Колко кг качихте по време на бремеността ? тема 2

• 68 092
  • 458
  •   2
Отговори
# 105

Деси на финала си, успех!  Hug  Колко качи последните 2-3 месеца. Аз влизам в 6-тия месец и съм 7 кг отгоре, всички ми казват, че тепърва ще започва качването..
относително е, аз качих 12 кг до 5 месец, а следващите 4 месеца 5-6 кг общо  Peace В 5-ти месец започнах да правя по 10 / 20 мин на ден пилатес за бременни  Peace горещо препоръчвам. Благодарение на него кръста спря да ме боли, а предполагам и заради това не ми отичаха краката /не че не ми се случи след като родих, но през бременността бях много жизнена и тонизирана. Има много упражнения в  youtube

# 106
  • София
До тук съм + 10 кг.

# 107
За цялата бременност качих 25 кг, днес един месец след раждането съм минус 12 кг, остават ми още 13, но се надявам като тръгнем по разходки и тях да сваля  Wink

# 108
Аз вчера се мерих кантара заби +16кг.

# 109
засега +11-12 пък да видим до края

# 110
Времето минава, килцата се трупат. Вече към осем отгоре.

# 111
Аз съм в края на 26 г.с и съм +4 малко ми се струват,а изкарах цели 6 месеца а не качвам и не се разхождам,но за сметка на това си похапвам каквото си искам...вече се уверих,че е до организма на човека,но все пак остават още 3 месеца не се знае колко ще кача  Grinning Grinning

# 112
Аз съм в края на 26 г.с и съм +4 малко ми се струват,а изкарах цели 6 месеца а не качвам и не се разхождам,но за сметка на това си похапвам каквото си искам...вече се уверих,че е до организма на човека,но все пак остават още 3 месеца не се знае колко ще кача  Grinning Grinning
[/quote
не се успокоявай, аз до 4-5 месец не бях качила изобщо, после се качва

# 113
и аз така знам  Laughing дано лесно ги смъкна Simple Smile Simple Smile

# 114
10 кг за цялата бременност,без да се ограничавам какво ям Simple Smile

# 115
С първата бременност качих 12-13 кг. - от 62 на 74. Прибрах се от болницата с тегло 64 кг., но в началото с кърменето имах огромен апетит и за нула време се върнах на 70.

В крайна сметка забременях на 72 кг., в момента - 17 г.с. съм 68.  Joy

# 116
Аз почбам да се плаша от себе си,не се тъпча сладко подчти не ям,като казвам подчти имам в предвид ако изчм нещо сладко веднъж във седмицата добре ще е.Избчгвам белият хляб ям пълнозърнест и пак качвам.Във 23г.с съм,а съм качила 13кг. от 53 на 66 не знам какво ще стане до края.

# 117
Така, вече като родила ще кажа, че за цялата бременност качих 1кг. ... Сега съм с 7 отдолу, с 6 по-малко от колкото като забременях Simple Smile

# 118
  • София
Алексче, и аз с втората си бременност в първите месеци свалих 10 кг., но това се дължеше основно на смяната на страната и съответно качеството на храната  Wink А и при втората бременност знаеш от кое пълнееш и от кое не.

# 119
  • София
38 г.с. + 12 кг.

Общи условия

Активация на акаунт