Колко кг качихте по време на бремеността ? тема 2

• 68 085
  • 458
  •   1
Отговори
# 90
минус -2 си Peace

# 91
здравейте и от мен, преди минути се регистрирах в сайта, много съм притеснена относно килограмите ми вече съм в 25 седмица досега качвах добре, акушерката ми каза че е нормално мисля че около 5-6 кг но сега в последните 3 седмици съм качила 3 кг и сега съм +9, незнам ако така продължавам до края си мисля че ще стана огромна, много се депресирах 

# 92
здравейте и от мен, преди минути се регистрирах в сайта, много съм притеснена относно килограмите ми вече съм в 25 седмица досега качвах добре, акушерката ми каза че е нормално мисля че около 5-6 кг но сега в последните 3 седмици съм качила 3 кг и сега съм +9, незнам ако така продължавам до края си мисля че ще стана огромна, много се депресирах 

Здравей! Добре дошла! Hug   Не се притеснявай, аз съм в 19г.с. и съм +6 вече, а се разхождам почти всеки ден. Ще сваляме после, то се е видяло. Май по-добре да се насладим на това, че за 9 месеца можем да се поглезим малко Simple Smile /разбира се отново с граници/
  Повечето ми приятелки са качвали по 18-20кг и после изчезват през първата година след раждане Simple Smile

# 93
12 кг. само `корем`  Grinning, никакви грижи нямах после с прибирането му.  Wink

# 94
В момента съм в 19 седмица и съм качила 1 килограм. Но аз по принцип трудно качвам килограми, ама и много неща не обичам като: банички, кифли, сиропирани сладки, торти и мазно месо.

# 95
Вече съм шест отгоре, мисля че качвам в нормите. До края се надявам на най-много 12 отгоре.

# 96
Здравейте  , на всички щастливи мами  Grinning. Аз съм нова , във форума . В момента съм в 20г.с  и половина и вече съм +7 , а това ми е първа бременност . Не съм повръщала , а само ми се гадеше първите 3 месеца и като се има предвид , че не ми се ядът плодове и сладко как ги качих толкова до тук не знам . Пожелавам успешна и лека бременност на всички  Simple Smile

# 97
  • София/Севлиево
За цялата си бременост качих 23 килограма.В момента съм точно толкова,колкото тежах преди да забременея(отне ми повече от 4 години да го постигна,но без диети и спорт), но на мен никога не ми е тежало дали съм слаба или по-пухкава.Важното е да съм здрава и хората около мен да са също здрави.

# 98
12 кг. само `корем`  Grinning, никакви грижи нямах после с прибирането му.  Wink
Дано има повече такива случаи. Peace

# 99
Дано има повече такива случаи. Peace
Дай Боже и аз да се похваля така.  До тук (35 седмици) +10кг.

# 100
  • И аз не знам къде
Здравейте и от мен Flutter Да си кажа и аз мъката до момента 36 гестационна седмица +19кг   261uu Колкото и да не ви се иска те просто килограмчетата си растат.  А пък особено 8-я и 9-тия месец  #Crazy глад и килограми. Незнам и аз как ще се свалят после,но ги има. Crossing Arms

# 101
  • София
Здравейте и от мен.Остава ми по-малко от седмица до раждането и съм +17кг. Качих навсякъде.. на корем най-много ,после на дупе и крака..за сутиените да не говорим .. не се опитвам и да си търся   Crazy

# 102
Здравейте и от мен.Остава ми по-малко от седмица до раждането и съм +17кг. Качих навсякъде.. на корем най-много ,после на дупе и крака..за сутиените да не говорим .. не се опитвам и да си търся   Crazy

Деси на финала си, успех!  Hug  Колко качи последните 2-3 месеца. Аз влизам в 6-тия месец и съм 7 кг отгоре, всички ми казват, че тепърва ще започва качването..

# 103
  • София
Здравейте и от мен.Остава ми по-малко от седмица до раждането и съм +17кг. Качих навсякъде.. на корем най-много ,после на дупе и крака..за сутиените да не говорим .. не се опитвам и да си търся   Crazy

Деси на финала си, успех!  Hug  Колко качи последните 2-3 месеца. Аз влизам в 6-тия месец и съм 7 кг отгоре, всички ми казват, че тепърва ще започва качването..

Благодаря Simple Smile До 6-ти месец бях +6-7 кг  и до края на 8-ми месец +16 . За 9 -ти съм качила 1кг. При всеки е различно Simple Smile Аз съм склонна съм напълняване. Плувкиния съм и работех като сервитьорка до средата на 6-ти месец и пак бях качила 7 кг  Grinning
Общо взето после ще му мисля.
А да добавя ,че си похапвах редовно и по колкото ми се яде.Рядко съм пропускала ядене и за десерт винаги имаше нещичко  chef
Успешна и лека бременност   bouquet

# 104
16 кг не са толкова много Simple Smile Аз съм със застоял начин на живот в момента, защото съм безработна и главните ми движения са в чистене, готвене, разхождам се отвреме навреме, но времето сега не ми позволява много да излизам, защото ме хваща хрема веднага и гледам да се пазя, та се надявам, че като се оправи времето и почна да се разхождам повече, няма да наддам много   Praynig да кача не повече от 6-7 кг. още. Иначе  и аз си хапвам доста обилно  Blush

Общи условия

Активация на акаунт