Колко кг качихте по време на бремеността ? тема 2

• 68 614
  • 458
  •   1
Отговори
# 120
Направо ми се доплаква,като чета за някакви си 11,12кг за цялата бременност.Мисля,че видях само един случаи,като моят 13кг. За пет пълни месеца.Моля някоя мама,ако е имала подобен случай да пише много съм притеснена.Ако кача до 20кг ще е добре,но имам още 4месеца и само седем кила:(((до тези 20

# 121
Аз съм писала вече,ама ако ще те успокоя- качих 30кг. с първата бременност.Свалих ги доста бързо и сега забременях на старото си тегло.За момента,въпреки ограниченията съм качила 6кг,което не че е толкова много,но знам че при мен сега се започва...

# 122
Аз направих пълни 34 седмици и съм качила 8,5 килограма. Според акушераката ми в моя случай е наложително да ги докарам поне до 12 (но имам време и мисля че ще си ги кача), понеже почнах на 52кг и 176 см височина. Не се ограничавам, ям си каквоти ми се яде, просто бързо се наяждам, то нямам никакво място в корема. (искам да кажа че не ми се яде джънк и сладко много).

# 123
12-13 кг.Май от колкото повече начални почваш,по-малко качваш като общ брой кг докрая,това-като мой извод след наблюдения в живота.. Simple Smile

# 124
По време на цялата бременност качих 23 кг.

# 125
Аз направих пълни 34 седмици и съм качила 8,5 килограма. Според акушераката ми в моя случай е наложително да ги докарам поне до 12 (но имам време и мисля че ще си ги кача), понеже почнах на 52кг и 176 см височина. Не се ограничавам, ям си каквоти ми се яде, просто бързо се наяждам, то нямам никакво място в корема. (искам да кажа че не ми се яде джънк и сладко много).
И аз бях горе-долу със същите размери - до края ги докарах +12 кг., без да се е налагало да се ограничавам. Simple Smile

# 126
# 127
Здравейте момичета.

Аз родих преди 13 дни.Бях качила 35 кг.Стартирах 58 и завърших 93.Бебето се роди 4600кг.Бях 7дни в болница и излезнах с 15кг по слаба.Днес,13дни след раждане съм 20кг надолу.Не се ограничавам,единствено в болницата не съм се хранила нормално,но то не ми се ядеше след операцията.Не се притеснявайте,и аз не вярвах като четях,че много бързо се свалят.Когато бях бременна съм яла абсолютно всичко и по много Simple Smile

# 128
И аз много се притеснявамдали ще сваля килограмите много ми се промени тялото за 7 месеца сега сам в седния де  Simple Smile но като забременях бях 73-4кг.през първите 3 месеца свалих до 70кг.и от там само наддавам сега съм 78кг. но ме притеснява това че съм станала много отпусната и мека а преди не бях така пак си имах мазнинки но всичко беше твърдо и набито и си изглеждах сравнително добре до колкото може да се каже за човек с такива килограми Embarassed сега ми излезе целулит чак по краката навсякъде кожата ми е като на порокал незнам дали ще се оправя след като родя моля ви ако някой може да ми каже или да ме успокои с нещо че направо съм на ръба да започна диета а знам че не трябва и съм направо луднала #Cussing out

# 129
Направо ми се доплаква,като чета за някакви си 11,12кг за цялата бременност.Мисля,че видях само един случаи,като моят 13кг. За пет пълни месеца.Моля някоя мама,ако е имала подобен случай да пише много съм притеснена.Ако кача до 20кг ще е добре,но имам още 4месеца и само седем кила:(((до тези 20

Спокойно, и аз бях качила много през първите месеци, но после трупането на кг се забави и за последните 3-4 месеца са само 4 кг. Не се стряскай, а и в крайна сметка е важно бебчо да е ок. Килограми се свалят.  Simple Smile

# 130
Здравейте и от мен. Аз съм в 28г.с и до момента съм качила 11кг. Храня се колкото и преди да забременея, не се ограничавам почти от нищо. Надявах се да не мина 15кг, но май няма да успея.

# 131
  • СОФИЯ
Здравейте момичета,
Реших и аз да се включа в темичката ви,надявам се нямате нищо против.
Аз съм в 20г.с. и до момента съм 6+. Имам чувството,че дебеля с часове. Аз съм 1,58см и започнах  от 54кг. като за последния 1,5 месец съм качила 3,5кг. Направо незнам какво става с тялото ми,не мога да кажа,че ям кой знае колко, нямам апетит кой знае какъв,не ям тестено,или сладко,хапвам предимно солени неща. /може би защото очаквам момченце/ и на моя ръст просто заприличвам на мечка. Като гледам как вървят нещата сигурно ще кача 20кг. нали уж в последните месеци се качва най-много.Поне да се тъпчех с храна да не ме е яд.

# 132
Аз накрая зех да качвам, мисля че е по-нормално. Нали сега бебетата най-много наддават. Почти 11 отгоре съм отначалото остават три седмици, мисля че накрая ще съм към плюс 13 най-много. Дано.

# 133
  • СОФИЯ
Аз накрая зех да качвам, мисля че е по-нормално. Нали сега бебетата най-много наддават. Почти 11 отгоре съм отначалото остават три седмици, мисля че накрая ще съм към плюс 13 най-много. Дано.
Мисля че при тебе е много добре,само 13кг дай боже всекиму.

# 134
Здравейте! Моите килограми са с доста добри темпове на изкачване по скалата Crazy Embarassed 30 седмица вече сме с 14килограма + но си и хапвам честичко...  newsm22 първо се надявах да не мина 15кг... сега мисля да ги увелича на 18 Grinning

Общи условия

Активация на акаунт