждам Full House 2 в  semi-fly, аз обикновено от там тегля всичко текущо, веднага го качват, но този сериал го няма. А за  Yoo Seung Ho като втори главен   - наистина много ме зарадва. Същото се отнася и за един друг голям сладур - Seo In-Guk, който за 2012 се снима в три драми.Едва приключил Answer to 1997, сега се снима в многосерийния Rascal Sons, който за съжаление все още няма превод на руски. Sad

6o6ul4o , гледала съм го п0 "сънната система" късно вечерта Joy!

# 502
freedoms, има го вече. Погледни в драмите в папката Dailies.

Rascal Sons вчера погледнах първите две серии, защото има пълен превод само за тях. Останалите са наполовина при смърфовете, а май друг все още не се е захванал да превежда. Нещо не са ентусиазирани хората от драмата и отзивите не са много ласкави. Това, което разбрах от тези серии:
Скрит текст:
Семейство с трима сина. Най-големият е вдовец и има дъщеричка. Той е зъболекар и все още не може да преживее загубата на жена си. Но в живота му се появява едно "чудо" Crazy, самотна майка на момченце, което е съученик на дъщеричката му в детската градина. Тя е от тези дето първо говорят, а после мислят и изясняват какво точно е станало. Точно заради тази й черта между двамата непрекъснато възникват недуразумения и неловки моменти.
Вторият е писател и е влюбен от много години в едно момиче. С приятеля си (който е брат на починалата му снаха), спасяват девойчето след като е попаднало в катастрофа заедно с родителите си. Докато приятелят му се опитва да измъкне майката и бащата, колата се обръща и го затиска, а той става инвалид. Момичето се влюбва в приятелят му, но заминава зад граница за известно време. Сега се връща все още влюбена в него и решават да се оженят. Нашият човек никак не е щастлив от факта, че е влюбен в годеницата на най-добрия си приятел, но не може да преодолее чувствата си.
Най-малкият е развейпрах и плейбой. Женен по принуда, заради това, че е забременил една от многобройните си приятелки, но продължава да си живее живота съвсем безотговорно. На всичкото отгоре жена му редовно го хващат в крачка hahaha. След поредната забежка тя подава молба за развод, а той се опитва да скрие това от семейството си, защото те са на страната на жена му, заради неговите вечни изцепки.
На всичкото отгоре майка им решава, че ще напусне баща им и ще си гледа живота, защото й е омръзнало цял живот да слугува на мъж неудачник. Събра си багажа и замина за Япония. Бащата се преструваше на тъжен и отчаян, но в момента в който тя отпътува изигра "танца на радостта" и влезе в чата, където се задяваше с някаква лелка. Решиха, че вече е време да се срещнат и си уговориха среща в едно кафене. Всъщност "лелката" е собственичка на закусвалня в близост до неговия офис за недвижими имоти и двамата не могат да се понасят и дори и не подозират, че в чата си пишат един с друг Joy.
Общо взето има смешни моменти, но все още не мога да кажа дали сериалът е добър или не.

Виж, обаче Seo In Guk е чудесен като плейбойче. Няма спор, момчето напълно е влязло в образ. Зъболекарят Lee Sung Jae също ми харесва. Горкият, той е един такъв добричък и кротък, а вечно отнася скандала от "чудото" за нещо, което не е направил. Ryu Su Young ми е леко неубедителен с тази изстрадана физиономия, а и прическата му е.... smile3553.

Последна редакция: пн, 22 окт 2012, 15:59 от 2в1

# 503
Изгледах първи епизод на MONSTERS и бях до тук. Не е за мен този сериал, а май много му идва лигавенето на Ямапи. Не мога да го изтърпя. Дори и заради Томоя Уарабино няма да се мъча.

Изгледах обаче и току-що по Fuji TV - Pricelеss. Класата си е класа, а аз се наредих барабар с големият японски народ да гледам пряко старта на дорамата. Вдигам рейтинга (помагам и аз) и като нищо утре ще ни изненадат с отчетен около 26-28 % след като дорамите на Кимура винаги поставят рекорди. Кимура отново е невероятен, а Тайске е такава душица, че ми идваше да вляза в монитора, гледайки го с това костомче, стегнат и да си го взема в нас... Еххх, сърце ми пее. Тайске, Тайскееее!!!! Наохито Фуджики е без думи и той. Тези тримата ще има да ги гледам и да им се радвам до месец декември.

Тази вечер мисля да изгледам само първи епизод и на Full House 2 и да не се мъча повече, защото не съм сигурна, че вече мога да гледам на Нъ Мъ У-то като на мъж. Абсурден е външният му вид.

Шошулчо, обърни внимание как изглежда една жена на 61 години. Това е японската певица Миюки Накаджима. За мен е просто невероятна! Нейна е песента към дорамата Tokyo Zenryoku Shoujo, която с теб гледаме. Казва се "Onshirazu". Имам и целия видеоклип, но е от азиатски сайтове, а зареждането там е много бавно. За това да не те мъча (а и зная, че не обичаш да се мъчиш и чакаш), ти пускам кратката версия, която за сега е качена в тубата. Песента е чудесна, на мен лично много ми харесва и ще я слушаш до финал на дорамата. Във втори епизод звуча по времето, когато загрижената за татко си щерка реши посред нощ да му сготви удон.

И на финал наш Сатоши с песента и кадри от предстоящия през ноември филм с негово участие. Кента Киритани се вижда много добре, както и Джунпей Мицобата и Шим Чанг Мин от TVXQ, който ще е в ролята на северно-корейски шпионин.

Fly With The Gold (2012) Trailer

# 504
  • София
2в1, благодаря ти Hug,  аз го търсих в раздел понеделник-вторник.Сега ще го тегля и ще го прегледам.На Raskal sons изгледах още в началото първата серия , но след като виждам, че няма все още превод на руски, само картинки не ми се гледат.Вярно, че актьорите са готини Embarassed, но само заради тях не си струва.

rossonera , и аз съм изтеглила MONSTERS,но все още не съм го гледала и не мога да дам мнение. Но радвам се, че моя най-голям японски любимец Кимура Такуя  не те е разочаровал. Ще  търся дали вече е качен някъде  по сайтовете. А тази певица изглежда просто невероятно!
.

# 505
  • MJF
 Joy охх, почнаха радостните неволи на таткото в Tokyo Zenryoku Shoujo . Изгледах втори епизод. Мда, екстра изглежда и звучи Миюки Накаджима. И една , само музикална част клавирна ми хареса, която звучи в епизода. Изобщо музикално добре оформено е заглавието. Мерси за инфото  Hug. ГГ ме  Laughing, енергичен шемет и това накрая с домашно приготвения удон и последната фраза в епизода  Mr. Green. Приятно-забавно. Таткото и щерката играят мноого добре. Музикалната част, която ми хареса е там където 
Скрит текст:
нашата скица отиде във фоайето на хотела и заби прав удар в наглеца.

2в1, преди като те прочетох за Five Fingers , понеже с имената съм зле,  Mr. Green изненадани не би трябвало да има, разбрах съвсем друго нещо- че нашия човек е с възлюбената си. Разбрах си грешката  Blush.

# 506
Шоши, обикновено си пишем преразказите с имената на актьорите, че са по-познати, но не знам защо този път писах с имената на героите им. Разбрала си за какво става въпрос Peace.

И така и така ми е тръгнало на преразкази, днес реших да погледна и Horse Doctor, за да знам дали ще го бъде или не. Сериите са доста и това, което изгледах е все още детските години на главните герои.
Скрит текст:
Двама приятели. Единият благородник, другият незаконен син. И двамата любознателни и талантливи, учат заедно за лекари. Предателство на "бедния" води до смъртта на "богатия", който е обвинен в убийството на принца-наследник. Семейството му губи всичко. Жена му ражда син и умира, защото детето й трябва да бъде убито (по закон, ако се роди момче, то се убива, ако е момиче става робиня в някое богато семейство). Но един бедняк, решава да се отплати за добрината на "богатия" и подменя синът му със собственото си новородено момиченце, а взе момченцето за да го отгледа на отдалечен остров. След 12 години "бедният" е лекар на новия крал и уважаван от всички. Въпреки властта и силата, които притежава все още се чувства гузен за постъпката си спрямо приятеля си. С помощта на съветника на краля възстановява името и богатството на семейството му, открива "дъщеря му", която се води избягал роб и живее с група бездомни деца под един мост, и става неин настойник. Междувремонно обаче тя се запозна случайно с истинския син, който след многократни неуспешни опити (породени от факта, че баща му се страхува за него и не го пуска) беше избягал, за да посети столицата.
В интерес на истината историята ме заинтригува и се гледаше доста лесно, не го очаквах. Стегнато и наситено действие, без да оттегчава с излишни неща. Децата са отлични в ролите си. Хем те разсмиват, хем те карат да ги съжаляваш. Ще видим с възрастните актьори как ще е.

Значи с Ямапи може и да се разминем. Кимура обаче ще си го изчакам прилежно със субки и всичко, както си му е реда. Той си го заслужава yes.

# 507
  • София
2в1, много ме заинтригува с резюмето си на Horse Doctor, а и виждам, че рускините го превеждат бързо, ще му хвърля един поглед и аз.А и каста като гледам, няколко любимци имам.

# 508
freedoms, бързо го превеждат и на английски. Всъщност
Скрит текст:
"бедният" не прави всичко с много чисти помисли. Има интрига и зад действията му се крие жажда за власт и богатство и начин да прикрие собственото си участие в събитията. Подлец си пада.

За каста си права, много познати муцуни има, макар че баш главния Cho Seung Woo не ми е много познат. Май съм го гледала само в Classic. За сментка на това пък Lee Sang Woo  Flutter ми е мнооого познат newsm47.

# 509
Приятелко, сестрице, другарче, 2в1, не мога да ти опиша какво изпитах, когато изгледах първи епизод на Full House 2. Няма такъв кошмар! Няма такъв "мъж"! Това момче се е превърнало в ходеща мумия, изпити скули, крачета като солети (както казва Шоши-сан), потресаващ външен вид, прическа... Нямам думи. Нямам. Пълен и огромен абсурд. Брутален е. Не съм мазохистка и няма да си го причинявам.

MONSTERS е трагикомедия за мен. Вие сами си преценете, но Ямапи тук ми напомня с държанието си на онази нелепа дорама с него Nobuta wo Produce, а и да разследвам криминални случаи, а той да ми се прави на шут и да ми се лигави насреща - не, благодаря. Колкото и да харесвам някой актьор - прави ли ми се на шут, държи ли се инфантилно - сбогом. Разбирам, че това е роля и за това му се заплаща, но дорамата не струва. Катори Шингo е същия. Най-хубавото нещо в нея, т.е в първи епизод за мен бе Рен Кирияма и факта, че го включиха дори и с много малко екранно време.
Ямапи отново само в сериозни роли и изпълнения, както в Saigo no Jinsei no Owarikata. Върне ли се към ролите си от зората на екранното му прохождане и ще го зачеркна много бързо от списъка с любимци.

Една от моите Amuse-любови - Рьо Йошизава ме изненада днес с новината, че ще се включи във втори епизод на новата дорама - Soko o Nantoka, в която апропо, като адвокат участва и Шунджи Игараши. То и една друга любов ме изненада с друго участие, но Perfect Blue. За това писах в темата му, да не се повтарям.
Втори епизод на Soko o Nantoka ще се излъчи на 28 октомври (неделя). Ще видим защо героят на Рьо изглежда по този начин, защо са му хвърлили бой и е болница.

Кадри от участието на Рьо Йошизава, което предстои в Soko o Nantoka (2012)

Шошулчо, утре в Япония ще се излъчи първи епизод на една нова дорама, която надушвам отдалеч, че е точно като за нас двете. Ще я видя утре и ще сигнализирам, но вярвай ми усетът ми за този любим наш жанр - човешка драма е безпогрешен.

Последна редакция: пн, 22 окт 2012, 21:06 от rossonera

Общи условия

Активация на акаунт